Nem ellened fogok játszanirájátszásban:)
Másik annyit írtam miért nem dobott sokat a jó szkillű mert a csapatban nincs egyetlen olyan játékos aki itányítónak jó!
Mert nem véletlen, hogy az irányítónak a fő skillje handling és passzing. Annyit javasoltam, hogy elsőnek minden poszton a maga fő skilljeit kellene edzeni, mert a help alatt gondolom nem ki..szásból írták mik a fő skilljei ajátékosoknak
a tiedet jump ra kell egyértelmű mert SG de egy PG Handlingra vagy passingra kell edzeni.... Megsúgom Proficientnél is van jobb csak nem volt rá elég lóvém :D
Másik annyi, hogy mivel angolul nem tudok sokat ezért én két hónapig csak találomra mentem .
És nem marhaságból írom ezeket én sem és a többiek sem mert rosszat akarnánk épp ellenkezőleg a magyarokat akarjuk jobbra ha 2,5 hónap alatt csak respect a fő szkillje egy PG nek akkor az nem oda való én 3 hete edzem a pg m et (most mondom nem akarom válogatottnak) egyik főszkill 1 et másik 2 őt ugrott és mellette két másodlagos is nőtt 1 - 1 et. ez 3 edzés volt...
És nem minden a pontdobási képesség, mert tudtommal a kosárlabda csapatjáték és kell a jó PG is
vagy ha szerinted nem állj ki irányító nélkül meccsen játszani :)