Sziasztok!
Köszi mindenkinek, a játékot és a szervezést is.
Cimi: Ez most ilyen lett, nagyon későn is kezdődött a szervezés. Kár, hogy nem néztél be többször, ha cserélsz a sérültek helyett, akkor jóval izgalmasabb.
Bandi: Kellett is az a sok játékos. Eleve a védekező statokra és a tripla százalékra épült rá az egész az elején, erre alig pár meccs után Gobert határozatlan időre kidőlt (térd), Valanciunas eltörte a szezon elején a kezét, M. Gasol pedig féltávnál a lábát. Middleton a szezon első harmadában mindent mellédobott, és alig volt 1 körül az stl átlaga, Whiteside folyton kihagyott meccseket, stb. Kész röhej, de ezzel a kerettel sokáig harmadik voltam blokkban. A felzárkózás akkor indult el, amikor Gobert feléledt, Whiteside bedobálta a büntiket meg levert mindenkit és megszabadultam végre Crowder-től és Bosh-tól, és nem rombolták tovább a triplaszázalékot. Rubio meglepően jó lett, Middleton nagyot javult, Dieng megint nagyon jó lett, amikor hagyták játszani és volt 1-2 nagyon jó lehetőség (Myles Turner, Redick, Gordon szezon közben, McCollum meg már a drafton). Végül simán nyertem a blokkot és visszajöttem minden %-os statban.
Chosen: Ha elkapod még azt az FG%-ot a végén, még akár ki is kikaparhattad volna nekem a gesztenyét. :)
UI1: A draftot elnézve a 2. helyet aláírtam volna az elején is.
UI2: Még 1x THX mindenkinek.
Edit:
És persze gratula Péternek.
Bartont meg kifelejtettem valahogy, pedig őt legalább egész jó érzékkel igazoltam le, majd raktam ki.
Üdv mindenkinek, jó játékot!
Last edited by kaygee at 4/16/2016 7:10:47 AM