BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131640.390 in reply to 131640.389
Date: 3/19/2010 12:08:27 PM
Overall Posts Rated:
344344
Εδώ παίζει μπάσκετ ο Σόφο ρε, και ο Ταπούτος. Αν ήταν καλός τις ευκαιρίες του θα τις είχε. Καλός σκόρερ για Β εθνική αλλά ο μισός σαν αθλητής σε σχέση με τον μικρό. Μην μιλήσουμε για χειρισμό/πάσα κλπ.

This Post:
00
131640.392 in reply to 131640.391
Date: 3/19/2010 1:50:33 PM
Overall Posts Rated:
344344
Αυτός είναι Γιάννη και τότε Σαλονίκη ήμουν. Τους είδα από κοντά...Ουσιαστικά από Α2 που ήρθαν μεγάλοι στην Α1 3 παίκτες θυμάμαι να κάναν καριέρα στην Α1. Παπαιωακιμ , Καλαμπόκης, Χαραλαμπίδης, άντε και Κόμματος. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ άλλον...

Last edited by JohnnyB at 3/19/2010 1:57:21 PM

This Post:
00
131640.393 in reply to 131640.391
Date: 3/19/2010 2:32:27 PM
Overall Posts Rated:
7676
Καλα δεν το ειπα προσβλητικα απλα νομιζω δεν ειναι κανεναν αγνωστος στην μπασκετικη αγορα και εσυ ξερεις...Και θυμασαι σχεδον καλα καθως η καλυτερη του χρονια στην Α1 ηταν με τον γυμναστικο λαρισας(πετυχες τα πρασινα)...Απλα τον ειπα γιατι ειναι το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα...

From: Pavl0s

This Post:
00
131640.394 in reply to 131640.393
Date: 3/19/2010 2:46:01 PM
Overall Posts Rated:
7373
Off-Topic

...................................................................................................................................

ολισθηση του εσω μηνισκου εχω στο δεξι ποδι μου :( !

This Post:
00
131640.395 in reply to 131640.390
Date: 3/19/2010 2:49:28 PM
Overall Posts Rated:
7676
Τα προσωντα του Σοφο ομως δεν ειχαν προηγουμενο και αν δεν ειχε ενα καρο μανατζερ να πιεζουν απο πισω μπασκετ παλι δεν θα ειχε παιξει..Το μεγαλυτετο ταλεντο το παρακαλουσαμε να παιξει μπασκετ στα 25 του?..Για τον Ταπουτο η πορεια του μπορει να απαντησει απο μονη της..Δεν παιζει μπασκετ,απλα κανει συμβολαια στην Α1,ασε ου δεν ηταν και κανενα κωλοπαιδο,φλωρος απο δω μεχρι μεθαυριο..Στην ιδια κατηγορια βεβαια με τον μεγαλο Σπανουλη και ο Διαμαντοπουλος,γνωστο "κωλοπαιδο"της ελληνικης πιατσας καθως δεν επαιξε ουτε στο 1/10 απο αυτο που μπορουσε..Ποιος να τον θελει στην ομαδα του?Σε αυτους που προς τιμην τους σοβαρευτηκαν ο Φωτσης που αν 2-3 χρονακια ακομη εκανε τα δικα του θα επαιζε τωρα στα αζητητα...
Οσο αφορα τον Σπανουλη λοιπον θα πω 2-3 χαρακτηριστικα που δεν εχεις κατα νου...Ειναι πιο ψηλος,πιο δυνατος,πιο καλος χωρις την μπαλα και πολυ καλυτερος σουτερ.Πολυ καλος στην αμυνα οταν παιζει αλλα δεν εχει την εκρηξη και την τριπλα του αδερφου του..Δεν τα λεω εγω,συμπαικτες και των δυο τα λενε..
Για αυτους που απο Α2 εχουν παιξει "καλο" μπασκετ στη Α1 ειναι μαλλον πολλοι περισσοτεροι αλλα δεν το συνηθιζουμε στην Ελλαδα να ανανεωνουμε τις λιστες των παικτων μας..Οι ιδιοι και οι ιδιοι θα παιζουν..Μπορω αν θες να σου πω καμια ντουζινα παικτων που παιζουν Α1 οποτε θελουν και δεν παιξαν ειτε λογω "κλικας" ειτε λογω επιλογων...

