asi ma zmiatlo to ako vyzerali Kaclik, Elekes ci Orlicky, ti mi utkveli v pamati ako podkosaci so zelenymi cislami. Na obvode som bol zainteresovany niekedy okolo s 52-54 kedy som shareoval dtb s u21 a je pravda ze vtedy tiez boli na obvode len cca 2-3 hraci cez 100 CPS na zaciatku sezony. Ale narazil som na taky diamant - kevolov Katrencik bol potencial 6 (hviezdicka) a mal 106 skilov!
Ale zas mam pocit ze tu bolo dost trenerov s maximalnou vybavou pre potreby U21 a to som cakal ze budu hraci atakujuci 110 skilov na konci 21r. V seniorskej databaze mam aj takych.. Dokonca MASNIK od Kobeho Bryanta mal 120. Aj ked je trenovany pre NT potreby ale bol tam isty kompromis co mu umoznoval hrat aj v u21.
Takze da sa to, treba to len maximalizovat od zaciatku a sustredit sa na top draftove vybery, nie na hracov co maju chyby asi. Pride mi to mrhanie vybavenim ak niekto trenuje pre U21 s dobrym vybavenim a jeho hrac nema na zaciatku u21 cca 100 skilov.
drzim palce!
1 BBB, 23 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 48 Seasons NT coaching