wcale nie uważam, że ta suma jest jakoś przesadzona, bo tacy grajkowie za tyle stoją...widziałem już dużo bardziej absurdalne sprzedaże...nie szukając daleko Koreaniec Niedźwiadków...
podkoszowy góra ok, IS 18 bodajże, również wysoki ID...ale 7 RB? taki grajek do niewiadomo czego...poza tym sezon temu kupił go za 700k,m a sprzedał za 1,4mln...za taką sumę to mogę mieć już naprawdę mocnego podkoszowca...
mój grajek w porównaniu do tamtego przedstawia jakąś wartość w grze, wszechstronność itp...bo może sobie pograć zarówno na PG jak i SF.
ps. jakiś czas temu rozmawiałem z ludźmi z PLK to mówili, że koło 2mln mogę sobie za niego zaśpiewać...ja myślę, że tyle co dałem to jak najbardziej uczciwa cena i wcale głupiego nie trzeba szukać za tyle.
jak się nie sprzeda to trudno...nie mam na to ciśnienia, może u mnie zostać...rynek przeglądam na bieżąco...gorsi grajkowie tego typu schodzą spokojnie za 1,3-1,5mln, więc co mam się swojego pozbywać za bezcen...tylu ludzi sprzedaje szajs niewarty swojej ceny za ceny wzięte z sufitu, a Ty o cenie rynkowej mówisz że niewiadomo jaka...nie zapomnij, że to PG, SG pod LI, a nie SF...do swojej roli sprawdza się idealnie jakby go wkomponować w wyrównany i dobrze zbalansowany team, bo u mnie póki co nie ma sobie z kim pograć na 100%.
Last edited by Huanito at 10/21/2012 5:28:53 AM