BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131640.373 in reply to 131640.372
Date: 3/19/2010 4:07:49 AM
Overall Posts Rated:
303303
το βλεπω διαφορετικα ...παικτης 18 χρονων που λεει στον προπονητη του "βρωμαει το στομα σου" ειναι για φτυσιμο σαν προσωπικοτητα....και παικτακια της σειρας σαν τον μητρογλου που κανουνε τον πανηγυρισμο σαν αυτον που εκανε ειναι για κλωτσιες....

This Post:
00
131640.375 in reply to 131640.373
Date: 3/19/2010 4:22:06 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ρε συ Νικο εισαι υπερβολικός , ο Μητρογλου , φετος εχει παρει τον ολυμπιακό απο το χερακι και του εχει δώσει ματς. Δεν ειναι ο καλύτερος επιθετικος και ουτε θα γινει ποτέ , αλλα ειναι μια αξιπιστη λύση. Ο μπαντοβιτς δεν ειναι προπονητής και δεν θα γινει ποτέ. Και εσυ στην θεση του ετσι θα έκανες. Οταν βλεπεις παιχτες σαν lua lua και σαν diogo , που έχουν γραμενη την ομάδα , ειδικά ο δεύτερος και αυτος σχίζεται προπονείτε και δινει τα παντα. Και δεν εχει ιδια μεταχείριση τοτε τρελαίνεσαι. Αν ο Μητρογλου λεγονταν Μητρογλιτς , η ήταν ισπανος η ιταλος η και ειχαμε πληρώσει 6-7 εκα για να τον αγοράσουμε , τωρα θα μιλούσαν ολοι για τον νεο Ιμπραιμοβιτς και παιχτη παγκόσμιας κλάσης

καλημέρα κιόλας!!

From: JohnnyB
This Post:
00
131640.376 in reply to 131640.375
Date: 3/19/2010 4:36:40 AM
Overall Posts Rated:
344344
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Ο παίκτης πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση, να ναι δουλευταράς, και να μισεί τον πάγκο με την δημιουργική έννοια του στιλ ''γιατί δεν έπαιξα; δουλεύω πιο σκληρά''. Γενικώς πάντως στον γαύρο νομίζω πως ευνοείται ο κωλοπαιδισμός. Δέστε πχ Λέττο πέρσι και φέτος. Όχι πως είναι καμιά Παναγία, αλλά ότι έκανε πέρσι δεν τα κάνει σε μας.

Πάντως έχει και παίκτες που δεν μιλάνε αλλά καριέρα κάνουν. Δέστε Βύντρα πχ. Τόσα χρόνια καρκίνο τον ανεβάζαμε καρκίνο τον κατεβάζαμε. Φέτος αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι κακός παίκτης αντίθετα πάντα παίζει όσο ξέρει και ποτέ δεν προκαλεί πρόβλημα. Τον σεβόμαστε πια. Δεν είναι τυχαίο πάντως πως όλοι ανεξαιρέτως οι προπονητές που πέρασαν τον εμπιστευόντουσαν

This Post:
00
131640.377 in reply to 131640.376
Date: 3/19/2010 4:48:10 AM
Overall Posts Rated:
8888
Ο Λετο , δεν έχει κάνει λίγα και σε εσας...

Οσο για τον Βυντρα , ειναι ενας χρήσιμος παιχτης , για την ελλαδα μια χαρά , για την Ευρώπη λιγος. Ειναι ενας παιχτης του 6 πάντα , που θα σου κανει λάθη αλλα ειναι δουλευτάρας και σωστός χαρακτήρας.

Εγω θελω στην ομαδα μου να εχω παιχτες που θελουν να παιζουν και να μην ειναι παναγία η ομαδα. Τοσα χρονια ο Ολυμπιακος ειχε παίχτες με τσαμπουκα και νικητές , τωρα δεν εχει , φαίνεται πως εχει ο Παο. Και μην ξεχνας κατι. Αν ο Παο ειχε εναν μεγαλο παιχτη οπως ο cisse που με αυτόν παίρνετε φέτος το πρωτάθλημα , τωρα τα πράγματα ισως να ηταν αλλιώς , αν δεν τον είχατε και να βρίζατε την άμυνα και τον Βυντρα... (-21 goal )...

