Apsveicu ar uzvaru! Mani plāni šajā sezonā bija: 1) paskatīties spēku samērus un apostīt degunu, kas te vispēr notiek. 2) iekļūt playofu zonā. Tos abus punktus izpildīju. Sezonas sākumā galīgi nepariezi aizgāju ar treniņu un nokāvu galīgi savas formas, parādījās traumas, maiņas vispār nebija un nācās pāris spēles atdot vispār bez cīņas, jo kausā cīnijos par 50 000$ katru nedēļu. Sezonas vidū konkrēti noklapēja piķis, lai gan vinnēju pat 6 mačus pēc kārtas income no biļetēm no 313 000$ par spēli nokritās līdz 260 000$ un totāls mīnuss kontā. Neko uzlabot nevarēju un sapratu, ka tas nav reāli kaut ko te izdarīt. Apmeklējums nokritās uz 45% no arēnas. Atlaidu savus pāris strādniekus, kas mani izbesīja, jo likās pilnīgi duraki un man tagad skatītāju piesasitītājs un treneris abi divi ir vietējie sētnieki un dzer pirms spēlēm 2L aliņus no lētā gala! :)
Par nākamo sezonu - galvenais sakārtot piķi un ja būs iespēja pabūvēt arēnu lielāku, jo Virslīgā ar arēnu 16 000 nav ko darīt. Piķis spiež kādu spēlētāju pārdot, bet tad neredzu jēgu tālāk maukt, jo visa man komandas spēle sačakarēsies. Mēģināšu turēties uz naža asmens un ar kausu censties izlīst no mīnusies, lai gan tagad kontā - 260 000$ un income - 50 000$ nedēlā.
Nav nekas īsti iepriecinošs no finansiālā aspekta. Paeskperimentēšu ar arēnas cenām, ja sezonas vidū liksies, ka pakaļā, izpārdošu visus spēlētājus, lai atgrieztos pēc kāda laika ar jaunu sparu. Par īsi man uzvaras skrējienam, piķis nomocījis kā spēlē tā dzīvē! :)