Ну да ладно я бачу це більше на флудняк перетворилося, смисл тоді це обговорювати?
ІМХО, нічо не вийде, бо:1. в Росії більше команд (більше ферм).2. в нас немає однієї думки на рахунок того, хто має 1 керувати цим проектом - завжди є протистояння в підтримці кандидатів на виборах.3. в нас народ більше злобний і більше діє натура українця: "сам не гам, і другому не дам" (інколи відчуваю, навіть, таке в собі), а в Росії більш дружелюбний ББ-народ. наголошу, що ця моя думка на даний час тільки про Базербіттер, а не про суспільство взагалі. хоча...ну что за пурга??? ты сам прочти , что написал!!! Детский лепет и повод просто ничего не делать, у нас кривожопы и криворуки? Ты в России спроси, как у них все начиналось? Нужна правильная идея и цель, а помощников и исполнителей всегда найдем!
ІМХО, нічо не вийде, бо:1. в Росії більше команд (більше ферм).2. в нас немає однієї думки на рахунок того, хто має 1 керувати цим проектом - завжди є протистояння в підтримці кандидатів на виборах.3. в нас народ більше злобний і більше діє натура українця: "сам не гам, і другому не дам" (інколи відчуваю, навіть, таке в собі), а в Росії більш дружелюбний ББ-народ. наголошу, що ця моя думка на даний час тільки про Базербіттер, а не про суспільство взагалі. хоча...