Felicitari si din partea mea (desi vin cam tarziu).
E greu sa faci un lot exclusiv din romani si sa mai fie si competitiv, asta doar daca nu ai o intelegere cu alti 2-3 manageri care sunt dispusi sa antreneze pentru tine. Din experienta proprie iti spun ca mie imi este greu sa vand si jucatori straini antrenati partial de mine, daramite sa mai fie antrenati de la inceput, si sa mai fie si romani.
Spre exemplu CJ-ul meu l-am facut sa fie competitiv in liga nationala si l-am luat initial cu gandul sa-l vand, dar vazand ca se antreneaza bine si joaca bine, am mai luat inca unul si am facut 2 jucatori competitivi de liga nationala, antrenand 8 sezoane consecutive la ei. Eu la momentul respectiv nu realizam cat de mult conteaza sa ai romani in lot, dar chiar si asa, nu gaseam romani cu skiluri decente la 20-21 ani, iar de la 18-19 nu prea aveam chef sa antrenez.
Ca o concluzie, daca te tii de antrenament poti face 2-3 jucatori competitivi in liga nationala cu secundare daca ai antrenor de 5, si sti bine ce vrei de la un jucator. Eu am avut antrenor de 4 si nu am reusit sa duc secundarele la nivelul pe care mi l-am dorit, totusi sunt la un nivel decent. Antrenati pentru nationalele romane. Se merita.
Last edited by Iwillsurvive at 1/16/2016 3:07:34 PM