BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Novak Đoković

Novak Đoković (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
188695.38 in reply to 188695.37
Date: 7/8/2011 8:49:46 PM
Overall Posts Rated:
876876
Ukoliko Partibrejkers žustro prati tenis i redovno o njemu otvara teme na BB forumu, onda se ispričavam, no nisam naišao ni na jednu njegovu koja hvali Federera, Nadala, Murraya i druge - što znači da je u pitanju samo Đoković.

Čitav tvoj post je pronacionalistički tako da ti neću odgovoriti, osim na sportski dio.

Ne hvalim igrače koji neće osvojiti Grand Slam narednih 5 godina. Pogotovo igrače kao Federer i Nadal (za razliku od A. Murraya), koji nisu ne samo u tenisu (u 2011.) nego i kao ljudi ni do koljena ĐOKOVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI...

Pitanje za tebe, zašto se ti i slični tebi javljate na ovaj forum ako vam smeta i skrnavite ovaj divni forum posvećen prije svega velikom čovjeku koji je bar 50% države BiH učinio sretnim bar na jedan tren? Zar to ne pokazuje vaše loše namjere, zajedljivost, minornost ljudskosti i zavist. (Gule pametnjaković piše o biciklizmu, onaj mali jebe i psuje po forumu, Argus naš selektor se kao i obično pravi pametan). Sram vas bilo...
Ja nikada ne bih komentarisaona forumu Ivaniševića u tvom stilu, niti bih pisao na forumu posvećenom njemu odvratne komentare kakav si ti i ostali mali ljudi napisali ovdje.
O tome se radi, ali ti imaš blokadu u svojim razmišljanjima o nacionalnoj toleranciji, suživotu i još si našao da meni držiš predavanja kako ja i bar 40% stanovnika BiH treba da idemo u Srbiju da bi se radovali pobjedi Đokovića. Nema smisla, stavi prst na čelo... Sit sam ti ja više te priče i muka mi je od nje i da me neko ponovo tjera u Srbiju. To ti hoćeš????

Last edited by Partibrejkers at 7/8/2011 10:26:55 PM

This Post:
00
188695.39 in reply to 188695.38
Date: 7/8/2011 10:02:02 PM
Overall Posts Rated:
176176
Uopće nisam nacionalist, niti sam ljubomoran na ičije uspjehe, daleko od toga.

Ne hvalim igrače koji neće osvojiti Grand Slam narednih 5 godina. Pogotovo igrače kao Federer i Nadal (za razliku od A. Murraya), koji nisu ne samo u tenisu nego i kao ljudi ni do koljena ĐOKOVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI...

Izvrsno objašnjenje :) Poznaješ Federera, Nadala, Murraya, Đokovića i njegovu porodicu? I po kojim to osnovama Federer nije ni do koljena U TENISU? To je bila digresija.

Čitam ja tvoje postove već dugo i znamo svi da su suptilno pronacionalistički, samo neki to ne žele priznati. Također poznajem sve obrasce tvojih odgovora na takve i slične optužbe. Ako ti već smetaju sve te ''provokacije'' na tvoj račun, a znaš da će ih biti ako iznova i iznova pišeš iste stvari na našem forumu - koliko se god one tebi činile bezazlenima (a ne vjerujem da ti se čine), toliko se one nekima čine provokativnima - onda ih prestani iznova i iznova pisati. Ukoliko je tvoje oduševljenje toliko silno da ga baš moraš podijeliti na bilo kojem forumu, onda lijepo na srpski/srbijanski, preferiram srpski, jer tamo ti niko ništa neće prigovoriti.

Ipak je tebi Srbija u srcu, a tri prsta češće u zraku negoli u džepu, pogotovo sad kad Republika Srbija zapaža odlične rezultate kako u sportskim - Đoković, Vidić, Ivanović - tako i u ostalim krugovima - hapšenje Mladića, skori ulazak u EU, gay parade bez nasilja, veliki koncerti, itd itd.

