BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.377 in reply to 200175.376
Date: 12/6/2011 2:18:46 PM
Overall Posts Rated:
8282
Ε καλα δεν χρειαζεται να δω φυλλο αγωνα....τον αντικτυπο των αποτελεσματων σχολιαζω οχι το πως ηρθανε....Καθως και της στρατηγικη που πρεπει να ακολουθησει καθε ενας συμφωνα με το πως ειναι τωρα τα πραγματα

This Post:
00
200175.378 in reply to 200175.373
Date: 12/6/2011 2:26:49 PM
Overall Posts Rated:
10001000
fay_stelaios JK69ER 79 - 100

Ο Τζοκερ νικησε ανετα στο τελος τον Στελλιο και στην Τριπολη υπαρχει προβληματισμος για τη επομενη μερα....Ακολουθει αγωνας για το Κυπελο με τους green xt ομαδα στα μετρα τους και θελουνε να συνεχισουνε στο θεσμο...Ομως στο πρωταθλημα εχουνε μεινει πισω.....Μαζι με Αρη και Αστερια 3 νικες σε 9 ματς σιγουρα δεν ειναι η συγκομιδη που περιμενανε...Την επομενη εβδομαδα υποδεχονται το Παντοκρατωρα απο την Ζακυνθο και πανε μεσα στους ουραγους κξαι αδυναμους ΚΟΦΤΕΣ....Ευκαιρια για να κανουνε καμμια νικη....Πιστευω πως η 5η θεση ειναι εφικτη και το αξιζουνε...σαφως ανωτερη ομαδα απο Αρη και Αστερια....

είμαι χαλασμένος γιατί

1)τσαντίστηκα με τα ρεμάλια
2)ένα φοβερό παιχνίδι για 3 δεκάλεπτα κατέληξε σε τσόντα(απέναντι στον Τζόκερ εννοώ)
3)ο Τάκης έβαλε το εφηβικό με αποτέλεσμα όχι μόνο να κερδίσει ο Πάπας,αλλά και να αποκτήσει πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην διαφορά πόντων από εμένα.

ξεκινάω από το 3....

με εμένα ο Τάκης έπαιξε κανονικά και με νίκησε σε ντέρμπυ.θα νικούσε και τον Πάπα αν κατέβαινε.αν ήταν ανάποδα τα πράγματα,θα είχα 1 νίκη διαφορά με τον Πάπα,θα υπετερούσα στην διαφορά πόντων,και θα τον περίμενα στην Τρίπολη.
τώρα είμαι ουσιαστικά 4 νίκες πίσω.δεν ξέρω αν καλύπτεται αυτή η διαφορά πλέον...

ΠΡΟΣΟΧΗ
δεν έχω κάτι με τον Τάκη,προς Θεού.κι εγώ πέρσι διάλεγα παιχνίδια.απλά στάθηκα άτυχος εδώ.

σχετικά με τον αγώνα μου,ήθελα να παίξω χαλαρά σήμερα με rotation ώστε να μεγαλώσω τις πιθανότητες μου την Πέμπτη.ήθελα να βρω όμως και τρόπο να νικήσω.βλέποντας τους παίκτες του Τζόκερ,ήξερα πως το σπρώξιμο θα με βόλευε πολύ,αφού θα έδινε φοβερά μις-ματς στο 3 και το 4.εξάλλου βόλευε σαν επιλογή λόγω του ότι ο Κακλαμανάκος δεν είναι καλός πάικτης.κάποια στιγμή θα γίνει.αλλά δεν είναι ακόμα.
τέσπα...
η επιλογή μου ήταν λογική.αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας.υπάρχει και αντίπαλος.

ο Τζόκερ λοιπόν ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΟ 3!!!!

με έσκισε με αυτή την κίνηση.επίσης μάλλον λόγω κακής ροής,τα σουτ που πήρε ο Δημόπουλος ήταν άστοχα,ενώ έπρεπε να είναι πιο καλά.

χαλάστηκα και όπως ξέφυγε η διαφορά και όπως διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο....

σχετικά με τα ρεμάλια τώρα....

