1/18/2011 - Plaža city is celebrating the appointment of Elmir Bilješko to the Bosna i Hercegovina National Team.
Ovo je trenutno najbolje što imamo :) Još će upast jedno pojačanje i to je to...
Ništa se ne sekiraj :) Znam šta radim ;) Ali svakako Dadonijevo mišljenje ima svoju vrijednost jer ipak je on najiskusniji manager u našoj zajednici i njegovo se poštuje. Ali neću dozvoliti da neko drugi donosi odluke umjesto mene... Naravno, svaki savjet i kritika su dobrodošli i biće uzeti u razmatranje ali konačna odluka je moja jer ja sam taj koji ima najbolji uvid u stanje u repci i koji je, na kraju krajeva, izabran da vodi repku :DNaravno, Dadonijevo mišljenje kao prethodnog selektora je uvijek dobrodošlo (već sam ga pitao za neke stvari s kojim je on bolje upoznat) ali ja sam došao da pokušam ostvariti neke svoje planove i zamisli, a ne da za svaki potez tražim neko dopuštenje.Ponavljam, ko god ima neke sugestije neka ih iznese ili na forumu ili neka pošalje poruku i biće uzete u razmatranje. Pozdrav!