Niedźwiedź? Jak spadniesz to nie tylko księgowa Cię zabije ale i ja też.:-)....
No cóż transfer wywołał sporo emocji ;) ...i teraz nie tylko u księgowej ale i u Ciebie mam przerąbane ;(
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że ... trener się uparł i chciał mieć pod koszem opcje z dwoma wysokimi niczym w San Antonio Spurs z Davidem Robinsonem i Timem Duncanem ;)
A czy go sprzedam ... nie wiem, teraz takiej opcji nie rozważam bo kupiłem go po to aby pomógł utrzymać zespół w lidze, a i w przyszłych sezonach chcę mieć z niego pożytek . Oczywiście może się to założenie zmienić bo jak widać przez mój zespół przewinęło się już „kilku” zawodników więc za bardzo się do niego (jak i do innych) nie przywiązuję ;)
Jak już pisałem buduję skład oparty na młodych graczach na których można co nieco zarobić,
Staram się tak postępować od początku założenie Niedźwiadków czyli od 13 sezonu co przyniosło mi zysk z transferów w kwocie ponad 5 700 000 ! , a i przy takiej polityce kadrowej wynik sportowy jest niezły ;)
PS
Czyli od soboty, oczywiście gdy mecz się odbędzie (mam pewne problemy z dachem w hali)
w Przemyślu pod koszem rządzi "Twin Towers" ;)
Last edited by ****Miś**** at 10/19/2012 5:24:03 AM