εγώ κατακρίνω όσους τα παρατάνε.όταν νικούν,το παιχνίδι είναι ωραίο.κι όταν χάνουν κάτι άλλο φταίει και ποτέ οι ίδιοι.
όχι ρε φίλε.όταν χάνεις,βρες που είσαι λάθος.ότι ισχύει για εσένα ισχύει και για τις άλλες ομάδες.και μάθε να νικάς και με τον δύσκολο τρόπο...

εδώ διαφωνώ με τον Πάπα.στην εξίσωση δεν βάζω καθόλου ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος.καθόλου όμως.
και φυσικά και έχω κάνει λάθη και είμαι φέτος τόσο χαμηλά.όποιος διαβάσει τα προηγούμενα ποστ μου,θα διαπιστώσει ότι μόνος μου με κράζω!από εκεί και έπειτα όπως την βρίσκει κανείς.εγώ πχ γουστάρω να προπονώ.θα μπορούσα να πουλήσω 2,5 χαρτιά τον Σιδηρόπουλο και να αγοράσω παικταράδες για να ανεβώ επι τόπου.δεν θέλω όμως.προτιμώ να φτιάξω παίκτη για την εθνική ή έστω να φτιάξω παίκτη που δεν θα μπορώ να αγοράσω με τίποτα.δύσκολος δρόμος?ε βέβαια!όταν παίζω 2 σεζόν χωρίς 1 στην ουσία,ασφαλώς και μιλάμε για επιλογή με κόστος!

αλλά πως θα τον έχω κάνει του χρόνου....

τέσπα.

σόρυ για το σεντόνι,σόρυ και για το ύφος.δεν έχω τίποτα με κανένα.απλά΄χαλάστηκα όπως έχασα έτσι.αυτό είναι το παιχνίδι όμως.συνεχίζω με κύπελλο τώρα.στο πρωτάθλημα πάω για το καλυτερο και ότι έρθει...

καλό βράδυ

This Post:
00
200175.379 in reply to 200175.378
Date: 12/6/2011 2:35:00 PM
Overall Posts Rated:
8282
Δεν νομιζω να εκανα η να ειπα κατι που σε πειραξε....Εγω λεω αυτο που βλεπω....Ο Παπας 3 νικες μπροστα...Μπορει να εχει γερασμενη ομαδα μπορει να εχει τραυματισμους ομως ειναι εκει.....Ακομα δεν ξερουμε αμα το παρατησει οχι αλλα σιγουρα δεν εχει το απαραιτητο χρονο....Και για το οσο χρονο ξοδευει νομιζω πως παει καλα....3η συνεχομενη σεζον στην κατηγορια αυτη 5ος , 4ος και φετος παει για το κατι παραπανω....η πορεια του και μονο τα λεει ολα...Τωρα απο κει και περα αλλοι μιλανε με λογια και με παχυλες ανακοινωσεις και αλλοι δεν μιλανε καθολου και κερδιζουνε....Ε μαλλον ο Παπας ανηκει στην 2η κατηγορια......

Υ.Γ:Σακη τα χρηματα θελω να μου τα στειλεις σε λιγες μερες ε??να σου δωσω και αριθμο λογαριασμου???χαχαχαχαχαχχαχαχ

This Post:
00
200175.380 in reply to 200175.374
Date: 12/6/2011 2:35:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
στελιο βλεπεις τον ποντιακο?????καλα που δεν τον επαιξα χαλαρα....παιξτον εσυ αν τολμας:))))))))κινδυνος θανατος

καλά εγώ τα χαλαρά το έχω για πλάκα,αλλά δεν κερδίζω σχεδόν ποτέ έτσι!

χαχαχαχαχαχαχαχα

όταν έρθει εκείνηη ώρα θα δω τι θα κάνω...

μπράβο του όμως.κέρδισε τον σεβασμό μας αυτή την εβδομάδα.επαληθευτηκα που πίστεψα σε αποψινή νίκη του άσχετα αν δεν ήρθε τελικά...

