BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT - kandidatų kalbos

NT - kandidatų kalbos (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122366.4 in reply to 122366.3
Date: 12/15/2009 4:02:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki, esu Paulius iš Kauno. Lankau krepšinio treniruotes, nuo praėjusio sezono vidurio žaidžiu šį žaidimą. Ir ką gi. Sugebėjau būdamas V lygoje pakilti į ketvirtąją, nors atotrūkis buvo jau 7 pergalės.
Mano pliusai
Naktimis sėdžiu analizuodamas komandas. Kiekvieną žaidėją peršviečiu kiaurai, pamatau jo pliusus ir minusus. Todėl ir sekė pergalės. Turiu nuojautą, kada reikia žaisti atsipalaidavus. Mėgaujuosi žaidimu, stebiu visas naujoves, taip pat žiūriu svarbiausias, bei priešininkų rungtynes.
Tikiuosi sulaukti Jūsų balsų, tačiau aš taip pat noriu, kad mes kada nors ką nors laimėtume. Todėl balsuokite už geriausią.
Pagarbiai, Paulius Čeponis, KK "Mintis"

Message deleted
From: Laguna
This Post:
00
122366.6 in reply to 122366.4
Date: 12/15/2009 5:45:18 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki esu bb pasaulyje senokai.. megstu isukius ir su jais kovoju.. Suprantu ko komandai reikia kad laimetu ji. Praita sezona su zymiai silpnesne komanda prilygaus bambuko komandai ir wos neisplesiau pergales. LTU rinktinei padeti galiu ir nesigirdamas sakau as galiu suvaldyti tas zvaigzdes neturedamas tinkamo autoriteto!!!

Message deleted
This Post:
00
122366.8 in reply to 122366.7
Date: 12/15/2009 7:23:34 AM
Overall Posts Rated:
1818
Sveiki, esu Mantas studijuojantis kaune. Studentas konkretus, labiau studentaujantis, nei studijuojantis :D tai delto turiu begale laiko laisvo analizuoti, kurti strategijas ir pan. :) krepsiniu domiuosi nuo pat mazu dienu, pats zaidziu ir esu buves trenerio asistentu KKL megeju lygoje :)

Zaidime taip pat praktikos ir teoriniu ziniu netruksta. Esu 4 dive tik, zinau galvojate? kam balsuoti uz toki, jei galima kur yra pasiekimai kurkas aukstesni :) BB esu jau nuo 7 sezono galbut, bet tada tik sejp uzsiregistravau ir ilysdavau i zaidima paziureti rezultatu :) poto pasidomejau, ir labai patiko. Nuo to laiko labai domiuosi BB ir manau esu pasiruoses ir vertas valdyti musu salies geriausius :)

Pazadeti nepazadu, bet pasakau idesiu visas pastangas, priimsiu visu nuomones, del to kad mes taptume stipriausi. Bukime vieningi ir nugalesime :) O krepsinis mus suvienija! ;)

Message deleted
From: deimas

This Post:
00
122366.10 in reply to 122366.8
Date: 12/15/2009 10:18:26 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki esu Deividas kitaip žinomas kaip Deimas, man yra 17 metu. Laisvalaikiu mėgstu su draugais pažaist krepšini :) turi begale laiko būti prie BB ir analizuoti priešininkus ir kurti strategijas, krepšiniu domiuosi nuo pat mažens.

Žaidime esu nuo 5 sezono, žaidžiu 4 dive, šiuo žaidimu labiau pradėjau domėtis nuo 8 sezono, kaip labiau supratau visas strategijas sis žaidimas pasidarė kur kas įdomesnis :)

Rezultatai negalima nieko žadėti nežinant komandos sudėties ir grupes kurioje mes žaistume :) Primsiu visu BB žaidėju nuomones ir skundus.

Deimas

From: ZoRo

This Post:
00
122366.11 in reply to 122366.10
Date: 12/15/2009 12:49:08 PM
Overall Posts Rated:
00
BB esu jau senokai ka cia daugiau pasakojus.

From: Tamaras
This Post:
00
122366.12 in reply to 122366.11
Date: 12/15/2009 1:20:56 PM
Overall Posts Rated:
00
LABAS Lietuva
Galiu pasakyt kad nei zaidizu bb ilgai nei labai gerai bet pries rungtynes visada isanalizuoju priesininku zaidima
Ir stengiuosi juos iveikti taktika.Bet aisku nieko nesiekiu situose rinkimuose ir nelabai tikiuosi laimeti...

Message deleted
From: Marko
This Post:
00
122366.14 in reply to 122366.12
Date: 12/15/2009 1:52:13 PM
Overall Posts Rated:
77
Sveiki rinkejai ;) nusprendziau ir as kandidatuot :)
Kadangi surinkom tikrai gera treneriu staba: As, Scorpionas, Paulius V, Shawnas ir gal dar pora zmoniu prisijungs, tai kandidatu iskelem mane ;)
Na manau galeciau is rinktines isspaust viska, kiek tik sugebesiu, stengsiuos panaudot visa sukaupta patirti siame zaidime, man atrodo esu pasiekes tikrai nemazai... Is IV lygos atkeliavau cia, turiu beveik visus Lietuvos titulus, karta dalyvavau BBB :)
Tad, mieli rinkejai, prasau jusu balso ;)

Last edited by Marko at 12/15/2009 1:53:21 PM

Advertisement