Caute,
docital som sa, ze 1 postovy trening je pre 3 hracov a ze kazdy z nich musi odohrat aspon 48 minut. Mne to ale akosi nevychadza, to by kazdy jeden musel odohrat presne 48 minut a ani minutu naviac. Neoplati sa viac trenovat 1-2 hracov na 1 poste?
Edit: V podstate by sa dalo mat 3 hracov, ale to by museli hrat na viac postoch (C/PF). Ked mam trening pre C a panacik odohra 25min na C a 23 na PF dostane trening pre C?
Presne tak. Cez tyzden hras dva zapasy + 1 priatelsky. Ked trenujes centrov, mozes teda za tyzden otocit az troch hracov na tomto poste a plnohodnotne ich trenovat. Ja to robim tak, ze na jeden zapas nastavim jedneho centra (nikto ho nestrieda), na druhy zapas ineho centra (opat nikto nestrieda) a treti zapas zase iny hrac. Vysledny efekt je, ze vacsinou maju vsetci traja pozadovany pocet minut (48) a trening je teda 100% efektivny.
Ked panacik odohra 25 minut na trenovanom poste a 23 minut na netrenovanom poste, ako trening dostane len 25 minut toho trenovaneho postu. Zvysne minuty (23 na PF) su vyznamne len z hladiska formy. Z mojej skusenosti viem, ze ak hra hrac kazdy tyzden 48 minut (je jedno, na akom poste, mozes mu dat 41 na trenovanom a 7 na nejakom inom), jeho forma sa drzi zhruba na urovni solidny (7).
Last edited by Fortunex at 9/3/2012 6:23:18 PM