BuzzerBeater Forums

Pomoc - Polski > Pytania vol.3

Pytania vol.3 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
115487.386 in reply to 115487.384
Date: 12/16/2009 5:38:36 AM
Overall Posts Rated:
7272
Witam serdecznie. Moja przyszła gwiazda kadry narodowej została MVP w głosowaniu po finałach play-off.
Mam problem, bo zarząd klubu pyta codziennie gdzie jest statuetka za MVP, a dziennikarze chcieliby porobić zdjęcia.
W końcu tytuł MVP w gablocie klubowej to cenne trofeum, a ja nie wiem co mam odpowiedzieć zarządowi.
Dlatego zobligowali mnie do wystosowania tego listu otwartego do szanownej komisji ligi z prośbą o interwencję...

Szanowna komisjo...Zwracamy się z uprzejmą prośbą o statuetkę MVP dla naszego klubu, za trud jaki włożyliśmy za wyszkolenie przyszłej gwiazdy kadry narodowej...Zawodnik ten jest rodem z Polski, dlatego to trofeum jest dla nas cenniejsze...Prosimy o szybkie dostarczenie nam tej statuetki...Ze sportowym pozdrowiem tymczasowo na urlopie na Hawajach...podpisał w imieniu zarządu:

Generalny Manager - Rafik

Prosimy o szybką reakcję, bo sponsorzy czekają - chcą wyłożyć kasę, ale warunkują to fotografią ze statuetką...

This Post:
00
115487.387 in reply to 115487.386
Date: 12/16/2009 5:56:16 AM
Overall Posts Rated:
1818
Statuetkę wysłano pocztą :P. Ze względu na okres przedświąteczny nie można brać odpowiedzialności za instytucję trzecią, jaką jest Poczta Polska. :D

A tak serio, to tego typu trofea zawsze późno się ukazywały.

This Post:
00
115487.388 in reply to 115487.386
Date: 12/16/2009 6:03:47 AM
Overall Posts Rated:
146146
Uwielbiam takie posty :)
Szczerze zazdroszczę - chciałbym mieć taką umiejętność pisania połączoną z wyobraźnią i łatwością przedstawiania obrazów, choćby wymyślonych. Bo u mnie umysł raczej logiczny jak artystyczny.

Ale żeby nie odejść za bardzo od tematu - ze statuetkami często jest poślizg. Sam kiedyś czekałem na MVP ponad 2 tygodnie. Musisz więc uzbroić się w cierpliwość. Ale jakby co, to sam siłą wydrę ją od hamerykańców (a gabaryt mam całkiem słuszny) i przywiozę Ci ją do Wrocławia. Ale będziesz musiał wrócić z Hawaii :)

This Post:
00
115487.389 in reply to 115487.388
Date: 12/16/2009 6:25:23 AM
Overall Posts Rated:
7272
W takim razie jestem spokojny. Zapytałem, bo myślałem, że może mój rywal z którym przypadkowo ehhh w dramatycznych okolicznościach...a zresztą mniejsza z tym wrrr...mi ją wykradł...
Bo w nazwie ma Koty, więc jak na kota może był tak zwinny, że z kocim sprytem mi ją zachachmęcił...
a ja nie zauważyłem...
Ale skoro juz wiem, że tak się nie stało...to czekam spokojnie.
Przynajmniej moje centrum prasowe, dziennikarze i inni się uspokoją hehehe...i cierpliwie czekają...

Ok w takim razie dziękuję za odpowiedź i czekam cierpliwie na kuriera...bo inaczej zaspamuje BB Charlesa czy innego
i nie dam mu żyć, aż ledwo dysząc przedostatnim tchnieniem nada tę wysyłkę... z moją piękną statuetką...
(taka mała i piękniusia ojojoj taka ładniutka..ojojoj...jakie cudeńko - pieszczę ją bo pierwsza za MVP i dlatego specjalna...wrr)

Pozdrawiam i teraz w spokoju mogę skupić się jak wygrać PLK...Analiza trwa...

This Post:
00
115487.390 in reply to 115487.389
Date: 12/16/2009 6:51:51 AM
Overall Posts Rated:
146146
Tak sobie teraz pomyślałem, że jakby co... jakby Ci sponsorzy nalegali... to mogę Ci jedną swoją pożyczyć... tylko trzeba będzie grawerkę zmienić.

