BuzzerBeater Forums

BB Iran > تیم ملی‌ جوانان

تیم ملی‌ جوانان

Set priority
Show messages by
This Post:
00
180320.381 in reply to 180320.379
Date: 4/3/2017 6:21:19 AM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152152
من شش فصل جوانان رو مدیریت میکردم میثاق، میشه چیزی حدود یه سال و نیم

دست تنها خودم تمام کارا و پیگیری های داخلی و خارجی رو انجام میدادم و اصلا هم منتی نیس، وظیفه ام بوده

من همون دوره که اومدم گفتم اولویتم با تمرینه و در عین حال تمام سعیم میکنم بهترین نتایج ممکن رو با مهره هامون بگیریم

الان ثمره ی اون دوره اینه که 10 نفر از اعضای فعلی تیم ملی بزرگسالان بازیکنایی بودن که تو دوره ی من تمرین دیدن و تو تیم ملی جوانان رشد کردن، هر چند که همینا هم خیلی جا داشتن بهتر از اینا بشن

خلاصه اینکه من کم وقت نذاشتم و الان واقعا اونقدر وقت ندارم که بخوام یه مسئولیت این چنینی رو بر عهده بگیرم.

This Post:
00
180320.382 in reply to 180320.381
Date: 4/3/2017 6:57:18 AM
The Persian Gulf
II.1
Overall Posts Rated:
225225
حسین جان مربی تیم ملی فقط می تونه به مربیان باشگاه ها انگیزه تمرین دادن بده و الا اگر کسی نخواد تمرین بده کاریش نمیشه کرد.

همین الان هم تیم ملی بزرگسالان مشکل کم نداره مخصوصا داخلی درست حسابی
به غیر از امیر فرشید و آبتین داخلی خوبی نداریم. به سهیل شاهرخی نگاه کن فقط با قد 203 سنتر بازی میکنه.

وضعیت تیمهای ملی باید خودمون درست کنیم من بار ها گفتم الان هم میگم اگر یکم از منافع باشگاهیمون بگذریم و حداقل 1 بازیکن ایرانی تمرین بدیم از این وضعیت خیلی راحت بیرون میایم. فریبرز نوروزی من با استعداد 8 تقریبا مولتی کردم .

حرف آخر اینکه بهترین مربی بازربیتر هم باشی و مهره درست و حسابی نداشته باشی نمیتونی به نتیجه دلخواهت برسی میتونید نتایج تیم ملی بزرگسالان تو سالهای قبلی ی مرور کنید متوجه منظورم میشید.

فقط امیدوارم دوستان بازیکنانشون تمرین بدن (:|

From: Misagh

This Post:
00
180320.383 in reply to 180320.380
Date: 4/3/2017 8:50:24 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
بازیکنی نبود که بخوایم تمرین بدیم . سر جمع چند تا بازیکن استعداد 9 و به بالا می اومد مگه ؟ الان اوضاع بهتر شده و می شه کارای بهتری انجام داد

This Post:
11
180320.384 in reply to 180320.382
Date: 4/3/2017 8:53:03 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301

همین الان هم تیم ملی بزرگسالان مشکل کم نداره مخصوصا داخلی درست حسابی
به غیر از امیر فرشید و آبتین داخلی خوبی نداریم. به سهیل شاهرخی نگاه کن فقط با قد 203 سنتر بازی میکنه.
|

البته من که می دونم داری شوخی می کنی و دانشت در اون حد هست که بدونی قد فقط روی سرعت تمرینات تاثیر داره نه روی نتایج بازی !!!!!

