Chłopaku! Ten zawodnik po update pensji będzie zarabiał ze 130k. !
poza tym ten grajek przy takiej pensji to może być już bloknięty...wątpię, że superstar wyciągnie wiele więcej, więc na trening też kiepa, chyba, że da radę upchać mu ciut góry.
ja do młodych podkoszowych podchodzę tak: nie opłaca się kupować grajka z wysoką pensją i mocno nabitym dołem, dół i tak skacze jak oszalały u wysokich i jest to najprostszy do przeprowadzenia trening, poza tym po co wydawać bańkę za młodziaka, u którego z racji wieku przepłacasz w zasadzie za szybko nabity do wysokiego levelu dół, a nie za jego super wszechstronność pewnie...wolę wybulić trochę więcej na grajka z bardzo fajną górą i sporo niższym dołem...pierwsze, że oszczędzam dużo na pensji, dwa - oszczędzam dużo na problematycznym u wysokich treningu góry, który najczęściej odbywa się z przełożeniem na słabszy wynik spotkania, trzy - taki grajek jest bardziej przyszłościowy, i ze względu na jego wszechstronność (pogra w zasadzie na każdej pozycji 3-5), i ze względu na jego sporo wyższą wartość rynkową za kilka sezonów...kiedy twój z mega wysokim dołem będzie wart tyle co ci nabici dziadkowie - marne grosze...dół do 80k i więcej pensji to ja sobie mogę nabić kiedy zajdzie taka potrzeba...i to bardzo szybko.
w kwestii walki o utrzymanie to tylko dziadkowie i to tak jak mówi Tomi pokusiłbym się raczej na rozmienienie tego grajka na dwóch o pensji 50-80k...
Last edited by Huanito at 10/19/2012 4:29:56 AM