Przeciez pisalem ze szukam czegoś na obwod, jak znajde to pomysle czy potrzeba mi jeszcze czegoś pod koszem. Narazie piorytet to ktos dobrze rzucajacy z obwodu. Nie ciagnij mnie za język, nie mogę zdradzic planow byc moze najwiekszemu oponentowi w walce o awans:-)
Problem jest taki że ludzi grających dobrze z obwodu za dużo i niedrogich nie ma , Jak są to maja wysokie OD i maja wysokie pensje . A jak jeszcze chcesz żeby dobrze bronili pod koszem i mieli IS to trzeba dać majątek :-)) . W stylu Balcerak na wysokim poziomie skili naprawdę za wielkiego wyboru nie bedziesz miał .
Ja wcale nie ciągne cię za język ani też nie mam jakiejś wielkiej ambicji awansować za wszelką cenę , owszem chciałbym to zrobić , ale musze też założyć scenariusz ze mi się to nie uda i musze mieć jakąs wtedy alternatywę a nie chcę moich najlepszych grajków tez sprzedawać w takim wypadku . Kupiłem tego mutanta bo po pierwsze był tani po drugie tragiczny nie jest a po trzecie mam kontuzjowanego najważnieszego grajka pod koszem ( a idzie jeszcze cały czas bój o 1 miejsce w konfie , chociaz i 2 złym by zapewne nie było )
Wystawie tego nowego dzisiaj na TL cenę dam oczywiście nie 2 tysie ale tak powiedzmy ze 400 tysi :-) .Sprzeda się to dobrze jak sie nie sprzeda tez tragedii nie będzie . TLw mutantach w chwili obecnej widzę lekko oszalał i ceny ida w górę :-)
Czekam w sumie na najważniejszy moment czyli na koniec bungi .