Last edited by Misagh at 4/3/2017 8:53:45 AM

This Post:
00
180320.385 in reply to 180320.381
Date: 4/3/2017 8:58:07 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
من می دونم دقیقا تمام این افرادی که اسم بردم یه زمانی مربی تیم ملی بودن و با تمام توان و جون و دل برای تیم ملی وقت گذاشتن و دمتونم واقعا گرم . منظورم این بود که ما به شما ها نیاز داریم واسه کسب بهترین نتیجه با تیم موجود ، که بدونن دارن چی می کنن و بازی چی به چیه ... وقتی شما ها کنار وایستین و کسایی بشن مربی که حتی در حد راهنمای مبتدیان اطلاعات ندارن تهش می شه این که جلوی تیم رنک 96 می بازیم ...
کسی از مربی تیم ملی انتظار نداره اسپانیا و چین و ایتالیا رو بزنه ! اما خیلی مسخرست وقتی توجیه مربی تیم ملی برای باخت جلوی تیم رنک 96 این باشه که من که گفتم تمرکزم روی تمرینات !!!!!

From: .Amin.

This Post:
00
180320.386 in reply to 180320.383
Date: 4/3/2017 3:20:19 PM
Overall Posts Rated:
102102
منظور اصلی منم همینه
وقتی تیم ملی بازیکن درست درمون نداره مربی حتی فرگوسنم اگه باشه باید قید نتیجه رو زد و همین که یکی دوتا برد آبرومندانه بگیریم و تو رنکینگ پس رفت نکنیم جای شکر داره
البته الانم که یه فصله درفت خوب زیاد شده اینو فراموش نکنیم که همین اتفاق تو همه کشورا افتاده و فقط ما نیستیم که استعداد خوب گیر آوردیم

ولی درکل اینکه بخوایم مثلا بین 25 تا بازیکن 12 تا انتخاب کنیم خیلی بهتر از اینه که مثل فصل های قبل به زور 5 تا واسه ترکیب اصلی بازیکن جور کنیم و بقیه سیاهی لشگر

This Post:
11
180320.387 in reply to 180320.384
Date: 4/4/2017 2:58:16 AM
The Persian Gulf
II.1
Overall Posts Rated:
225225
میدونی چیه میثاق حال و حوصله تو یکی ندارم. اصلا تو شاخ بازربیتر . اگر دوست نداشتی من مربی بشم خودت کاندید میشدی. نتایج تیم ملی بزرگسالان که گفتم منظورم دوره تو بود

دیگه اینجا چیز شر واسم ننویس.

From: Roozbeh

This Post:
11
180320.388 in reply to 180320.385
Date: 4/4/2017 4:38:56 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
میثاق جان سال نوت مبارک
بنده هم با صحبت شما موافقم و حرف مشابه شما رو زدم
تمرین بازیکنان و نتیجه بازیهای تیم ملی، ۲تا موضوع متفاوته و به هم ربطی نداره
اما بنظرم شما همین صحبتها رو کمی داری تند میزنی
میتونی حرفت رو صریح اما مودبانه بزنی
لهن صحبتت یکم تنده و ناراحت میکنه دوستان رو
قبلا بنده هم تجربه شنیدن حرفهای شما رو داشتم
برادری بهت میگم که کمی دقت کن تو نوشتارت
امیدوارم از من دلگیر نشده باشی

Message deleted
This Post:
00
180320.390 in reply to 180320.361
Date: 4/4/2017 4:43:54 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
مهدی جان موفق باشی

مهدی جان پیام خصوصی بهت گفتم
کیوان اسدی فقط چون تیمش بسته شده بود دعوت کردم الان دیگه تو لیست فروش هست باید اخراجش کنی تا قبل از بازی اول

همون ۱۲تا بازیکنی که گرفته بودم کافی بود فعلا چون الباقی بازیکنها نزدیک هستند به هم و خیلی آش دهن سوزی نیستند فعلا
فرصت میدادی چند هفته بعد دعوت میکردی بازیکنهایی که سطح بهتری دارن

یک فرصت برای بازیکنهای مناسب تر میگذاشتی چون با اخراج بازیکن بهتر میدونی خودت روحیه تیم پایین میاد

از دوستانی هم که بنا به هر دلیلی به بنده اعتماد نکردن بازم مچکرم

اما خوب بود یک نگاهی به تغییر و تحولات تیم میکردید در طی این ۲فصل
چه از نظر بازیکن چه از نظر نتیجه

