DA LI ZNAS KOLIKO DMI IGRA ULOGU KOD IGRACA POSTO SAM JA NOVA U OVOJ IGRI I INTERESUJE KILIKO JE BITAN.HVALA
dobila si odgovore od iskusnijih kolega, ali pošto si mene pitala, evo i ja ću malo da dopunim!
pre svega pročitaj pravila i ako te ne mrzi u narednih 15-tak dana iščitaj sve teme na ovom forumu! biće ti dosta toga jasnije!
DMI je neki prosek svih igračevih veština i u velikoj meri zavisi od forme! ali kad gledaš da li je neki igrač dobar ili nije ne treba da uzimaš u obzir DMI, već njegove veštine! imaš tu negde na nekoj od tema spisak veština koje su bitne za svaku poziciju! i kad biraš između 2 igrača ne gledaš ko ima veći DMI, već ko ima bolje veštine koje su od značaja za tu poziciju!
verovatno ti još dosta toga nije jasno, pa ako odgovor ne nađeš u već postojećim temama, slobodno pitaj, naći će se već neko da odgovori....
p.s. drugi su uglavnom pričali o situaciji kada analiziraš tuđeg igrača, pa ne možeš da vidiš njegove veštine! onda možeš približno da odrediš njegov kvalitet gledajući njegovu platu, DMI, formu, jer je to jedino vidljivo, ali ne baš i pouzdano!
Last edited by kotoor at 10/20/2008 9:15:38 PM