BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo τωρα και με Ρωσιδες)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo τωρα και με Ρωσιδες) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143592.381 in reply to 143592.377
Date: 6/4/2010 2:15:47 PM
Overall Posts Rated:
9696
aa, episis yparxei estw ena skrin tou pekovic pou den einai foul???

genika to paixnidi tou panathinaikou vasizetai sta kinita skrin..Xwris auta den tha yparxoun oi toses polles xaroumenes eleutheres pasoules gia ksemarkarista sout..
Ki se auton ton tropo paixnidiou i panatha vasizetai xronia..
An arxizoun kai ta sfyrizoun (opws tha eprepe), kovontai automatws arketoi pontoi kai epitheseis tous..
Opote aston ton psilo na kanei skrin kana 2lepto mexri na meinei eleutheros o kontos..

tespa na xame na legame i oli istoria..

P.S:Ta 6 vimatakia tou Saras itan sxima logou! ;)

This Post:
00
143592.382 in reply to 143592.381
Date: 6/4/2010 2:33:06 PM
Overall Posts Rated:
3131
pantou fantasmata kinhta skrin, tn prohgoumenh evdomada o allos edw pali elege na katargithoun ta triponta mexri kai offside tha zhthsete na valoume sto telos.to kalytero egine prin apo to mats vevaia pou metrhsate to ypsos apo tis mpasketes ekei k an epese to gelio ths arkoudas.
Perissotero ayto ginetai einai i proswpikh mou apopsh gt o olympiakos gia 30 lepta ekane to teleio paixnidi kai dn exase apla exase me 9 pontous diafora kiolas.

Deite to persyno paixnidi pao-cska kai peite gia diaithsia kai pws akoma k etsi mia omada nikaei

This Post:
00
143592.383 in reply to 143592.382
Date: 6/4/2010 3:10:30 PM
Overall Posts Rated:
193193
Δεν είναι φαντάσματα φίλε....Εσύ δηλαδή πιστέυεις οτι έγινε ένα δίκαιο παιχνίδι? Και σταματάω εδώ γιατί έτσι κ αλλιώς ο καθένας λέει το δικό του...Εγώ προσωπικα δεν θα δω τα υπόλοιπα ματς, .οπως και έκανα με το 3ο....Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, από το να βλέπω κάτι προαποφασισμένο...Όπως και να έχει το μπασκετάκι είναι δυστυχώς ...άκι...Στο ποδόσφαιρο είναι αλλιώς τα πράγματα

From: the gun
This Post:
00
143592.384 in reply to 143592.382
Date: 6/4/2010 3:12:52 PM
Overall Posts Rated:
11
katalavete to to basket se oles tis epoxes krinete apo tous diathtes otan pezoume oaka oi diethtes einai uper sas otan pezoume sef oi dietites einai me emas dikaious dietites ayth h xwra den exei!!!!!!!eleos

This Post:
00
143592.385 in reply to 143592.384
Date: 6/4/2010 3:50:09 PM
Overall Posts Rated:
44
aporo tote gt yparxei akoma o a8litismos stin ellada?mas exoun parei xampari k oi apeksw!tespa egw exw na dw elliniko agwna basket panw apo 2 mines k mpala panw apo 3 mines gt vare8ika.protimw na dw agwna ping pong k se ligo olo k perissoteroi 8a to kanoun

From: JohnnyB
This Post:
00
143592.386 in reply to 143592.385
Date: 6/5/2010 3:20:30 AM
Overall Posts Rated:
344344
Τα περί ήθους και συγκρίσεις πιο είναι ποιο ανήθικο μου φαίνονται πολύ γελοία. Ποιος είπε πως οι μπασκετμπολίστες είναι Παναγίες;; Καταδικαστέα όλα φυσικά δεν το συζητώ. Και το φτύσιμο του Μίτσου και η μπουνιά του Τεο. Καφριλίκια εκατέρωθεν. Από την άλλη όμως το μπάσκετ για αρχή είναι άθλημα επαφής, αλλά και ψυχολογίας. Το trash talking κοινή πρακτική. Ρωτάτε ας πούμε τους αντιπάλους του Jordan/Bird/Payton τι άκουγαν συνεχώς. Δεν τα εγκρίνω, τα καταλαβαίνω όμως. Στην τελική αυτή η αγριάδα είναι και η ομορφιά του μπάσκετ.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν ξέρω πχ πως ο Κλέιζα με λίγο τσίγκλισμα θα πάρει φωτιά και ουσιαστικά θα βγει εκτός παιχνιδιού θα με χαζός να μην το κάνω, αφού με αυτό τον τρόπο δίνω πλεονέκτημα στην ομάδα μου. Αντίθετα βρίσκω αντιεπαγγελματικό το να αρπάζεται τόσο εύκολα. Κύριε παίρνεις τόσα χρήματα για να κάνεις μια δουλειά. Δεν επιτρέπεται με το παραμικρό να ξεφεύγεις. Η ομάδα σου σε πληρώνει για να παίξεις μπάσκετ, και αφού είσαι τόσα χρόνια στα γήπεδα οφείλεις να μάθεις να μην επηρεάζεσαι από αυτά. Για να μην παρεξηγηθώ στο όνομα του Κλέιζα βάλτε όποιον άλλον θέλετε.