This Post:
00
131640.378 in reply to 131640.377
Date: 3/19/2010 4:58:11 AM
Overall Posts Rated:
344344
Εκτός από τον Γάλλο έχουμε και τερματοφύλακα έτσι; Ο Μάριο ήταν ο βασιλιάς της γκέλας αλλά εμείς τον Λουκά βρίζαμε...

This Post:
00
131640.379 in reply to 131640.378
Date: 3/19/2010 5:10:14 AM
Overall Posts Rated:
8888
Έχει ενα σοβαρο προσωπικό προβλημα ( εχω ακουσει ) και ειναι λιγο αλλου. Σίγουρα εχει κανει τρελες γκέλες , αλλα ειναι ανθρώπινο αν ισχυει αυτο που ακούγετε... Να σου πω κατι και τον Τζορβα , αλλα και τον Βυντρα τον ηθελα στον Ολυμπιακο. Ο Τζορβας εχει περιθώρια εξέλιξης και ο Βυντρα ειναι καλος στην θεση του Ζεβλακοφ. Δεν θα ηθελα με τίποτα τον λετο καραγκουνη και κατσουρανη , επισης μου αρεσει ο Μαρινος ( ειναι νωρίς για συμπεράσματα ) και Σαλπι.

Τωρα θα βγουνε γαυροι να με βρίζουν , αλλα λεω την αποψη , οσο μπορω αντικειμενικά , αν και μερικες φορες φοραω και εγω τα κόκκινα γυαλιά

This Post:
00
131640.380 in reply to 131640.379
Date: 3/19/2010 5:24:35 AM
Overall Posts Rated:
344344
Κοίτα δείχνεις πως είσαι φίλαθλος, δεν είναι κακό αυτό. Από Λέτο είμαι ευχαριστημένος, στο 4-3-3 παίζει σούπερ, και με 1 προπονητή να ξέρει να τον κοντρολάρει μια χαρά. Για Καρά, συμφωνώ πως πρόσφερε, έχει να δώσει ακόμα αλλά όχι πια σαν βασική επιλογή.

Τον Κατσουράνη θα θέλα να τον δω στο κέντρο της άμυνας. Όλο το ακούμε, αλλά δεν το είδαμε, παρόλο που πίσω έχουμε τα χάλια μας.

Ο Τζόρβας συνεχίζει νομίζω την μεγάλη τερματοφυλάκων σχολή της Παιανίας...Ο Μαρίνος όντως δείχνει πως μπορεί να γίνει σαν τον Γιούρκα. Ίσως όχι τόσο καλός αλλά αυτό το στιλ. Ελπίζω να γίνει...

Ο Σάλπι παίζει να ναι ο πιο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής των Ελληνικών γηπέδων. Κάτι μου λέει πως αν του χρόνου που θα παίζει ΠΑΟΚ μας βάλει γκολ θα τον χειροκροτήσουμε...

Όσο για τον Μάριο γκέλες κάνει από την 1η μέρα στην ομάδα....

This Post:
00
131640.381 in reply to 131640.380
Date: 3/19/2010 5:35:23 AM
Overall Posts Rated:
8888
Να ξέρεις πως μιλάς με έναν άνθρωπο που είναι μέλος του Πορτο λεον και γενικά αγαπάει τον Ολυμπιακο!! Έχω διαρκείας και έπρεπε να πάρω και στο μπασκετ αλλά του χρόνου. Βεβαία είμαι σκεπτόμενος γαύρος , θέλω να μην κερδίζει ποτέ ο παο στην Ευρώπη , αλλά καταδικάζω τα έκτροπα. Γουστάρω να βλέπω και βαζελους στο Καραϊσκάκη , αλλά και γαύρους στο νέο γήπεδο του βαζελου , μου αρέσει η ατμόσφαιρα , αλλά ρε παιδιά πρέπει να σκεπτόμαστε σωστά και ώριμα , δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα , εμείς…

This Post:
00
131640.382 in reply to 131640.374
Date: 3/19/2010 8:03:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ναι μονο που μαλλον ξερουν να λενε λιγοτερα απο οσα κανουν...Γιατι οταν λες περισσοτερα απο οσα ξερεις να κανεις σε πεταει ο αλλος στην κερκιδα και δεν ασχολειται και μαζι σου...Ειπαμε κωλοπαιδαραδες μεχρι εκει που μας παιρνει...η μηπως δεν επαιξε ο χειροτερος των δυο Σπανουληδων μπασκετ?

Advertisement