En is nevelek, azota hogy elkezdtem a BB-et. Szuper jo mentorom volt (borzasztoan sajnalom hogy eltunt a jatekbol) en magam is mentorkodtam, az edzes nekem is fontos. Ugyanakkor az elmult par idenyben drasztikusan valtozott meg a piac es ezaltalal a jatek is, egyszer talan irtam is errol hogy en hogy eltem meg, de gyakorlatilag eselytelen volt es az egyetlen megoldas az volt hogy szandekosan essek ki II-bol, adjak el mindenkit es kezdjek total uj eletet, ami 3. szezon ota tart is.
II-bol total eselytelen volt a feljutas I-be, pedig volt olyan szezonom amikor mindent ezert aldoztam, brutal eros keretem volt, vezettem a ligat, szinte a legjobb volt a vedekezes, megis elhullottam a PO ban. Nem is tudom mennyit orlodtem II-ben mindig a top 4-be voltam.
Ugyhogy most ezt jatszom, erolkodes nelkul nyerem a III-at, szinte egesz szezonban sporolva, csak az edzesre figyelek, majd feljutok, megkapom a jutalekot, nagyobb bevetel, itt meg leadok minden meccset es tovabb edzek. Ingazgatok kozben eltelik az a 5-6 szezon ami kell jo II ligas emberek nevelesehez es most bizom benne hogy a kozben felhalmozott penz + ezek a kinevelt jatekosok sajat hasznalatra, az elejetol a sajat jovobeli tervem erdekeben edzve bevallnak.
Az edzo, szemelyzet cseret megfogadom, megnezem akkor 2 het mulva, remelem sikerulni fog. Mar 37 ezret keres az 5-s edzom es ez sok.
Sz.