już zgłosiłem więc dla mnie wałek :) i to mega wałek
takie mutanciki chodza średnio w granicach 1 mln ostatnio nawet kilku przejrzałem aby miec obraz tego jakie są seny , dla przykładu reprezentant Szwajcarii
(14919596) poszedł za 1,3 . A był do tego zdrowy , młodszy i miał rozłozone skile o wiele fajniej niz ten Fircyk ;-)
Porównywarke sobie mozna daleko w dupę wsadzić bo przykładów że pokazuje jakieś niestworzone porównania mogę przytoczyć na pęczki . Luder dla przykładu wyceniany jest od 300 do 600 tysi . Safina jak sprzedawałem za 2 mln , to pokazywała od 2,2 do 3,6 a przeciez naczytałem sie na forum ze przepłacony ;-) .
Na początku sezonu kupiłem PG za cos koło 1 mln troche gorszego skilowo od tego Fircka złapał kontuzje wystawiłem od zera poszedł za 250 tysi .
Rozumiem ze każdy chce zarobić , bo to jest normalne . Gdybys mu cos dotrenował i miał chociaz ze 3 skoki to jeszcze moze bym to jakos zrozumiał , gdybys go kupił tanio bo był np kontuzjowany to tez bym to zrozumiał że ok , ale Ty kupiłeś za normalna cenę rynkową a nastepnie kontuzjowanego nie robiąc z tym grajkiem kompletnie nic chcesz sprzedać za 2 razy drozej , i trafia ci sie po prostu jeleń który biduje tego grajka .
Na takim grajku powinieneś tak naprawdę w najlepszej sytuacji wyjśc na zero a w 9 na 10 przypadków powinienes dołożyc do tego interesu gdybyś chciał sie go pozbyc przed PO .
Toshi nie obrażaj sie na mnie bo sie poznaliśmy w realu i nic do Ciebie osobiście nie mam ale wobec tego transferu nie mogłem przejśc obojetnie i po raz drugi w tej grze zgłosiłem transfer .