félre értettél megint de nem gond.viszont most ki is fejtem pontosan amire én gondoltam.tehát nem veszel olyan dh-t ir-t , aminek az első 6 képességéből van katasztrófális vagy pocsék.miért várhatná el akkor egy center edzőt, hogy megvedd a 17/17/17-es centerét 1-es kinti védekkel passzolással technikával labdavezetéssel vagy akár tempóval?Baricics az élő példa rá, hogy már kinti embereknek is edzünk 2 pontost, meg ha jól tudom benti védeket is.lehet ő pont egyedi példa, de akkor is a benti edzőknek is át kéne értékelni a koncepciójukat.lehet többet adnék egy 14/15/14 centerért akinek van 100-130k fizuja de van neki 10 tempó és használható passzolás technika labdavez, mint a fent említett 17/17/17 vagy 18/18/20-as centerért, még akkor is ha a fizujuk drasztikusan csökkenne.azt akartam írni, hogy a centeredzők többsége amit jelenleg csinál a játékban (nem a magyarok, hanem az egész játékot nézve), mintha a kinti edzők csak 18 tempó 17 kinti dobás 19 kinti védek DH-kat nevelnének 5-6-os passzolással technikával labdavezetéssel és 200k-s fizuval (lehet ez blődség mert nem lenne ennyi a fizu de nem ez a lényeg)!ki a fenének kénének ilyen kinti emberek?mindenki törekszik már rá, hogy legyen technika legyen magas passzolása labdavezetése a dh-nak.és csak ezeknek van horribilis áruk.a kiegyensúlyozatlan szar dh-k ugyan olyan piti fos áron mennek, mint a center társaik.remélem így már érthető az amit írni akartam.