This Post:
00
200175.381 in reply to 200175.379
Date: 12/6/2011 2:47:38 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Δεν νομιζω να εκανα η να ειπα κατι που σε πειραξε....Εγω λεω αυτο που βλεπω....Ο Παπας 3 νικες μπροστα...Μπορει να εχει γερασμενη ομαδα μπορει να εχει τραυματισμους ομως ειναι εκει.....Ακομα δεν ξερουμε αμα το παρατησει οχι αλλα σιγουρα δεν εχει το απαραιτητο χρονο....Και για το οσο χρονο ξοδευει νομιζω πως παει καλα....3η συνεχομενη σεζον στην κατηγορια αυτη 5ος , 4ος και φετος παει για το κατι παραπανω....η πορεια του και μονο τα λεει ολα...Τωρα απο κει και περα αλλοι μιλανε με λογια και με παχυλες ανακοινωσεις και αλλοι δεν μιλανε καθολου και κερδιζουνε....Ε μαλλον ο Παπας ανηκει στην 2η κατηγορια......

Υ.Γ:Σακη τα χρηματα θελω να μου τα στειλεις σε λιγες μερες ε??να σου δωσω και αριθμο λογαριασμου???χαχαχαχαχαχχαχαχ

άλλα είπα εγώ για τον Πάπα,άλλα λες εσύ.την διαφορά στις νίκες για ποιον λόγο την αναφέρεις για να καταλάβω?τι υπονοείς?επειδή είμαι πίσω,απαγορεύεται να μιλάω?ξάναλέω,και ο Τζόκερ είχε τραυματία τον Τσουνκάο,αλλά δεν τα παράτησε.και ο Θοδωρής είχε πέρσι τον Ροσνάτι και φέτος τον Κινέζο,αλλά ούτε αυτός.το θέμα λοιπόν είναι να ψάξει να δει αν είναι πιο άτυχος,κι μετά να ψάξει να βρει το γιατί....

κατά τα άλλα,όταν οι αστάθμητοι παράγοντες είναι υπέρ σου,τότε είσαι τυχερός.
πχ η Καλαμάτα δεν κατέβηκε απέναντι του,κατέβηκε όμως καινίκησε εμένα.εγώ κατέβηκα χαλαρά στο γήπεδο του και έχασα και να οι 3 νίκες πως προκύπτουν.τώρα ο Άρμυ κάνει ανανέωση και μπορεί να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά....

αυτά....

κατά τα άλλα γουστάρω που είσαι κοντά μας.μου αρέσει αυτό.η ταχύτητα σου δε η σημερινή απλά δεν υπάρχει!και πήρες και μια μπαλίτσα από εμένα να ξέρεις...

και πάλι

καλό βράδυ και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....

Στέλιος (ένα λ όχι 2 λ)

χαχαχαχαχαχαχαχα

This Post:
00
200175.382 in reply to 200175.375
Date: 12/6/2011 2:55:59 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ο Στελλιος ειναι με την πλατη στον τειχο και πρεπει να ανακαμψει....

σε αντίθεση με πέρσι,φέτος με εμπιστεύομαι!
χαχαχαχαχαχαχα

πειραματήστηκα στην αρχή της σεζόν και κόστισε αυτό,αλλά η γνώση προηγείτε πάντα....πλέον δεν έχω ρεαλιστικές ελπίδες για 4άδα.μπορώ όμως 5ος.για 5ος δεν έχω μειονέκτημα ακόμα.οπότε δεν έχω να ανακάμψω....

Αν αποκλειστει και απο το κυπελο προωρα βλεπω οι Tigers εκει στην Τριπολη να τον αμφισβητουν....

οι Tigers?

χαχαχαχαχαχα

αυτοί είναι του Αστέρα Τρίπολης,όχι του fay_stelaios!!!!

χαχαχαχαχαχα

πάντως αν νικήσω την Πέμπτη,ισοφαρίζω την καλύτερη πορεία μου στο κύπελλο.εξάλλου αποκλεισμός στους 256 κάθε άλλο παρά προώρος είναι...