This Post:
00
131640.396 in reply to 131640.395
Date: 3/19/2010 3:26:24 PM
Overall Posts Rated:
344344
Μα αν ξεχωρίζει κάτι τον μικρο Σπαν είναι ακριβώς η έκρηξη του. Το 1ο του βήμα συγκρίνεται με παίκτες του ΝΒΑ. Χάρις στον Ζοτς έγινε PG, και έμαθε να σουτάρει. Αυτά ήταν αρκετά να τον κάνουν 1 από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης.

Τον πίστεψαν όπως πίστεψαν και τον Σόφο. Γιατί; γιατί ακριβώς είχαν κάποια προσόντα σπάνια. Όσοι τα έχουν αυτά παίρνουν ευκαιρίες αργά ή γρήγορα.

Ο Διαμαντόπουλος 16 χρονών έπαιζε Α1, και θυμάμαι 1 ματς που είχε φάει τεχνική ποινή επειδή σε κάρφωμα του κρεμάστηκε από την στεφάνη και όλοι λέγαμε τότε για τους %@% διαιτητές. Ευκαιρίες πάντως είχε.

Το ξέρεις πως ο Διαμαντίδης δεν είχε παίξει στις μικρές εθνικές; Δες τον τώρα όμως....Το επιχείρημα μέσον δεν στέκει. Μπορεί να σε καθυστερήσει, αλλά αν αξίζεις δεν θα χαθείς.

