για εμένα χτυπάει πάλι η καμπάνα,οπότε δεν μπορώ να μην απαντήσω.και απαντάω για μην δημιουργηθούν παρεξεηγήσεις.
1)το θέμα μας δεν είναι αν είσαι επιτυχημένος ή αν είσαι καλύτερος
2)το θέμα για το αν έχεις βάθος ή όχι,τέθηκε από εμένα ώστε να μην ξενερώνεις με τους τραυματισμούς.μια ιδέα ήταν...
3)είναι 100% φυσιολογικό να εκνευρίζεσαι με τους τραυματιοσμούς
4)εγώ δεν θέλω να βλέπω ομάδες να αποχωρούν.και σε θέλω εδώ στην παρέα μας!πέσρι είχαμε τα Τρίκαλα και τον Γκριν.φέτος τον Άκη.του χρόνου εσένα?
είναι κρίμα.υπάρχει το παιχνίδι,υπάρχει και η παρέα.εξάλλου μόνο ένας ανεβαίνει κάθε σεζόν,οπότε πολλοί από εμάς θα παραμείνουμε μαζί σε αυτόν τον όμιλο για πολύ καιρό!
ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!
αν μη τι άλλο,έχουμε έναν ενεργό όμιλο και προσπαθούμε να διασκεδάζουμε και με τις ομάδες μας και με την επικοινωνία.
οπότε Σάκη μην χαλιέσαι μαζί μου και μείνε εδώ....
όταν λές
Na eiste kala kai ta leme sta play off se antithesi me kapoious allous lalistatous pou gia mia akoma sezon tha einai sta play out....krima...
βγάζεις κακία απέναντι μου.με αδικείς ρε φίλε σαν άνθρωπο.κρίμα δεν είναι να παίξει κάποιος πλέι-άουτ.ούτε ντροπή είναι.κρίμα είναι να είσαι εξαφανισμένος και να βγαίνεις ξαφνικά για να κράξεις!
εγώ όμως δεν έχω πρόβλημα μαζί σου!αυτό δεν έχεις καταλάβει.εγώ αναφέρθηκα σε εσένα για να μην τα παρατήσεις!
και δεν με πειράζει που τα βάζεις τώρα μαζί μου.θέλω όμως να με ακούσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι θέλω να κάνουμε κάλή παρέα όλοι μας.
ελπίζω να έγινα κατανοητός....
καλή συνέχεια στην ομάδα σου και ελπίζω να μην έχεις άλλους τραυματισμούς από εδώ και πέρα...
Στέλιος