ψιλοκοντραριστήκαμε λίγο σήμερα,αλλά καλές είναι και τέτοιες εξαιρέσεις...
σου είπα χαλάστηκα με την 20άρα που έφαγα.έτυχε να διαφωνούμε και στο τσατ την στιγμή που άρχισα να χάνω...

κακό μομέντουμ,εξ'ου και ο εκνευρισμός από εμένα.ελπίζω να μην σε χάλασε με την συμπεριφορά μου...

This Post:
00
200175.383 in reply to 200175.382
Date: 12/6/2011 3:01:40 PM
Overall Posts Rated:
8282
Οχι ρε μια χαρα....την Πεμπτη i ll be tuned in your game....εξαλλου εγω φετος εχω αλλους στοχους....βρηκα ομαδα να supportαρω στο κυπελο.....ειδες ξερω και τους Tigers....

This Post:
00
200175.384 in reply to 200175.383
Date: 12/6/2011 3:08:47 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Οχι ρε μια χαρα....την Πεμπτη i ll be tuned in your game....εξαλλου εγω φετος εχω αλλους στοχους....βρηκα ομαδα να supportαρω στο κυπελο.....ειδες ξερω και τους Tigers....

η πλάκα είναι ότι εγώ μάλλον δεν θα είμαι εγώ την Πέμπτη εδώ!
καλό ε?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

τους δικούς μου οπάδους λέω να τους βαφτίσω Galasticos!

xaxaxaxaxaxaxaxa

σας αφήνω ρε....

καλό βράδυ...

This Post:
00
200175.385 in reply to 200175.384
Date: 12/6/2011 9:18:46 PM
This Post:
00
200175.386 in reply to 200175.371
Date: 12/7/2011 2:53:40 AM
Overall Posts Rated:
77
Ευχαριστουμε πολυ !! Να εισαι και εσυ και η οικογενεια σου καλα !!

This Post:
00
200175.387 in reply to 200175.386
Date: 12/7/2011 4:40:08 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ευχαριστουμε πολυ !! Να εισαι και εσυ και η οικογενεια σου καλα !!

να είστε καλά....

fay_stelaios εν. JK69ER 79 - 100

το σκεπτικό του αγώνα το ανέλυσα χθες.ουσιαστικά επιχείρησα να νικήσω από την επίθεση με 2 παίκτες,τους Ντονάντο και Ζαχαράκη.οι ίδιοι 2 όμως και ειδικά ο Ζαχαράκης θα είχαν πρόβλημα στην άμυνα.τελικά με τις μαγικές επιλογές του Τζόκερ που ΄σφησε πάγκο τον Κετέιρο,εγώ έχασα το ένα ματς-απ από τα δύο.και εκείνος σε συνδυασμό με το λόου ποστ απέκτησε παντού καλά ματσ-απς!δλδ στο 2 στο 3 και στο 4.στο 3 και 4 έκανε απίστευτο πάρτυ,ενώ το 2 μοίραζε ασίστ όλη νυχτα.

βέβαια υπήρχε διαφορά διάθεσης,υπήρχε και η έδρα,που βοήθησαν τον Τζόκερ.αλλά δεν παύει να έκανε φοβερό κοουτσάριμα.ειδικά το λόου αποδείχθηκε σπουδαίο!

σχετικά με εμένα,με αυτούς που έβαλα θεωρώ ότι σωστά έπαιξα.και πιστεύω ότι ίσως να νικούσα αν κατέβαινε ως συνήθως.

Nerds Volos εν. Pontiakos B.C. 101 - 99

28 ασίστ ο Πόντιος!το ερώτημα όμως τι θα έκανε αν είχε παίξει λόου!απέναντι στην 2-3 του Βόλου,ένα λόου ίσως τον οδηγούσε στη νίκη.ο Βόλος πάλι έπαιξε σοφά.2-3 απέναντι στο κοίτα μέσα που περίμενε,έπαιξε κι αυτός κοίτα μέσα όπου είχε πάτημα,ελπίζοντας να φθείρει τους ψηλούς του Πόντιου.έγινε τρελό ντέρμπι τελικά,αλλά ο Βόλος πήρε και νίκη και ηθικό.
ξαναλέω όμως πως όταν περιμένουμε κάτι από τον αντίπαλο κι αυτός επιλέξει να μας εκπλήξει,τότε καλά κρασιά.εδώ δεν έγινε αυτό.αν είχε γίνει,θα είχαμε έκπληξη.