This Post:
00
115487.391 in reply to 115487.390
Date: 12/16/2009 7:04:52 AM
Overall Posts Rated:
7272
Nie,nie nie - musi być orginalna...Żadna podróbka.To sa kumate chłopy z marketingu i mózgi mają rozwinięte dlatego wywalczyli dla klubu krocie na ten sezon...Nie może być lipy...Poczekamy, rozumiemy i będziemy cierpliwi... :))) Ale dziękujemy za chęć pomocy...Czuję, że moje cudo opuściło już USA i już płynie aaaaaa wiem dlaczego tak długo trwa.Zamiast samolotem to wysłali to statkiem i dlatego trzeba czekać...Teraz wszystko jasne...Tylko co będzie jak konterowiec pójdzie na dno...?
Yhy...dobre pytanie...?

This Post:
00
115487.392 in reply to 115487.391
Date: 12/16/2009 1:32:55 PM
elgeba
IV.7
Overall Posts Rated:
1616
Second Team:
Robi SU
Czytaliście najnowsze informacje BBC, nie? no to cytuję:
"W dniu dzisiejszym miała miejsce niewyobrażalna katastrofa; w czasie pokonywania trasy New York - Gdynia, zatonął amerykański kontenerowiec pod banderą Hawajską. Przyczyną zatonięcia było nieoczekiwane zderzenie z górą lodową. Załogę udało się uratować, natomiast cały frach szlag trafił w tym między innymi trofea przyznawane przez międzynarodową federację sportową o nazwie BuzzerBeater!"..koniec cytatu

This Post:
00
115487.393 in reply to 115487.392
Date: 12/16/2009 2:07:16 PM
Overall Posts Rated:
7272
Słyszałem tę informację...Na szczęście nie wiem czy doczytałeś inną też w tym temacie.
Otóż brzmi ona następująco...

Ponieważ świat buzzerbeater składa się z ludzi miłych i sympatycznych oraz zawistnych i złowrogich czasami...decyzją zarządu Buzzerbeater wszystkie trofea są transportowane inaczej niż podawane do publicznej wiadomości...Dlatego też każdy kto zasługuje na nagrodę np.MVP otrzymuje ją na 100% z tym tylko, że w czasie i terminie bliżej nie określonym.Te środki zapobiegawcze mają na celu wyrolowanie takich sabotażystów rodem z BB którzy swoją zazdrość perzelewają na zatapianie między innymi kontenerowców transportujących gadżety i nagrody korporacji Buzzerbeater...Tym samym informacja o zatonięciu kontenerowca jest prawdziwa, lecz o zatopieniu trofeów, nagród oraz gadzetów BB już nie...
Podsumowując - nie ma obawy...Buzzerbeater był, jest i będzie wiarygodną organizacją...
Bonifracy Malinowski - Stacja Show Time dla kibiców - twoje pierwsze źródło informacji prosto z serca najlepszego klubu świata...Relacjonował i informację przekazał wam Pafnucy Grabarczyk - Centrum Prasowe drużyny Fair Play Team, na codzień również komentator Stacji Show Time dla kibiców...Dziękujemy za uwagę...

This Post:
00
115487.394 in reply to 115487.393
Date: 12/16/2009 2:23:28 PM
elgeba
IV.7
Overall Posts Rated:
1616
Second Team:
Robi SU
Faktycznie, masz Info z pierwszej ręki, ale proszę, nie podejrzewaj mnie o zawiść czy też o złowrogość, plizzzzzz!!!!
Zbulwerowała mnie tylko informacja, pod jaką banderą pływał ten kontenerowiec.
Cieszę się bardzo, że trofeum trafi do właściwych rąk!
z poważaniem
w imeniu zazdrosnych zawodników klubu elgeba
Sven Thülen - rzecznik prasowy

This Post:
00
115487.395 in reply to 115487.394
Date: 12/16/2009 2:33:53 PM
Overall Posts Rated:
7272
E tam od razu zawiść...luzik, nie ma problemu luzik-guzik...jak będziesz kiedyś w najpiękniejszym mieście w Polsce, stolicy polskiego businessu...i najbardziej uniwersyteckim mieście, gdzie dziewczęta mrugają oczkami do lepiej ubranych dżentelmenów daj cynka i wyskoczymy na browarka do sportowego pubu i pogadamy o tajnikach koszykarskiego rzemiosła...
Fanek u nas nie brakuje więc i towarzystwo się znajdzie...Serdecznie zapraszam...Ja stawiam - to tak przy okazji...

From: Zbyszko
This Post:
00
115487.396 in reply to 115487.395
Date: 12/17/2009 11:18:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Jesli wystawiam kolesia na PG i ma bronic na PF i zagra 48 min to mu zaliczy trening na jakiej pozycji? Bo juz sie pogubilem :P

Advertisement