دوست خوبم جالب نیست اینجوری جبهه بگیری از ۸ بازی رسمی فصل گذشته ۴ بار اشتباه پیشبینی کردی ۲ بار درست دو بار هم که پیشبینی نکردی که یکیش بازی با ارمنستان بود که بدون ترکیب بود جلو ما بعد چطور میگی اکثر بازیها رو درست پیشبینی کردی ؟
یه سری مسائل رو باید در نظر بگیری اون موقع بهت نگفتم شما به عنوان مربی ملی فقط حق مدیریت بازیکنها رو در تیم ملی دارید نه تیم باشگاهی اونها شما بارها استعدادهای خوب ایران رو به دلیل قیمت بالا گذاشتن تو لیست از بین بردی بعد اصرار داشتی که من بازیکن جوون ایرونی خودم رو زیر قیمت بذارم تو لیست
در کلّ من از پیگیریهات واسه بازیکنها راضی بودم
باخت به ایسلند که تیمش از ما ضعیف تر بود بخاطر پیشبینی اشتباه باختیم ولی از اون طرف اسلونی رو بردیم خیلی خوب بود هر چند با کرانچ ولی خوب بود
کلا درصد خیلی ضعیف محبوبیت به عنوان مربی تیم ملی نشون میداد که رضایت بچهها رو جلب نکردی
و در آخر هم بخاطر تمام زحماتت تشکر میکنم
ماکان عزیز اولا ما با ارمنستان اصلا بازی نداشتیم!!!
دوما من بازیکنهای ۱۸ یا ۱۹ساله که تمرین داده نمیشدن، مثلا تیمی بیش از ۳بازیکن جوون تمرینی داشت یا تیمی که اصلا تمرین نمیداد میگفتم بگذارن برای فروش، مثل بازیکن شما شاید...
سوما بازی با ایسلند رو هم که برده بودیم!😄 چرا میگی باختیم!!!
http://www.buzzerbeater.com/match/40438/boxscore.aspx
اسلونی رو هم مجبور بودم کرانچ کنم که شاید با اختلاف امتیاز میومدیم تو حذفی، خیلی سر تر بودن و خوشبختانه بردیمشون
میدونی چرا راضی نبودن بچه ها؟
چون اکثرا پیام میدادن چرا بازیکنشون تو تیم نیست! بخصوص تازه واردها! فکر میکردن من مثلا پارتی بازی میکنم!😂
منم از شما تشکر میکنم، اما کاشکی با دقت بیشتر عملکرد من رو زیر نظر میگرفتید و به اشتباه نظر نمیدادید.
به هر حال من موفقیت نام ایران برام مهمه بوده و هست، نه شخص خودم
بازم اگر کمکی بتونم بکنم در خدمت هستم