BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Iran - I.1 > (لیگ برتر (2
Back to the Sneak Peek
Iran - I.1
لیگ برتر - ۴
5
لیگ برتر (3)
1000
جام حذفی
94
خرید و فروش بازیکن
18
بحث آزاد
46
B3
32
(لیگ برتر (2
1000
لیگ برتر
1000
پیش بینی بازی های بی3
11
جام حذفی فصل 8
5
شروع فصل 5
5
My Site
4
Supporter
5
Your Site & Best Site
2
Bonus
16
<
>
Favorite Folders
(لیگ برتر (2
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Dangerous boy (136)
Misagh (71)
.: Amir :. (21)
AmirHesam (5)
Maximakan (7)
Sahand (74)
Roozbeh (15)
Farzam (12)
Mahyar Monsef (29)
.Amin. (32)
Nima (1)
LA-Ho3ein (110)
amirali (10)
SINA_crepsly (3)
Mehdi vatanparast (58)
BarBod (8)
Reza vatanparast (3)
Sir Amir (1)
mohammad reza (1)
aamigo (1)
Meghraz (2)
Ali_perspolis (1)
Mr.Reza (2)
Ali LP (8)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Dangerous boy
To:
Sahand
This Post:
0
271677.384
in reply to
271677.383
Date: 4/12/2016 5:37:40 PM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291
بابا سهند اینا یه طرحی دادن که اصلا معلوم نیست چیه
هیچ جزئیاتی نداره
اولین اتفاقی که برای من میفته اینه که بازی غیر واقعی میشه
نکته دوم اینه که ممکنه با ادغام , بچه ها از هم دور بشن
من فکر میکنم مهمترین دلیل مخالفت بچه ها اینه که همه میترسن همین جمع کوچیک از هم بپاشه
هیچکس هیچ ایده ای نداره که قراره چه اتفاقی بیفته
Mark Unread
Ignore User
From:
AmirHesam
To:
Sahand
This Post:
0
271677.386
in reply to
271677.385
Date: 4/12/2016 11:25:56 PM
Overall Posts Rated:
60
سهند لزوما این اتفاق نمی افته
این گزینه دومشون هست...گزینه محتمل و اصلیشون گزینه اول هست که هم در سطح لیگ ادغام انجام میشه هم در سطح تیم ملی
مشکل فکر کنم اینجاس
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Ho3ein
To:
Sahand
This Post:
0
271677.387
in reply to
271677.385
Date: 4/13/2016 7:14:20 AM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152
من تمام پستایی که تو فروم جهانی گذاشته میشه در مورد این قضیه رو دنبال کردم از همون اول تا الان
اول قرار بود کشورا رو با هم قاطی کنن و یه کشور با پرچم جدید و تیم ملی های جدید بسازن
همه معترض بودن که این گزینه رو ورداشتن
الان محتمل ترین گزینه اینه که کشورایی رو که گروه بندی کردن، تو یه لیگ مشترک بریزن، ولی تیم های ملی و پرچم هر کشور حفظ بشه
ولی خب اینجوری باید در نظر بگیریم که درفت ها هم مشترک میشه، ما خودمون همینجوریش هم استعداد کم گیرمون میاد واسه تیم ملی، اگه درفتا هم با چندتا کشور دیگه مشترک بشه که دیگه نور علی نوره
بعد ما قراره با عربستان، امارات، لبنان، پاکستان و هند ادغام بشیم اگه این اتفاق بیفته
این کشورا کلا رو هم دیگه 37 تا یوزر دارن حدودا . ما خودمون کلا 57 تا داریم . اینا بیان قاطی ما که چی بشه ؟
بعد وقتی لیگ مشترک بشه، این احتمال وجود داره که تیم هایی که ملیتشون یکیه دست به یکی کنن بر علیه تیمای کشورای دیگه
مثلا ما میخوایم عرب هارو بندازیم بیرون از لیگ، اونا هم ممکنه مثلا به هم کمک کنن یکی از ماهارو از لیگ بندازن پایین. این مشکلات این چنینی پیش میاد
بعد مشکل بعدی هم ارتباط هست. چند نفر اینجا عربی بلدن ؟ چند نفر اینجا انگلیسی بلدن ؟
مشکل اصلی اینه که کشورای بزرگ زورشون گرفته حریف تیمای ما نمیشن، دارن سر و صدا میکنن که این تیمای کشورای کوچیک دارن از شرایط کشورشون سو استفاده میکنن و باعث شدن بازار خراب بشه
خب یکی نیس بگه بازار از وقتی خراب شد که یوتوپیا اومد رو کار.
مربیای کشورای اسپانیا و امریکا و ایتالیا میان میگن که کشورای کوچیک حقشون نیس درآمدشون اندازه تیمای ما باشه و این حرفا
تازه سهند اینا همه تو صحبتای اولیه اس. خیلیا دارن میگن که ادغام های بزرگتر صورت بگیره و مثلا یهو ما تو منطقه ی زمانی و جغرافیایی خودمون میشیم یه منطقه با 200 300 تا یوزر
این کل برنامه هایی که ما ریختیم واسه تیممامون رو بهم میریزه . یکی داره خرج میکنه، یکی داره جمع میکنه، خدا میفهمه این ادغام چجوری میشه
Mark Unread
Ignore User
From:
.Amin.
