BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258251.37 in reply to 258251.36
Date: 4/28/2014 5:20:27 AM
Overall Posts Rated:
3535
Ja ne znam sta bi vi,da imate tim ko Real? Mnogo ste razmazeni,iskreno vam to kazem. Cuj ovo,krila: Pavlovic i Bertans - solidno popunjena pozicija. Solidno??? Sta bi ti,da imate Lebrona i Durenta tu? Daj budi malo realan. Sad to sto ti ne racunas Daloa (koji je doveden kao talenat) i Andrica to je druga stvar.

za krila kazem solidno popunjena pozicija, jer Bertans deli minute i na k i na kc, pa na kraju dodjemo do toga da Pavlovic, Bertans i Lovernj dele tih 80 minuta na 2 pozicije, a to nikako ne moze biti savrsena situacija.
Dalo jeste talenat, ali u bilo kojem EL timu nije mogao biti nista vise od 11. ili 12. igraca u rotaciji, a nama je znao igrati bas dosta u nekim utakmicama i nerealno je ocekivati da Partizanu on ove sezone donese kvalitet vise.
Andric nije neki talenat da budemo iskreni. Decko je klasican spot up suter, na pocetku sezone uzasne odbrane, sad je tu malo bolji.
A razlog zasto ne racunam Daloa i Andrica je taj sto su oni u nekadasnjih Duletovim selekcijama KKP rostera bili igraci koji su igrali svaku 3. utakmicu i to 2 minuta, sad su zbog povreda i manjka sredstava upali u rotaciju.

Moglo bi se reci da KKP ove sezone ima mozda nikad boljih 4-5 pojedinaca (Pavlovic, Bogdan, Kinzi, Lovernj), ali ali zato nikad gori ostatak tima.

This Post:
00
258251.38 in reply to 258251.37
Date: 4/28/2014 5:59:24 AM
Overall Posts Rated:
2828
dzaba sve ovo pisemo
vec deceniju i vise svima je jasno da nema uspeha bez para i dok pare ne udju u sport kod nas u velikim kolicinam nista od nas nece biti ni klupski ni repre.

This Post:
00
258251.39 in reply to 258251.37
Date: 4/28/2014 5:59:25 AM
Overall Posts Rated:
2828
dzaba sve ovo pisemo
vec deceniju i vise svima je jasno da nema uspeha bez para i dok pare ne udju u sport kod nas u velikim kolicinam nista od nas nece biti ni klupski ni repre.

This Post:
00
258251.40 in reply to 258251.39
Date: 4/28/2014 6:27:36 AM
Overall Posts Rated:
1212
Lepo receno

From: Dock

This Post:
00
258251.41 in reply to 258251.36
Date: 4/28/2014 10:37:49 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Kr. centri: Radenovic (panj,jedva prosecan igrac), Tadija (skil mu*a = 0), Mitrovic (nije uopste bio planiran da igra mnogo u sezoni ali ipak mora)
Centri: Bobi i Katic,ajde to da ne analiziramo mnogo,da kazemo popunjeni smo tu solidno kakvi god da su.

Mislim da je Mitrovic bas planiran da igra daleko vise ove sezone i do povrede je redovno bio starter. u tom periodu vezao je i nekoliko dobrih utakmica ali ga je isekla povreda i doveden je Tragija.
Centri su nam verovatno najbolji domaci centri koje smo mogli da dovedemo (pogledaj koga Partizna ima na centru i sve ce ti biti jasno). Rasko kada je u ritmu moze da napuni svakog centra u ABA ligi, istomoze i Bobi uz upotrebljive lopte, plus je dominantan u skoku.

Jajarenje oko Silba i stednja jedne plate kod dovodjenja zamene je dovela do skracene rotacije i gubljenje jednog od planiranih nosica igre, i to je jedan od uzroka poraza

This Post:
00
258251.42 in reply to 258251.36
Date: 4/28/2014 10:55:24 AM
Overall Posts Rated:
148148
Možeš da se upinješ do sutra, al ne možeš objasniti..
Shvati da za nas igra grupa evro-atlanskih vedeta, pažljivo selektiranih i skupo plaćenih

Ako govoriš pak o njima, uradi to biranim rečima i uvaži činjenicu da su u pitanju povremeno plaćeni stipendisti kod kojih Tvorac alhemijskim procesom izaziva pretakanje znoja u zlato

Stipendista ima na tone, ubrzo ćeš shvatiti u kolikoj si zabludi..
Vidiš i da ti insajder lepo kaže da ima i onih koji nisu bili skroz fit. On je čovek ipak insajder. Zna 100%, stručno lice, meni deluje ubedljiv.

