Ne tas labākais sezonas sākums.. Ceturdien,kausa spēlē mūsu līderis garajā galā Otomars Aizpurs guva 2ned traumu,un jau sestdien,līgas spēlē mūsu mazais "monstrs" Madis Kula guva 1ned traumu... un tas vēl nav viss! Jau laikam tiek rakstīts 3,vai pat 4o reizi Lemony menedžeram,lai viņš sekotu līdzi minūtēm saviem jaunajiem džekiem(Gatis Dukurs,un Kazimirs Berzinš),uz ko katru reizi man tiek atbildēts - jā,ok..un viss pa vecam,90+ minūtes nedēļā. Tas pats attiecas uz vēl vairākiem,uzrakstu,kā ar treniņiem,ko vēlos redzēt,lai uztur formās. Atbild,jā jā,nav problēmu - ko redzu? Arī 90+ minūtes. Man tiešām ir apnicis skraidīt pakaļ kā maziem bērniem,un brīdināt,un teikt,ka tādas formas nav labas,un labuma nebūs ne tev ne izlasei. Nu kkā vng ir jācīnās...
Šodien spēlējām pret krietni vājāku Islandes valstsvienību,un varat man teikt ko gribat,bet es par rezultātu vispār nēesmu pārsteigts.. pretinieks jau nojauta,kā spēlēsim(un tas praktiski arī ir mūsu vienīgais veids),un spēlējām 10 rezervistu sastāvā(dažs labs vēl pie viduvējām formām). Labi,ka pirmajā spēlē nav pretī nekādi slovāki,vai horvāti,bet nu šīs traumas var traucēt spēlētājiem izaugsmē,un ja arī turpināsies šīs problēmas ar formām,tad nu varēsim būt "lepni" ar "godpilni" izcīnīto 4.vietu grupā! :) MOSTAMIES CILVĒKI!!! PIESKATĀM SAVU JAUNO TALANTU MINŪTES!!!
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!
Lakeris
Last edited by Lakeris at 8/18/2015 4:08:44 AM