Agor Aegean εν. PANTOKRATORAS 97 - 110

Fausto Reiffel ((5888986))

παικταράς?το 4άρακι της σεζόν?
33 πόντους σκόραρε με κίνηση απέναντι σε μαν2μαν παίζοντας στο 4,με 13/20 αλλά και 7/8 βολές!
τι είχαμε σε αυτό τον αγώνα?
ο Γιώργος σωστά επέλεξε τρέξε απέναντι στην αναμενόμενη δυνατή περ.άμυνα του Γιάννη.η ομάδα του είναι σχεδιασμένη για περ.σκορ.στην άμυνα επίσης σωστό το μαν2μαν.εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις που θα στοχεύσει ο Γιάννης.να ρίσκαρε με 3-2?αν τώρα έχασε τα ριμπ. με την 3-2 τι θα γινότανε?
ο Γιάννης πάλι ίσως μπορούσε να ρισκάρει με ζωνούλα.την φοβήθηκε όμως.λογικά όχι για τα ριμπ.μάλλον φοβήθηκε τα μπασίματα.αλλά την σκέφτηκε?μπορεί και όχι αφού είχε καλή άμυνα.αλλά μάλλον δεν είχε καλά ματς-απ.στην επίθεση πολύ καλά έκανε και έπαιξε κινησούλα.ωραίος.έκανε ότι δεν έκανα εγώ.
κι εδώ υπήρχε διαφορά διάθεσης.γιατί Γιώργο?υποθέτω πως θέλει να πάει με τούμπανο ηθικό στα παιχνίδια με Ρεντ και Πάνο όπου και θα κριθεί η πρωτιά της κανονικής περιόδου σε μεγάλο βαθμό.εδώ πρόκειται ξεκάθαρα για προσωπική επιλογή που θα φανεί μελλοντικά αν έχεί δίκιο ή άδικο.μπορεί να έκανα το ίδιο,δεν λέω.αλλά από την άλλη,κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 καρτέρι.με διαφορά διάθεσης στην έδρα του Γιάννη,πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να φύγει κανείς με το ροζ φύλλο αγώνα.

Aris b.c.t εν. Anatolia Polikastou 81 - 101

μου αρέσουν οι μάνατζερ που δεν τα παρατάνε και που παλεύουν ακόμα και τα χαμένα ματς.αλλά όταν ο Πάνος δεν παίζει κύπελλο,δεν υπάρχει λόγος να βάλει τα δεύτερα.2-3 από τον Άρη απέναντι στο κοίτα μέσα και 28 ασίστ για τον Πάνο.και βέβαια ρίσκο,αφού αν έπαιζε λόου θα ήταν χειρότερα τα πράγματα.καλή προσπάθεια όμως.και σίγουρα αν είχε καταστάσεις να πήγαινε ακόμα καλύτερα.πάντως μοιάζει να είναι στο σωστό δρόμο ο Άρης.
ο Πάνος πάλι όσο βλέπει ότι επιστρέφει σε 10άρες αναφορές,τρίβει τα χέρια του!

για την επόμενη αγωνιστική δεν θα μιλήσω από τώρα.απλά όπως έχετε καταλάβει,ακόμα κι αν παίξω χαλαρά,ακόμα κι αν παίξω rotation,σε όλα τα ματς προσπαθώ για το καλύτερο!σε όλα.αυτό θα προσπαθ'ησω απέναντι και στην αρμάδα του Γιάννη.ανεξάρτητα από το αν προκριθώ ή όχι στους 128 του κυπέλλου.βέβαια η αλήθεια είναι ότι θέλω πάρα πολύ να προχωρήσω έστω ένα γύρο παραπάνω από πέρσι.εξάλλου αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για εμένα,αφού στο πρωτάθλημα όλα τα λάθη μου μου έχουν κοστίσει πολύ!

τα λέμε....

Advertisement