This Post:
11
188695.40 in reply to 188695.38
Date: 7/8/2011 10:12:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ako se ne varam LaCross je onaj sa teme o SP u kosarci, sudjenje ok u tekmi Turska-Srbija psovanje itd, ako se varam izvinjavam se nisam imao losu namjeru. Prozivan sam nacionalistom i kako sve vec, samo zato sto sam spomenuo da je Srbija pokradena, prikazan je snimak zadnjeg neregularnog kosa, bonus nakon minut igre u zadnjoj cetvrtini itd. FIBA se skoro izvinula, znaci to je bila moja paranoja :) Sta cemo s tim sto kazem da su Bodiroga, Divac i ostali ukrali iz ruku titulu Argentini 2002, jesam li ja onda neki zatucani Argentinac? Tu sam govno pojeo, sto sam se uopste upustio u bilo kakav dijalog, BiH je po mnogo cemu specificna zemlja i nekada treba imati razumijevanja za takve stvari, ali vidi djavola to se stalno ponavlja.

Umjesto da svi postaju kao Nelsa ili da kritikuju igru Djokovica, ili da se uopste ne javljaju, ovdje se potezu smijesne price, i interesantno kako to uvijek iste osobe rade. Da je Novak bilo sta uradio, na cemu mu se moze prigovoriti, znaci neka izjava bilo sta, prvi bi rekao da toj temi nije mjesto ovdje. Sto je najgore po neke, ne moze mu se naci neki razlog da bi ga se mrzilo, ima o tome u kolumni na hrsport.net Tomislav Pacak je sve lijepo objasnio. Primjer velikog sportiste, koji mora jos pure jesti da bi stigao ili makar se priblizio Nadalu i Federeru, ali je cinjenica da ih je bar u jednom trenutku nadmasio, i to zasluzuje svako postovanje.

Treba pokusati biti razuman, ova tema nije provokativna, ako nekome jeste, taj ima problema sam sa sobom.

Last edited by derivoje at 7/8/2011 10:13:09 PM

This Post:
11
188695.41 in reply to 188695.39
Date: 7/8/2011 10:29:38 PM
Overall Posts Rated:
876876
Uopće nisam nacionalist, niti sam ljubomoran na ičije uspjehe, daleko od toga.

Ma baš me briga, šta ćeš na ovom forumu, ako nisi ništa fino napisao nego si našao da tjeraš mene u Srbiju da slavim pobjedu Đokovića. Ne samo mene nego i 40% stanovnika BiH.

Ma ko si ti?????
i još mi pametuješ....

From: JoccY

This Post:
00
188695.42 in reply to 188695.40
Date: 7/9/2011 4:57:21 AM
Overall Posts Rated:
613613
Brate jeste da retko pises, ali kad nesto napises dosta toga objasnis :DD

This Post:
00
188695.45 in reply to 188695.44
Date: 7/9/2011 6:42:43 AM
Overall Posts Rated:
1616
Drmaju kompleksi,neka neka i trebaju.. :*
Ali kao covjek je veci i od Nadala i Federera za 10 puta,i nacin na koji voli svoju zemlju je stvarno fascinantan,a vjerovatno ga zbog toga vecina i nevoli..

This Post:
00
188695.47 in reply to 188695.40
Date: 7/9/2011 9:27:40 AM
Overall Posts Rated:
176176
Drug, sama po sebi, tema nije provokativna, ali kad dođe neko i kaže, kao što je i bilo, ''kakav Novak, Nadal je car,'' ovi odmah lete da ga optuže za nacionalizam, zavist, ljubomoru, minornu ljudskost..., svi sretni što im se pružila prilika za to.

This Post:
00
188695.48 in reply to 188695.45
Date: 7/9/2011 9:35:30 AM
Overall Posts Rated:
99
Drmaju kompleksi,neka neka i trebaju.. :*
Ali kao covjek je veci i od Nadala i Federera za 10 puta,i nacin na koji voli svoju zemlju je stvarno fascinantan,a vjerovatno ga zbog toga vecina i nevoli..

Sta znaci veci covjek ? Nadal i Federer su pono veci igraci od Dokovica koji sigurno vole svoju zemlju ali nemaju taj balkanski temperament preko kojeg bi ga pokazali. Federer je ulozio preko 20 miliona u Svicarsku a samo on zna koliko je novca dao zemljema koje su trebale nakon strasnih razaranja od zemljotresa i oluja. Dokovic je jedan od talenata u tenisu i vidjecemo kako ce igrati u buducnosti.

Advertisement