Neviem preco mi BB zacne ist strasne pomaly ked ho potrebujem.
Vyjadrim sa k viacerym bodom:
A) Rwystryk dal otazku, kedy botuju tieto timy. Otrubcak botuje 8.2, Kuchara a Bunda botuju 15.2.
8. 2 hra NT posledny sutazny zapas, U21 ho hra 15.2. Takze ako rwystryk napisal, ak by NT nepostupilo, tak by mozno nebolo zle, keby NT fungovalo 2-3 tyzdne ako zachranny tim samostatne a o par tyzdnov spolocne.
Lebo z dlhodobeho hladiska neviem ci dokazeme v U21 konkurovat. Mame prilis malu zakladnu na to ale v NT mozeme, preto je mozno dobre, ak by sa zachranili.
B) Ci poznam ich skilly? Nie. Ani skilly tohto hraca nepoznam
(12572339) ale napriek jeho nizkemu platu ma zaujima ake ich ma :P. Isto ma JS na maximalnej moznej urovni pri tvorbe.
Takze podla mna ich zachrana by bola vhodna, lebo mame dobre rozbehnutych par mladikov ale staci jedna chyba (vid Krahulik) a je po konci jeho treningu. Nie vzdy sa nam podari dostat hraca do spravneho timu (vid Capela, ale ten bol draftovany).
Napr zachraneny hraci
(11068459),
(11068107),
(11068127) patria k top hracom vo svojej kategorii a aj Bulak (teraz v U21) mal uz dva skoky od zachrany.
Takze podla mna je dost velka sanca, ze by sa dostali do dobreho timu (hlavne hraci s vysokym potencialom), lebo slaby tim nema peniaze na takych hracov (aspon povacsinou, nie ako u Fagulu, ktoreho kupil uplny novacik).