Ukraina vs. Slovenija 102 - 113 (
(23056)) -11
Ось і все, ми вилітаємо з утішалки. Рахунок я вважаю не по грі, але тим не менше ми програли.
Всі гравці молодці, менеджери також. Дякую всім за форму, і за апи. На цьому офіційний сезон закінчився, ще будуть 2 вроді товарки. Ну і в новому сезоні вибори тренера. Якщо є потреба, можу написати звіт про виконану роботу. А якшо загалом ,то цей турнір з самого початку був дуже важкий, і з календарем не везло...Уже в 1 матчі грати з турками це не було моєю мрією...також виїзд в Естонію був дуже важливим, Колумбія була , досить сильною.. ну і Грузини звичайно - це було як відро холодної води...далі Ізраїль, Угорщина, Словенія... зі всіма ми боролися, але за 1 сезон зіграти зі всіма і все виграти самі розумієте не реально..+ є у нас проблема однобокості збірної під зовнішні тактики нема ким грати...немає якісних гравців, ну і нема впевненості в тому , що вони будуть в формі в потрібний момент. Приклад Горностаєв попав за кордон і максимум форма 8 більше не було...
Але я вважаю , що попасти в 8 кращих збірних це достойний результат, хотя після фіналу 2 сезонної давнини результа не виглядає таким і вражаючим..
Ну і порадіймо за Росію, вони вийшли в півфінал турніру ,і там зіграють зі збірною Хорватії.
Last edited by GM-Armin at 2/18/2013 1:33:48 PM