BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244403.382 in reply to 244403.380
Date: 4/26/2014 6:17:09 AM
Overall Posts Rated:
2323
Harden nagyon instabil. Westy-vel sincs nagyobb baj, csak a meglévő 50 iq-hoz még kéne ennyi (és itt kosár intelligenciáról beszélek).
Koliban pont tegnap beszéltem egy OKC-szurkoló csajjal, és érdekes statisztikát mondott: amikor OKC 1-1 után kikap, kiesnek playoffból...:)
Ami nekem nagy meglepetés egyenlőre a Wizards erőssége/Bulls gyengesége....
+Brooklyin is végre rákapcsolt..:D

This Post:
00
244403.383 in reply to 244403.382
Date: 4/26/2014 7:05:23 AM
Overall Posts Rated:
411411
Én meg egy westbrook rondo cserét álmodtam meg. Bostonba pontok kellenek meg egyéniség aki köré teljes csapatot lehet építeni kevés lóvéból, OKC-ba meg egy inteligens passzoló gép kell, aki pontokkal is hozzá tud szólni. Ilyen jelenleg kevés van, Rondo, Paul, Parker a legnagyobb nevek, akikhez hasonló jó lenne az OKC-be!

This Post:
00
244403.384 in reply to 244403.383
Date: 4/26/2014 7:13:41 AM
Overall Posts Rated:
310310
OKC-nek jó lenne, de a Celticsnek ebben mi lenne az üzlet?

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.385 in reply to 244403.384
Date: 4/26/2014 7:33:07 AM
Overall Posts Rated:
411411
rondo nem igazi franchise player, westbrook inkább az a fajta, ez lenne az üzlet nekik. rondo tökéletes kiszolgáló egy nagy sztár mellé, westbrookkal meg az a szitu, két dudás egy csárdába alig ha..........! az okc-nek jelenleg ez a baja. westbrook agyilag nem tudja feldolgozni, hogy 2. durant mögött, és folyamatosan azt akarja bizonyítani magának és mindenki másnak, hogy vagy vele vagy senkivel. nincs egy wade intelligencia magasságban a gyerek na. ha csak fele annyi lenne neki, mint wade-nak van/volt és megértené azokat a dolgokat amiket miamiban megértettek egyesek, most ők lehetnének többszörös bajnokok, nem a nagy arcú brigád ennyi. szerintem nekik sokkal jobb összetételű (képességekben) a triójuk, csak hát az agyi kapacitás náluk határokat jelentenek. illetve az edzői kapacitás is nulla náluk, spolestra (vagy hogy a fenébe írják) sokkal jobb edző mint az OKC-s ez tisztán látszik. az egyik jól tudja kezelni a sztárokkal teletűzdelt csapatot, a másik egyáltalán nem tudja ezt managelni. nem az történik amit az edző akar, hanem amit a pályán lévők. szerintem ibakában pl 3x annyi van mint abba a nyomorék bosh-ban. ha bosh fele annyira tudna kosarazni, mint amennyire fent hordja az orrát, ő lehetne a világ legjobbja valszeg.

This Post:
00
244403.386 in reply to 244403.385
Date: 4/26/2014 7:36:48 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
szerintem ibakában pl 3x annyi van mint abba a nyomorék bosh-ban. ha bosh fele annyira tudna kosarazni, mint amennyire fent hordja az orrát, ő lehetne a világ legjobbja valszeg.

No,akkor Bosh személye (és futtatása) nem csak nekem csípi a szemem?

This Post:
00
244403.387 in reply to 244403.385
Date: 4/26/2014 7:44:37 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ibakában tényleg sokkal több van, mint amennyit Brooks kihoz belőle, de szerintem Perkinsben is. Abban látom egyetértünk, hogy a Thundernél két hiányosság van, Westbrook értelmi és Brooks edzői képességei. Na mindegy, úgysem vagyok OKC-fan, szóval felőlem akár maradhat is így. Csak Durantet sajnálom, sokkal jobbat érdemelne.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.388 in reply to 244403.382
Date: 4/26/2014 8:34:27 AM
Overall Posts Rated:
173173
Harden Durant mellett szerintem nem volt instabil. Valamikor volt talán szó erről (azt hiszem, Sport TV), hogy Westbrook és Durant nem komálja egymást, Hardennel nem így volt. Nagyon barom példa, de ez például Hendlein és a Kaposvár (és nem az Alba) vagy valami ilyesmi. A közeg és a társak azért nem mindegy. Én úgy láttam Harden OKC-s idejéből, hogy gyakran elvolt azzal is, ha PG-ben kellett lennie egy ideig, bár echte kettes, az tuti. Ha jól értelek benneteket, akkor kb. ugyanaz a véleményünk, hogy az OKC-ben használható SG nincs (most persze PG-sem), ezt Harden megoldotta volna. Tudom, hogy Jackson nem nagy szám, de voltak egész jó meccsei, meglehet, hogyha elsőszámú irányító lett volna, ez az egész jobb valamivel. Ráadásul Lamb mellőzése szerintem is ökörség.

