Ајде сега и официјално честитки за уште една титула,очекувано само не беше очекувана разликата и самиот тек на натпреварот.Само потврда дека ГЕ станува се поголемо срање и не е чудо што константно им се намалуваат членовите.
Поздрав се читаме следната сезона
Фала Гари. Разликате е висока точно. Искрено не знаев каква разлика баш да очекувам, ниту како ќе се одвива натпреварот. Првпат ти го играм стартното бековско дуо Карај/Андов сезонава, плус и Чуфлај на 7 форма на PF. Досега на сите натпревари со тебе експериментирав, па не бев сигурен вака посериозна постава (без Робев нормално) колку ќе ми донесе плус. Ама добро заврши за мене :)
А за GE, истиот е отсекогаш тој не бил сменет никогаш. Единствената промена е само ако годиш тактика, а и тоа мислам дека е едноставно изведено а не навлегува во сржта на GE. Не е совршен далеку од тоа, ама како за игра е добар. Сепак за да биде интересно мора да има одреден фактор на случајност, секоја игра така се прави. Е сега дали до тоа била толкава голема разликата не знам искрено. Јас не очекував ваков резултат. Не знам како стоиш со ентузијазам, но бројот на скокови на Чуфлај морам да признам дека е симптоматичен. Другото е ок и во рамки на нормала. Според тимските и индивидуалните рејтинзи и требало да победам (плус домашен терен).