من قول مقام نداده بودم فقط دنبال استعداد یابی بودم و گرفتن نتیجه در حد توان تیم

دوستان لازمه بگم من با انتخاب مهدی هیچ مشکلی ندارم
تو یک جمله هم بعد از انتخابات بهشون تبریک گفتم و پیام خصوصی هم دادم
به هر حال مزه انتخابات به همین چیزهاست
فقط صحبتم این بود که چرا وقتی ۲فصل پیش گفتم میخوام ۲دوره مربی باشم و به این شرط شرکت میکنم بی توجه از حرفم گذشتید
مهدی یا هر دوست دیگری شرکت میکرد حتی دسته ۳ و یا تازه وارد، مطمئنم من رای نمیاوردم
حالا چراشو دیگه پیش وجدان خودتون جواب بدید اینجا دنبال جواب این پرسشم نیستم

اما به عنوان یک یوزر ایرانی بعد از بازی اول این حق رو داشتم که ناراحتیم رو از نتیجه بازی ابراز کنم
و اصلا قصدم کوبیدن و تخریب کسی نبود

Last edited by Roozbeh at 4/4/2017 4:46:36 PM

This Post:
00
180320.391 in reply to 180320.386
Date: 4/4/2017 5:08:42 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
امین جان واقعا در ۲فصل قبل یک سیاهی لشگر بود تیم، ۵تا بازیکنم نداشتیم هر ۲فصل گذشته، الا اواخر فصل پیش که یکم تیم جون گرفت
همه هم میدونستن تیم داغونه و کسی تو‌ انتخابات دور قبل شرکت نکرد

من یکبار یک پیشنهاد دادم دوستان جدی نگرفتن
تیمهایی که تو بی۳ هستند که هیچ، اما الباقی تیمها بخصوص تیمهای لیگ ۲ رو میتونیم اجباری کاری کنیم که حداقل یک بازیکن تمرینی داشته باشند حالا در حد سطح با هر پتانسیل که گیرشون میاد
با در نظر گرفتن اینکه همه تیمها بازیکن تمرینی دارند دیگه مطمئناً دوستان بیشتر رغبت به تمرین دادن بازیکن ایرانی میدن
هر تیم دسته ۲ اگر فقط ۱بازیکن ۱۸ یا ۱۹ ساله به مدت حداقل ۲فصل "اجباری" تمرین بده فقط برای یک دوره ۶۴ تا بازیکن داریم که میشه ازشون یک تیم خوب درآورد
خیلی از دوستان که الان ۲تا ۳تا بازیکن هم تمرین میدن اما اکثرا اصلا تمرین نمیدن یا درست تمرین نمیدن یا لجبازی میکنند و حتی جواب مربی رو نمیدن
اگر موافق باشن دوستان میشه در این مورد بیشتر صحبت کرد

من خودمم حاضرم بازیکن ایرانی تمرین بدم البته اگر بعضی مسائل به مساوات برای همه رعایت بشه که همون اجباری هست که ازش حرف میزنم
بطور مثال اگر بدونم همه تیمها بجز تیمهایی که در بی۳ هستند حداقل ۱ بازیکن تمرینی ۱۸ ۱۹ ساله دارن منم با گفتن یک بازیکن ۱۸ ۱۹ ساله این مساوات رو رعایت میکنم
چون بی تردید یک بازی از ۳بازی فصل به اجبار باید از بازیکنم بازی بگیرم
و این اتفاق که یک بازیکن جوون تمرین بدیم برای همه تیمها در هر هفته میوفته و کسی متضرر نمیشه

اگر با اجبار این نظر در لیگ برتر مخالف هستید
حداقل در دسته ۲ اجباریش کنیم
البته منوط به پذیرفتن اکثر دوستان هست

Last edited by Roozbeh at 4/4/2017 5:21:17 PM

Advertisement