To:
LA-Ho3ein
This Post:
0
271677.388
in reply to
271677.387
Date: 4/13/2016 7:24:21 AM
Overall Posts Rated:
102
هرجور ادغام کنن من بازی رو میبوسم میذارم کنار
Mark Unread
Ignore User
From:
Dangerous boy
To:
LA-Ho3ein
This Post:
0
271677.389
in reply to
271677.387
Date: 4/13/2016 9:02:04 AM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291
من با اینکه کشورا با هم باشن اصلا نمیتونم کنار بیام
خیلی مسخره ست خیلی خیلی خیلی
تصور کن تیم فوتبال ایران با لبنان و امارات و عربستان بازی کنه برندشون بره جام ملتهای آسیا
اصلا قابل قبول نیست
هر کشور یه کشور جداست
هر چقدرم ضعیف باشن هند تیم خودشو داره افغانستان تیم خودشو
کنفدراسیون آسیا که نمیاد چون ضعیفن با هم ادغامشون کنه
بی بی ها دارن راه آسون تر رو انتخاب میکنن
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Ho3ein
To:
Dangerous boy
This Post:
0
271677.390
in reply to
271677.389
Date: 4/13/2016 10:44:24 AM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152
جدا از اینکه با این کار بازی از واقعیت دور میشه، بی بی ها در واقع دارن یه تصمیم بیزینسی میگیرن
یعنی میخوان کاری کنن که برای درآمد و به نظر خودشون بازربیتر بهتره
میگن که یوزرایی که میان کشورای کوچیک ثبت نام میکنن ، چون تعداد یوزا پایینه خیلی زود خسته میشن و بازی رو ول میکنن
ولی خب در نظر نمیگیرن که خیلی پیشرفت تو بازی خیلی خیلی کند صورت میگیره و این دلیل اصلی رفتن خیلی مربی هاس
Mark Unread
Ignore User
From:
Misagh
To:
Sahand
This Post:
0
271677.391
in reply to
271677.385
Date: 4/13/2016 3:00:43 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301
سهند دیگه بین خودمونه نمی خوام ادا اطوار در بیارم و بگم به خاطر تیم ملیه و فلان بساره و پرچمه ... بزرگترین مشکلش واسه من اینه که مجبورم کردن پول خرج کنم ، حالا فرض کن من بازیکنامو تا ته فصل تکمیل کنم و حقوق بره روو یک میل و منو توو یه ادغام بزرگ یهو بندازن دست دو سه ... عملا بازی تموم می شه واسه من دیگه ... هر چی رشته بودم پنبه می شه
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Ho3ein
To:
Misagh
This Post:
0
271677.392
in reply to
271677.391
Date: 4/13/2016 6:43:00 PM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152
اگه قرار بشه ادغامی هم صورت بگیره حداقل دو سه فصل زمان میبره
تو این فرصت شش ماهه حداقلی که داریم، باید سعی کنیم تعداد یوزرامون رو به حد نصاب برسونیم
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Ho3ein
This Post:
2
271677.393
in reply to
271677.392
Date: 4/14/2016 10:53:14 AM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152
خب بچه ها همونطور که گفتم حدودا شش ماه وقت میبره این ادغام ها اگه تصمیم گرفته بشه که صورت بگیره
من ایده رو مطرح کردم که تو سایتای پر بازدید ایران تبلیغ متنی بزنیم و سعی کنیم تعداد یوزر هامون رو به حد نصاب که 80 تاس برسونیم. راستش جا داره بگم که آیدین، مربی تیم شیاطین سرخ که دیگه همه میشناسید، با هزینه ی خودش تو سایت پی30 دانلود تبلیغ زده.
واقعا من خودم ازش تشکر میکنم و نشون میده چقدر براش مهمه ایران و این جمعی که اینجا دور هم هستیم
سایت پی30 دانلود 29مین سایت پربازدید ایران هست و روزانه بیش از 180 هزار بازدید داره اگه اشتباه نکنم
واقعا باید همگی از آیدین تشکر کنیم
ولی خب نکته ی مهمتر اینه که من اومدم اینجا تا بگم ما هم نباید دست رو دست بذاریم . درسته که هزینه ی تبلیغ تو این سایتای پربازدید بالاست، ولی اگه واقعا همه مایل به همکاری باشین میتونیم خرج رو بین همه تقسیم کنیمو اینجوری هزینه ی زیادی رو هم متقبل نمیشه هر نفر. آیدین واقعا سخاوت خودشو نشون داد و هزینه ی یک تبلیغ رو کاملا خودش داد. به نظرم کار درست اینه که ما هم حداقل به صورت گروهی یه تبلیغ تو یه سایت خوب رو بگذاریم. دوستان اگه مایل هستید تا دست به کار شیم. یه نفر رو که همه قبولش داشته باشن و مورد اعتماد همه باشن رو انتخاب میکنیم، و هماهنگی های لازم رو من خودم انجام میدم اگه کسی مشکلی نداشته باشه. دیگه اون شخص بقیه ی کارهای تبلیغ رو انجام میده. من به نظر خودم سهند کسیه که مورد اعتماد همه هست و همه قبولش دارن
افزایش تعداد یوزرا در اخر به خودمون هم کمک میکنه. یوزر بیشتر یعنی کشوری فعال تر و اینجوری خودمون هم از بازی بیشتر لذت میبریم. آیدین زحمت کشید و یه تبلیغ رو گذاشته. برای همین خواهش میکنم از مربیای دسته دو که اگه تیم جدیدی ثبت نام کرد، بلافاصله به من یه نامه بزنن لطفا تا من با اون مربی جدید در ارتباط باشم . باید سعی کنیم کسانی که وارد بازی میشن رو نگه داریم تو بازی
دوستانی که مایل هستن به انجام این کار و همکاری، میتونن همینجا اعلام کنن، یا میتونن به من نامه بزنن. بالاخره اگه واقعا براتون این بازی و این جمعی که دور هم هستیم مهمه، باید برای نگه داشتن و بهتر شدنش تلاش کنیم
مرسی از همگی
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images