Θέμα διαιτησίας. Σαφώς η έδρα παίζει τεράστιο ρόλο και ο καθένας στην έδρα του τα σπόρια θα τα πάρει. (Για αυτό και τόσο σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας). Εγκλήματα πάντως δεν είδαμε και όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να με πείσετε για το αντίθετο. Απλά η αμφιβολία σφυρίχτηκε υπέρ του ΠΑΟ.

Έχω λοιπόν την εντύπωση πως όσο αυτή η συζήτηση συνεχίζετε μόνο κακό κάνει στον γαύρο, γιατί από την μια δίνει άλλοθι για την αποτυχία στους παίκτες όπως πολύ σωστά 1 παιδί είπε ποιο πάνω, από την άλλη κρύβει τα ουσιαστικά προβλήματα της ομάδας. Στην τελική δεν είναι δουλειά του Γιαννάκη να ασχοληθεί με αυτούς, αλλά της διοίκησης. Ο Γιαννάκης οφείλει να κατεβάσει την ομάδα έτοιμη στο γήπεδο. Προφανώς δεν το κάνει.

Αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει πως αν ο ΠΑΟ ήταν στην θέση του γαύρου θα έχανε το ματς;;

Last edited by JohnnyB at 6/5/2010 3:21:52 AM

This Post:
00
143592.387 in reply to 143592.386
Date: 6/6/2010 5:40:49 PM
Overall Posts Rated:
2727
Ποιο ηθος ρε παιδια?Ειμαστε για τα κλαματα....Δηλαδη δεν μπορουν να γινουν 5 αγωνες οπως πρεπει???Τοσο δησκολο ειναι?Αλλα ειναι η ελληνικη νοοτροποια.Τι μπορουμε να κανουμε καλα για να κανουμε αυτο?Ανικανοι σε ολα!!!

Ολοι ξερανε οτι θα γινουνε αυτα, ΟΛΟΙ, αλλα κανεις δεν εκανε κατι για να τα αποτρεψει,τους αφισαν να περασουν τα μπουρλοτα γιατι τετοιο μπουλοτο δεν κριβεται...Αλλα παντα ετσι γινεται απο το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ στα εξαρχια σε ολη την Ελλαδα.
Μια ομαδα καφρων καταστρεφει τις προσπαθιες ολων των υπολειπων.

Αντε τελιωνετε να δουμε λιγο μπασκετ (για το ΝΒΑ λεω φυσικα).Να δω τι θα γραψω ιστορια αυριο...

From: JohnnyB
This Post:
00
143592.388 in reply to 143592.387
Date: 6/6/2010 6:53:26 PM
Overall Posts Rated:
344344
Πάλι η διαιτησία φταίει;;; 32 βολές ο γαύρος 12 εμείς. Διακόπηκε ο αγώνας. Ξεφτίλα για το άθλημα γενικά. Είμαι σίγουρος πάντως πως κάτι άλλο θα φταίξει εκτός από την ανυπαρξία του γαύρου....

This Post:
00
143592.389 in reply to 143592.388
Date: 6/6/2010 7:01:13 PM
Overall Posts Rated:
193193
Τι, μη μου πείτε οτι έκατσε κανείς να δεί το σημερινό ματς?
Είστε αφελείς αν το κάνατε....Και τα επεισόδια αναμενόμενα και το αποτέλεσμα και καλύτερα για να μην έχουμε τα ίδια του 3 ου τελικού και στον 5ο...
Πάρτε το και χαρείτε το μόνοι σας....Έσεις με τον Βασιλακόπουλο, που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι έτσι σκοτώνει το μπάσκετ...
Οσο για τις βολές, τόσα ξέρεις, τόσα λες....Έχεις δεί πολλές φορές να γίνονται φάουλ στα 3ποντα???? Δυστυχώς η ευτυχώς, όταν παίζεις μόνο με 3ποντο, δεν κερδίζεις και πολλά φάουλ, λογικότατο...
Αλλά πραγματικά οι φετινοί τελικοί δεν χωράνε κανένα σχολιασμό....Και πολλά είπα...
ΜΠΡΑΒΟ στον Παναθηναϊκό.....Απλά αυτό...