A mi o nama možemo da mrsimo koliko hoćemo, efekta nema.
Teren je jedino merilo gde se preslikava sve sa i oko terena.
Na terenu i oko njega, na moju veliku žalost, ništa godinama unazad nismo pokazali onda kada treba !!
Onog dana kad pokažemo, pa ponovimo više puta..E onda imaš sva prava..Onda može i o Miliji, Jurasu, kumovima, alhemiji, transormaciji materije..Biraj ;)

Last edited by LA-matijag21 at 4/28/2014 10:56:59 AM

This Post:
00
258251.43 in reply to 258251.1
Date: 4/28/2014 11:02:35 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Ocekujete li rasprodaju u Partizanu i Zvezdi

Da se osvrnem na dve katastroficne utakmice fajnal four-a

Zvezda - Cibona
Zvezda koja je dominirala celu sezonu sa vidnim padom u formi ( za pad krivim trenera jer ne zna da tempira istu da podize i obara) ocajan sut jos manje borbenosti uz odvratne poteze kapitena Zvezde( prljav i bezobrazan igrac strasno njega i Lazica u zatvor) jedina svetla tacka slovenac Jaka. Pet minuta do kraja utakmice Cibona igra sa 4igraca u petorci sa 4faula dal se Radonjic setio da ubaci drvo i da kaze igracima da idu na ulaz i da pune drvo loptama nije smatram da je velikim delom kriv za poraz. Cibona je zasluzeno slavila momci su se vise borili i zaradili pobedu

Partizan - Cedevita
Jako dobra utkamica za publiku bilo je svega i svacega. Bezbroj blokada, preokreta, borbenosti. S jedne strane iskusni Pavlovic sa druge strane Nurkic(smatram da ce biti nezaustavljiv za koju godinu strasno lici na Pekovica sa konstitucijom). Pobeda uz buzzer beater(nas omiljeni). Moje neko glediste na utakmicu tj na greske Partizana su: 11razlike nesportski faul Gagica(koliko puta moram da kazem da gluplje stvorenje nisam upoznao i saradjivao sa istim) 5poena za podizanje Cedevite na noge koja za manje od 2minuta dolazi na -1. Zatim prebacili smo sve na Pavlovica nije mi jasno da najstariji u ekipi mora da se bori najvise da umire na terenu a drugi da gledaju. Imamo 1razlike drvimo loptu 20sekundi u mestu i naravno i ocekivano uradili smo ono sto i uvek u zadnjim napadima promasili preko ruke sutem u zadnjim sekundama da bi Smith pokupio loptu i za nesto vise od 3sekunde uspeo da neometano doseta do 11metara i sutne trojku uz Bogdanovica koji trci unazad i pusta ga umesto da pridje i stane i makar omete koliko toliko sut.

U svakom slucaju veliko razocarenje u nasu kosarku al moralo je kad tad da se desi godinama je unistavamo pitanje je dal nam je bilo dosta i dal ce barem sa mladjim generacijama da pocnu da rade kako treba

Umalo da zaboravim jako me je razocaralo navijanje Delija(iako sam navijac Partizana ocekivao sam mnogo vise od njih). U najbitnijoj utakmici sezone kad je bilo tesko cutalo se na tribinama.

Ovo je neko moje skromno misljenje naravno verovatno cu sutra imati jos nesto da dodam kad se sve slegne i pregleda jos jednom.

Svako misljenje je dobrodoslo samo ostanite civilizovani i ostavite cupkanja i stipkanja po strani

Pricas kako je svako misljenje dobrodoslo, da ostanemo civilizovani, a sa druge strane ti pricas krajnje ostrasceno, da ne kazem provokativno?

U samom opisu, gore pomenutih, utakmica sam zakljucio cijem taboru pripadas.Kazes, Zvezda je razocarala, odigrala uzasnu utakmicu, dok je Partizanova utakmica bila "jako dobra"?
Da te podsetim, ta ista Cibona je "izula iz gaca" Cedevitu, jos koliko sinoc...
Dalje, nije mi jasno da je tvoj post ostao bez sankcija?Ko si ti da sebi das za pravo da pogrdnim imenima nazivas Bobija, da omalovazavas Gagica?Jesi li ti sta postigao u zivotu cime mozes da se dicis?Ukoliko jesi, da li bi ti prijalo da se neko "olaksa" na tvoje dostignuce?

Kazes navijanje Delija?Gde si ziveo, ili zivis, ti prethodhin 10ak godina?Nije ti poznato da navijaci bojkotuju ABA ligu, sto ja, uzgred receno, nikako ne odobravam...

Sto se Zvezdine utakmice tice, ne radi se tu o formi, vec o psiholoskoj primermi utakmice.Radonjic, bas kao i Vujosevic, za razliku od Rimca, imaju pregrst pomocnika.Jedan bi, po defaultu, trebalo da bude zaduzen da motivise ekipe, ako to vec trener ne moze/ne ume.
Utakmica sa Cibonom je gotovo pa preslikana sa utakmicama protiv Budiveljnika i Mege, u finalu kupa.
Protiv Mege, pa i protiv Ukrajinaca, je sama publika vratila ekipu u mec.U cetvrtak, pak, to nije bio slucaj.Igraci su se borili, to niko ne moze da im ospori,jednostavno nisu dorasli zadatku i gotova prica.
Takodje, nije mi jasno koje to "odvratne" poteze kapitena pominjes?Na osnovu cega bi ti terao njega i Lazica u zatvor?

