Harden Durant mellett szerintem nem volt instabil. Valamikor volt talán szó erről (azt hiszem, Sport TV), hogy Westbrook és Durant nem komálja egymást, Hardennel nem így volt. Nagyon barom példa, de ez például Hendlein és a Kaposvár (és nem az Alba) vagy valami ilyesmi. A közeg és a társak azért nem mindegy. Én úgy láttam Harden OKC-s idejéből, hogy gyakran elvolt azzal is, ha PG-ben kellett lennie egy ideig, bár echte kettes, az tuti. Ha jól értelek benneteket, akkor kb. ugyanaz a véleményünk, hogy az OKC-ben használható SG nincs (most persze PG-sem), ezt Harden megoldotta volna. Tudom, hogy Jackson nem nagy szám, de voltak egész jó meccsei, meglehet, hogyha elsőszámú irányító lett volna, ez az egész jobb valamivel. Ráadásul Lamb mellőzése szerintem is ökörség.
Ha én GM lennék, akkor biztosan nem szerződtetném Westbrookot még akkor sem, ha scorer kellene, mert totál csapatromboló jelenség. Ráadásul kezdem gyanítani azt, hogy ez a sérülés, amit beszedett, több annál, mint aminek be akarják állítani, és abból bármikor baj lehet. A magam részéről Bryant nagy visszatérésében sem hiszek, de ne legyen úgy, minden sérültnek drukkolni szoktam, hogy még jobb legyen, mint előtte. Csak sajnos a tények ritkán igazolják ezt, és agy GM inkább tények alapján fog dönteni. Nem hinném, hogy Westbrook elmenne az OKC-ből azelőtt, hogy lejár a szerződése. Ha majd lejár, akkor már kétszer meg fogják gondolni, hogy újra leigazolják-e.
A Westbrook kontra Harden dologról pedig szerintem annyit, hogy gondoljon bele mindenki, hogyan döntene most az OKC, ha a döntési helyzet most lenne a szezon végén. Biztos ugyanúgy?