Ha én GM lennék, akkor biztosan nem szerződtetném Westbrookot még akkor sem, ha scorer kellene, mert totál csapatromboló jelenség. Ráadásul kezdem gyanítani azt, hogy ez a sérülés, amit beszedett, több annál, mint aminek be akarják állítani, és abból bármikor baj lehet. A magam részéről Bryant nagy visszatérésében sem hiszek, de ne legyen úgy, minden sérültnek drukkolni szoktam, hogy még jobb legyen, mint előtte. Csak sajnos a tények ritkán igazolják ezt, és agy GM inkább tények alapján fog dönteni. Nem hinném, hogy Westbrook elmenne az OKC-ből azelőtt, hogy lejár a szerződése. Ha majd lejár, akkor már kétszer meg fogják gondolni, hogy újra leigazolják-e.

A Westbrook kontra Harden dologról pedig szerintem annyit, hogy gondoljon bele mindenki, hogyan döntene most az OKC, ha a döntési helyzet most lenne a szezon végén. Biztos ugyanúgy?

This Post:
00
244403.389 in reply to 244403.388
Date: 4/26/2014 9:11:44 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hát azért megvárni azt a 3 évet, ami még hátravan a szerződéséből, elég necces.
Egyrészt Durant szerződése hamarabb jár le és ha addig nem lesznek eredmények, nincs rá garancia, hogy hosszabbítani fog. De hogy erősítsenek addig, ha sapka alatt nincs hely és várhatóan drafton sem fognak elöl húzni? Jövőre ráadásul majdnem mindenkinek lejár a szerződése (kivéve a csapatopciósok), gyakorlatilag marad Durant, Westbrook és Ibaka és ezzel máris 50 milla elment a sapkából. Csapatopcióval meg tudják tartani Lambet, Adamst, Jonest és Robersont. De minek, ha most sem használják őket? Ha meg megtartják őket, akkor lesz 7 játékosuk és 1-2 millával lesznek a sapka alatt, megint nincs miből igazolni. Itt bizony két lehetőség van, vagy meg kell tartani mindenkit, aki most van, de abból nem lesz előrelépés, vagy át kell alakítani a csapatot és cserélgetni kell, hogy rendbe hozzák a fizetéseket. Ebben az esetben vagy Westbrookot cserélik (16 milla fizu), vagy Perkinst és Ibakát együtt (ketten együtt 22 milla fizu). Valamit viszont muszáj lépni, hogy Durant hosszabbítson két év múlva.
Amúgy sincs sok értelme Westbrookot három évig megtartani, aztán ingyen elengedni, mert akkor megint ott vannak, hogy igazolni nem tudnak, mert nincs sapka alatti hely, drafton nem húznak elöl, magyarul semmi előrelépés. Annál már az is jobb, ha Westbrookot szerényebb képességűekre cserélik, vagy lejáró szerződésre + draftjogokra, de akkor minimum egy első és egy második körösre (vagy két első körösre, már ha ad annyit valaki Westbrookért).

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.390 in reply to 244403.389
Date: 4/26/2014 9:33:08 AM
Overall Posts Rated:
173173
Én úgy értettem, hogy nem ennyire okos jelenleg az OKC, hogy elcserélje. Jelenleg nem.

Viszont az, hogy (legalábbis szerintem) titkolják a sérülése súlyosságát, és megpróbálják úgy játszatni, hogy (legalábbis szerintem) extrakockázata van, hogy megint kidől, nem erre utal, éppen abba az irányba mutat, hogy az értékét próbálják annyira felsrófolni, hogy ha már hülye, legalább egészségesnek tűnő hülye legyen.

A szerződés lejárásra azért tippelek, mert ennyiért nem kell szerintem majd senkinek sem. Durant-nek viszont el lehet majd árulni, hogy elmegy-e Westbrook vagy sem, hátha akkor hosszabbít (na jó, ez utóbbi csak vicc volt).

Van pro és kontra is bőven. Na mindegy, hagyom, engem sem izgat az OKC különösebben, de Durantért kár lenne, ha Malone vagy Ewing lenne és nem bajnok.

This Post:
00
244403.391 in reply to 244403.390
Date: 4/26/2014 9:50:53 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hát igen, ennyire (sem) okos az OKC. De hagyni kifutni a szerződését totál értelmetlen lenne. Ha másért nem, hát cseréljék draftjogokért, plusz lejáróért a fizetés miatt. Arra azért szerintem lenne vevő, mondjuk egy Milwaukee, vagy Orlando, esetleg New Orleans, ők úgyis imádják mások szarát lapátolni.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.392 in reply to 244403.391
Date: 4/26/2014 10:05:08 AM
Overall Posts Rated:
411411
Mehet kobe mellé a lakersbe.

Advertisement