Conferinta Rosie:
1. Inca nu-l vad pe Brigada unde este... cred ca sunt cel putin 2 echipe mai bune ca a lui (nu dau nume), + ca are un mare - : toti titularii plus rezervele au 34+y - el maravilloso Jehlicka e in cadere libera, sau cel putin ar trebui sa fie.
2. IWS - cu o echipa omogena poti face minuni - nu te vad picand sub locul 3, chiar daca dai de adversari dificili in cupa.
3. Jibou probabil vrea sa-si ia revansa pentru sezonul anterior de cupa cand nu prea i-a mers bine... in conferinta il vad urcand pe 1 pana la meciul vedetelor - insa e imprevizibil ca accidentari, totul va depinde de asta.
4. Indiana - face parte din final 4-ul pe care-l vad jucand PO la finalul sezonului, nu ma pot pronunta inca ce loc va ocupa, insa faptul ca a iesit prematur din cupa ii ofera un avantaj.
5. Nankatsu va ramane pe 5, la fel ca in sezoanele anterioare - insa nu se va mai intalni cu mine in amicalele de final.
6. Justice nu are o echipa rea... il vad ramanand pe 6, insa totodata il vad in RBBA sezonul urmator.
7. Smar2 fara ceva schimbari in echipa nu stiu daca poate emite pretentii la mai mult...trebuie sa se mai concentreze si pe cupa.
8. Reghin... subscriu la ce ai zis... nu pare a fi sezonul lui. Insa cu o tactica potrivita poate obtine un loc pt baraj, iar acolo... cine stie?
Conferinta albastra:
1. am gasit formula castigatoare economic vorbind si, desi am capacitatea de a-mi mentine locul in conferinta, nu pot castiga si liga in sine fara a mai face 2 achizitii de care am neaparata nevoie. din pacate stiu ce pot si pana la finele sezonului nu voi mai putea face decat una, deci nu suficient - cel mult 'doubtful'. oricum, am mers la instinct in 2 din meciurile jucate pana acum, desi initial doream sa joc altceva - ma vad nevoit sa sacrific in timp si vreo 2-3 sesiuni de antrenament doar ca sa pot mentine forma la un nivel echilibrat si detest sa fac asta. vizavi de cupa, momentan inca alerg dupa 2 iepuri...insa nu mai am acelasi interes ca sezonul trecut, datorita economiei care-mi merge bine.
2. Ares - ma asteptam sa am un scor mult mai strans in meciul cu el...nu stiu ce-a facut diferenta (inafara de HCA) - faptul ca nici el nu mai e in cupa l-ar putea ajuta sa revina pe 1...poate si cosaverajul.
3. ZALAU fie are o tactica surpriza pt sezonul asta, fie nu prea isi da seama ce vrea...(fiindca face permutari de N luate cate X) sunt insa sigur ca Sambata va juca serios impotriva mea, in special ca il vinde pe Campeon la cateva minute dupa ce incepe meciul.
4. Defenders - sufera la al 5-lea titular, iar la capitolul rezerve nu mai zic... va incerca sa scoata din cupa tot ce poate si sa-si rezerve un minim loc 5 in conferinta. sezonul asta beneficiaza de o arena plina, deci cred ca va folosi inteligent resursele in viitorul apropiat.
5. Delta e posibil sa prinda chiar locul 4, dar nu-mi dau seama pe ce se axeaza momentan.
6. Pistons daca a pierdut 3 meciuri pana acum, le-a pierdut "dandu-si sufletul pe teren". prevad o incertitudine in ceea ce priveste locurile 4-5-6 - e posibil sa avem un final strans.
7. Quasars daca se decide sa fie mai activ si mai putin previzibil poate face cateva surprize. if only...
8. zulus se afla in mare contrast fata de ce-a aratat sezonul trecut... nu cred sa fie ceva temporar, insa depinde doar de el daca va prinde sau nu barajul.
Last edited by MCMXC a.D. at 11/26/2015 4:39:49 PM