Co się dzieje z Ciapciakami (66242846).? Co to za nieustawianie składu? ;P
No niestety moje znudzenie BB osiągnęło już ten poziom że 2 razy pod rząd zapomniałem ustawić skłąd :(( Ostatni raz coś takiego zdarzyło mi się w 12 sezonie i zakończyło spadkiem z ligi.
Teraz sytuacja też jest niewesoła. Od baraży na chwilę obecną chronią mnie tylko małe punkty, ale biorąc pod uwagę że przez to nieustawianie składu 4 z 7 moich najlepszych graczy ma rozegrane 96 minut w tym tygodniu to podejrzewam, że pod koniec przyszłego tygodnia mogę być nawet na 7 miejscu.
Poza tym przez te porażki oraz fakt że Debeściaki są moim rywalem oraz gram z nimi mecze w TV (z którymi w tym sezonie nie mam szans) mój tygodniowy bilans wynosi około -70k $. Rezerwy finansowe są mikrusie więc chyba trzeba będzie się skupić na picku w drafcie. No ale jeszcze z tydzień dwa, popatrzę czy jest sens starać się utrzymać w tej lidze. Bo jeśli zrezygnuję z walki o utrzymanie to idę na całość i spadam do 5. Kupię jakichś 2 juniorów i spróbuję ich potrenować. Jeśli w międzyczasie nie zrezygnuję całkowicie z BB to może za kilka sezonów po raz pierwszy przysłużę się kadrze :)