This Post:
00
143592.390 in reply to 143592.389
Date: 6/6/2010 7:26:14 PM
Overall Posts Rated:
55
Θελω να ξερασω, να βρισω, να πλακωσω.Μου προκαλει αηδια το πως συμπεριφερεται ο κοσμος.Και δυστυχως αποτελει μερος της κοινωνιας,δειχνει τα προβληματα της και αποδεικνυει οτι ουτε πολιτισμενοι ειμαστε ουτε τιποτα.Καλα κανουν και μας κραζουν ολους παγκοσμιως.
Κριμα για τους Αγγελοπουλους που σε αντιθεση με αλλους διοικουντες(γκουχου-γκουχου) πονανε για το αθλημα,για την ομαδα και φαινεται να βγαινουν και χαμενοι με τα εκατομμυρια που βαζουν..Κριμα που φτασανε στο σημειο να παρακαλανε τους καραγκιοζηδες..
Αλλα ετσι ειμαστε.Θελουμε ποινες που δεν πεφτουν.Μακαρι να πεσει ποινη στην ομαδα μου μπας και παραδειγματιστουν ορισμενοι.Ποινη αφαιρεσης βαθμων,αποκλεισμου εδρας κλπ κλπ

Και οσον αφορα τα αγωνιστικα αν θελει αυτη η ομαδα να παει μπροστα θελει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 καλο γκαρντ επιπεδου σπανουλη,ναβαρο,γιασικεβιτσιους.Παει μου παιζει με τον ψυχακια τον τεοντοσιτς που ριχνει απο που βρει και τον Μπεβερλυ :Ρ Ελεος :Ρ

This Post:
00
143592.391 in reply to 143592.389
Date: 6/6/2010 7:45:00 PM
Overall Posts Rated:
272272
Πάρτε το και χαρείτε το μόνοι σας....Έσεις με τον Βασιλακόπουλο, που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι έτσι σκοτώνει το μπάσκετ...

Ελα τωρα που θα μας πεις οτι ο βαζελος με τον Βασιλακοπουλο σκοτωνει το μπασκετ. Το μπασκετ και την Α1 την εχετε σκοτωσει εδω και πολλα χρονια ολοι εσεις. Ναι εσυ που μου το παιζεις αδικημενος, επαναστατης και αγωνιστης. Εσυ που θες να αποχωρησεις και απο το πρωταθλημα.
Εχετε κανει να βλεπουμε καθε χρονο την ιδια κακοπαιγμενη ταινια. Τελικο κυπελλου μεταξυ σας(με καποια "μαγικη" κληρωση πρεπει καθε χρονο να συναντιεστε στον τελικο), τελικο πρωταθληματος οι 2 σας και μετα πλακωνεστε μεταξυ σας, τα κανετε γυαλια-καρφια και τι εγινε??? Θα φατε 4 αγωνιστικες κεκλεισμενων, θα κανετε μια εφεση, θα μειωθουν στις 2 και κατι εγινε. Την στιγμη βεβαια που αλλες ομαδες τρωνε 2 και 3 αγωνιστικες κεκλεισμενων για ενα σακουλακι σπορια και ενα πακετο με χαρτακια. Η νεα χρονια θα ξεκινησει με τον ιδιο παρανομαστη και το ιδιο εργο θα ξαναπαιχτει. Για αυτο πλεον δεν παρακολουθει κανενας Α1.
Απλα σε αυτην την δυαδα που εχετε δημιουργησει και οι 2 προς οφελος σας, ειστε οι δευτεροι. Και για αυτο ακουμε τοσο κλαμα καθε χρονο τετοια εποχη απο μερους σας.

edit: Και μην βγει κανεις και μου πει "μα Παο και Οσφπ εχουν τις καλυτερες ομαδες και φτανουν δικαια στους τελικους". Χαιρω πολυ. Κανεις δεν λεει το αντιθετο. Σαν ομαδες και παιχτες ειναι ετη φωτος μπροστα απο τις υπολοιπες. Το θεμα ειναι να δειτε πως φτασαμε σε αυτο το σημειο και πως αποκοπηκε η δυαδα. Αλλα γιατι καθε χρονο να "τυχαινει" να συναντιουνται στον τελικο κυπελλου?? Τυχαιο??? Δεν νομιζω!!!! Επιτελους αφηστε λιγο απο το ονειρο και στους αλλους. Σταματηστε το κουκλοθεατρο. Το βαρεθηκαμε ολοι!!!!

Υ.Γ. Harispgp, υποκλινομαι στο ποστ σου. Αντρικιο και σωστο!!!!

Last edited by thanos at 6/6/2010 7:51:14 PM

Advertisement