Tomi mówi się do trzech razy sztuka. Życzę tobie tego awansu.
Dzięki. :-). No chyba, te słynne powiedzenie zaważyło:-). A tak naprawdę to decyzja podjęła się sama w weekend. Nie będę na razie zdradzał szczegółów. :-).
Dziś jeszcze zakładam porażkę bo skład jest na razie na tzw. ryzyk fizyk (i to mi trochę skomplikuje pewnie brak HCA) ale dojdzie jeszcze niebawem do składu dwóch (a na pewno jeden) kolejny zawodnik 100+ pensji i powinno być lepiej. :-).
Na szybko mogę zdradzić, że nie obawiam się braku awansu. Ba... to był główny bodziec do zakupów. :-).
Chcę się przekonać czy da się powalczyć składem na "dziko". Jak nie, to cofamy się do III-ej Ligi.:-).
@Huanito
I tu wyprzedzę pytanie ... Kasy mi nie szkoda. Zawsze byłem "filantropem":-)). Nie mam cierpliwości ciułać do skarpety tyle czasu co Ty. W realu też zawsze żyję do "pierwszego" hehe..
Zresztą w następnym sezonie nie będzie mi w ogóle potrzebna. Bez względu na szczebel rozgrywek. Oczywiście zaletą awansu jest to, że nie trzeba by było wszystkich sprzedawać.
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.