Ευχαριστουμε πολυ !! Να εισαι και εσυ και η οικογενεια σου καλα !!
να είστε καλά....
fay_stelaios εν. JK69ER 79 - 100 το σκεπτικό του αγώνα το ανέλυσα χθες.ουσιαστικά επιχείρησα να νικήσω από την επίθεση με 2 παίκτες,τους Ντονάντο και Ζαχαράκη.οι ίδιοι 2 όμως και ειδικά ο Ζαχαράκης θα είχαν πρόβλημα στην άμυνα.τελικά με τις μαγικές επιλογές του Τζόκερ που ΄σφησε πάγκο τον Κετέιρο,εγώ έχασα το ένα ματς-απ από τα δύο.και εκείνος σε συνδυασμό με το λόου ποστ απέκτησε παντού καλά ματσ-απς!δλδ στο 2 στο 3 και στο 4.στο 3 και 4 έκανε απίστευτο πάρτυ,ενώ το 2 μοίραζε ασίστ όλη νυχτα.
βέβαια υπήρχε διαφορά διάθεσης,υπήρχε και η έδρα,που βοήθησαν τον Τζόκερ.αλλά δεν παύει να έκανε φοβερό κοουτσάριμα.ειδικά το λόου αποδείχθηκε σπουδαίο!
σχετικά με εμένα,με αυτούς που έβαλα θεωρώ ότι σωστά έπαιξα.και πιστεύω ότι ίσως να νικούσα αν κατέβαινε ως συνήθως.
Nerds Volos εν. Pontiakos B.C. 101 - 99 28 ασίστ ο Πόντιος!το ερώτημα όμως τι θα έκανε αν είχε παίξει λόου!απέναντι στην 2-3 του Βόλου,ένα λόου ίσως τον οδηγούσε στη νίκη.ο Βόλος πάλι έπαιξε σοφά.2-3 απέναντι στο κοίτα μέσα που περίμενε,έπαιξε κι αυτός κοίτα μέσα όπου είχε πάτημα,ελπίζοντας να φθείρει τους ψηλούς του Πόντιου.έγινε τρελό ντέρμπι τελικά,αλλά ο Βόλος πήρε και νίκη και ηθικό.
ξαναλέω όμως πως όταν περιμένουμε κάτι από τον αντίπαλο κι αυτός επιλέξει να μας εκπλήξει,τότε καλά κρασιά.εδώ δεν έγινε αυτό.αν είχε γίνει,θα είχαμε έκπληξη.
Agor Aegean εν. PANTOKRATORAS 97 - 110Fausto Reiffel (
(5888986))
παικταράς?το 4άρακι της σεζόν?
33 πόντους σκόραρε με κίνηση απέναντι σε μαν2μαν παίζοντας στο 4,με 13/20 αλλά και 7/8 βολές!
τι είχαμε σε αυτό τον αγώνα?
ο Γιώργος σωστά επέλεξε τρέξε απέναντι στην αναμενόμενη δυνατή περ.άμυνα του Γιάννη.η ομάδα του είναι σχεδιασμένη για περ.σκορ.στην άμυνα επίσης σωστό το μαν2μαν.εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις που θα στοχεύσει ο Γιάννης.να ρίσκαρε με 3-2?αν τώρα έχασε τα ριμπ. με την 3-2 τι θα γινότανε?
ο Γιάννης πάλι ίσως μπορούσε να ρισκάρει με ζωνούλα.την φοβήθηκε όμως.λογικά όχι για τα ριμπ.μάλλον φοβήθηκε τα μπασίματα.αλλά την σκέφτηκε?μπορεί και όχι αφού είχε καλή άμυνα.αλλά μάλλον δεν είχε καλά ματς-απ.στην επίθεση πολύ καλά έκανε και έπαιξε κινησούλα.ωραίος.έκανε ότι δεν έκανα εγώ.
κι εδώ υπήρχε διαφορά διάθεσης.γιατί Γιώργο?υποθέτω πως θέλει να πάει με τούμπανο ηθικό στα παιχνίδια με Ρεντ και Πάνο όπου και θα κριθεί η πρωτιά της κανονικής περιόδου σε μεγάλο βαθμό.εδώ πρόκειται ξεκάθαρα για προσωπική επιλογή που θα φανεί μελλοντικά αν έχεί δίκιο ή άδικο.μπορεί να έκανα το ίδιο,δεν λέω.αλλά από την άλλη,κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 καρτέρι.με διαφορά διάθεσης στην έδρα του Γιάννη,πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να φύγει κανείς με το ροζ φύλλο αγώνα.
Aris b.c.t εν. Anatolia Polikastou 81 - 101 μου αρέσουν οι μάνατζερ που δεν τα παρατάνε και που παλεύουν ακόμα και τα χαμένα ματς.αλλά όταν ο Πάνος δεν παίζει κύπελλο,δεν υπάρχει λόγος να βάλει τα δεύτερα.2-3 από τον Άρη απέναντι στο κοίτα μέσα και 28 ασίστ για τον Πάνο.και βέβαια ρίσκο,αφού αν έπαιζε λόου θα ήταν χειρότερα τα πράγματα.καλή προσπάθεια όμως.και σίγουρα αν είχε καταστάσεις να πήγαινε ακόμα καλύτερα.πάντως μοιάζει να είναι στο σωστό δρόμο ο Άρης.
ο Πάνος πάλι όσο βλέπει ότι επιστρέφει σε 10άρες αναφορές,τρίβει τα χέρια του!
για την επόμενη αγωνιστική δεν θα μιλήσω από τώρα.απλά όπως έχετε καταλάβει,ακόμα κι αν παίξω χαλαρά,ακόμα κι αν παίξω rotation,σε όλα τα ματς προσπαθώ για το καλύτερο!σε όλα.αυτό θα προσπαθ'ησω απέναντι και στην αρμάδα του Γιάννη.ανεξάρτητα από το αν προκριθώ ή όχι στους 128 του κυπέλλου.βέβαια η αλήθεια είναι ότι θέλω πάρα πολύ να προχωρήσω έστω ένα γύρο παραπάνω από πέρσι.εξάλλου αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για εμένα,αφού στο πρωτάθλημα όλα τα λάθη μου μου έχουν κοστίσει πολύ!
τα λέμε....