Υ.Γ. Ακόμα 1 παίκτης της Α2 που έκανε καριέρα είναι ο Ντικούδης

This Post:
00
131640.398 in reply to 131640.397
Date: 3/19/2010 6:48:37 PM
Overall Posts Rated:
7676
Θα απαντησω σε ενα και για τους δυο,δεν πειραζει νομιζω ε?Το παμε αλλου το θεμα και μ αρεσει παντως...
Λοιπον για τον Σπανουλη θα συμφωνησω κατα κυριο λογο,ισως για το πικ απλα να προσθεσω οτι αν δεν θελησεις δεν θα το μαθεις ποτε γιατι αυτοματισμος ειναι σε μεγαλο βαθμο...Οχι?Απλα δεν το κυνηγησε ποτε...Αλλωστε οταν εχεις καποια υπερχαρακτηριστικα απλα κανουν παραπανω υπομονη μαζι σου(Στον Σοφο πηγαινει αυτο)...Για τον Διαμαντοπουλο λεμε το ιδιο ακριβως πραγμα Γιαννη,οτι λογω κωλοχαρακτηρα δεν επαιξε..Διαφωνει κανεις?Γιατι απο κει το ξεκινησαμε αν θυμαμαι καλα..Δεν ειναι καλο να εισαι και παναγιτσα αλλα ειναι λαθος να λεμε ολοι αυτοι παιξαν γιατι ηταν τετοιοι περιεργοι γιατι υπαρχουν πολλοι παραπανω που δεν παιξαν γι αυτον τον λογο και αυτο ακριβως σας λεω...
Παμε τωρα στο αλλο θεμα..Ο Διαμαντιδης φιλε μου Γιαννη οντως δεν επαιξε στις μικρες εθνικες.Δυο μπορει να ειναι οι πιθανοι λογοι..
Α.Δεν ηταν αρκετα καλος
Β.Δεν ειχε το καταλληλο σπρωξιμο(γιατι η εθνικες ειναι η αποθεωση του μεσου)
Σε καθε περιπτωση ομως διαφωνουμε στο οτι ο Διαμαντιδης επαιξε μπασκετ γιατι ηταν τυχερος?Τι εννοω..Ο Μητσαρας οταν ειχε ερθει στον Ηρακλη το δυνατο του χαρακτηριστικο ηταν το σουτ του και φυσικα το κορμι του..Εμπαινε για να σουταρει και στην Καστορια αν θυμαμαι καλα επαιζε 4αρι..Απλα συνεβησαν 2 υπεροχα περιστατικα τοτε στην ζωη του.Πρωτον συναντησε τον κορυφαιο Ελληνα προπονητη σε επιπεδο ατομικης τεχνικης(Νικολαιδης),δευτερον αδειασε ο Ηρακλης απο PG..Αποτελεσμα?Επαιξε ο μικρος και τα πηγε καλα..Αν εισαι καλος θα πετυχεις αλλωστε ε?Μονο που σ αυτο που λες υπαρχουν κατι μικρες τρυπουλες...
1.Αν μεχρι τα 22 σου,δεν σε προτιμανε και παιρνουν στη θεση σου αλλους που δεν αξιζουν γιατι απλα εχουν τον τροπο τους υπαρχει μια μικρη περιπτωση να απογοητευτεις και να τα παρατησεις?Υπαρχει αν και δικο σου ειναι το θεμα που τα παρατησες...
2.Αν κατσεις καποια στιγμη στη ζωη σου και σκεφτεις(κατι που μια πλειοψηφια ελληνων καλαθοσφαιριστων δεν μπορει να κανει γιατι δεν της εχει τυχει ποτε)"θα παλευω μεχρι τα 25 μου για να παιξω στην Ελλαδα μπασκετ,της βρωμιας και της κακοπληρωμης,μηπως και καταφερω καποια στιγμη να ζησω απο αυτο?Δεν εχω καλυτερες επιλογες?"..Και κατα πασα πιθανοτητα εχεις,αφου αν κατσεις και το σκεφτες στην Ελλαδα απ το μπασκετ αξιοπρεπως αμοιβονται 50 Ελληνες..Απο αυτους τρελα λεφτα να παιρνουν οι 20 και παλι λογω Αγγελοπουλων,Γιαννακοπουλων..Αξιζει λοιπον?
Μηπως λοιπον αν δεν σου δοθουν οι ευκαιριες την καταλληλη στιγμη ισως να μην τις θελεις εσυ μετα?Λεω εγω τωρα...Ειτε το θελουμε ειτε οχι,ο αθλητισμος οπως και πολλα αλλα στη ζωη ειναι θεμα συγκυριων.Δεν το βλεπω μοιρολατρικα,μονοι μας παλευουμε να φτιαξουμε την τυχη μας αλλα πολλες φορες δεν μας αφηνουν..Αλλωστε(αυτο παει στον ροτοντο)και γω γουσταρω τρελα να χωνει τριποντα απο τα 7 ο Τεοντοσιτς και να την λεει μετα στον Νικολας και να λεω"τι εκανε ο θεος"αλλα για σκεψου..Αν ο Τεοντοσιτς δεν εκανε το πανευρωπαικο που εκανε(ετυχε σε μια φουρνια μικρων σερβων που εγινε αυτοματα ηγετης?)και δεν εβαζε αυτα που εβαλε στον ημιτελικο θα ηταν οπως ειναι σημερα?Ειμαι σιγουρος πως οχι..Ουτε τοσο θα τον εμπιστευοταν,ουτε ο ιδιος τον εαυτο του.Ακομη και γι αυτα που κερδισε με την αξια του...
Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ,απλα καποια πραγματα καλο ειναι να τα βλεπουμε οπως ειναι και να μην κρυβομαστε εκουσια πισω απο το δαχτυλο μας...

This Post:
00
131640.399 in reply to 131640.398
Date: 3/19/2010 6:53:24 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κατι που ξεχασα στο προηγουμενο ατελειωτο ποστ μου...Μηπως στην Ελλαδα τα λεφτα στο μπασκετ τεινουν να πανε σε αυτους που ηδη τα εχουν?Ειτε λογω προωθησης ειτε λογω επιλογων...Και ο Καζαντζακης ηταν μεγιστος συγγραφες αλλα ειχε την ανεση να ταξιδευει σε ολο τον κοσμο και να γραφει τις εντυπωσεις του...

Advertisement