This Post:
00
258251.44 in reply to 258251.12
Date: 4/28/2014 11:13:36 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Što se tiče Zvezde ja sam posle uniksa pisao da je to razočarenje, ovo je još veće, Zvezda nijednu bitnu utakmicu ove sezone nije dobila, Radonjiću se i dalje verovalo, ali ipak je do trenera. Kažu neki pa ne može on da ubaci loptu u koš, tačno, ali može da kaže igračima ne forsirajte trojku ljudi kad ne ide. Pa opet bili su na kraju blizu pobede što samo pokazuje koliko je Cibona neozbiljan tim i koliko je ovaj poraz sramotan, nisam video ni u jednom sportskom takmičenju da je neki favorit na ovaj način izgubio na svom terenu.
Međutim, Zvezda će i sledeće sezone imati jak i konkurentan tim, nije isključena ni mogućnost da se dobije wild card, a ko zna može i kvalifikacije da se prođu. Partizan je s druge strane mnogo više izgubio, ali dosta je i bilo vala celu deceniju i kusur neprekidno evroligu, treba sada započeti pametnu obnovu.

Druze, jel si se ti nekad bavio kosarkom?Evo ti ga cist primer Partizana, Vujosevic forsira kosarku sa sto manje sutnih trojki, pa je njegov tim, u 1/2 finalu, sutnuo vise trojki nego dvojki?!
Sam Vujosevic je izneo kritiku na racun svog tima.Jednostavno, utakmica je ziva stvar, nekad te ponese i osetis da mozes, nekad se opet osetis na ne mozes ispod kosa, zilion stvari tu odlucuje.
Ne kazem, najveca krivica jeste na Radonjicu, ali nije tako jednostavno naterati bilo koju ekipu da napravi faul vise, narocito ekipu koja igra u naletu, kao Cibona u cetvrtak.
Lako je biti pametan nakon bitke, jedan vide znao je da ce Simonovic uzeti poslednji i sut i promasiti.Ja pitam a sta bi se desilo da je pogodio?Da li bi se isti sada ovde oglasio i pravio pametan?
Takodje, nije ovo nikakva Bozja pravda ili sta slicno.Jednostavno, ljudi su bili bolji i treba im cestitati!
Setimo se vecih iznenadjenja, koja su se desila ne tako davno, recimo Oly, ili pak Grcka u fudbalu...

This Post:
44
258251.45 in reply to 258251.42
Date: 4/28/2014 11:48:40 AM
Overall Posts Rated:
173173
Vidiš i da ti insajder lepo kaže da ima i onih koji nisu bili skroz fit. On je čovek ipak insajder. Zna 100%, stručno lice, meni deluje ubedljiv.

Sta ti sad kao malo provociras, ti si neki jako zeznut lik? Jel ne znas da citas, ili ne mozes da shvatis recenicu ako ima vise od jednog subjekta i jednog predikata?

Radim na Klinici za Ortopedsku Hirurgiju u Novom Sadu, Klinicki Centar Vojvodine, gde su se operisali Milosavljevic, Pera Bozic, Novica Velickovic, i jos mnogi drugi, a Bertans dolazi da radi na kineteku, i na kontrole i konsultacije... Nikakav insajder ne treba da budes, ovo zna i cistacica koja radi na Ortopediji u NS, ako je zanima...

Jel sam previse napisao da bi ti bilo razumljivo?

Ako jesam, evo i da ti nacrtam, tj naslikam. A posto si me upoznao i uzivo, nadam se da ne moram da dokazujem da sam ovo ja na slici?

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-prn2/t1.0-9...

This Post:
00
258251.46 in reply to 258251.44
Date: 4/28/2014 12:03:28 PM
Overall Posts Rated:
353353
Nisam se nikad bavio košarkom. Da li se tebi u tvojoj profesionalnoj karijeri desilo da na najvažnijoj utakmici sezone šutiraš 2-24 trojke ako si pretežno unutra orijentisana ekipa. Partizan je inače šutirao 11-30 što i nije mnogo slab procenat za njih al opet svi znamo da ove sezone partizan nije ona ekipa duleta vujoševića jer se uopšte ne oslanja na centre i uglavnom šutira spolja. Ne znam ko je taj što je vidovit bio za Simonovića ali mogu da primetim da je Simonović prilično bezmud u tim situacijama. Bili su bolji ali mi upravo pričamo zašto im se dozvolilo da budu bolji, zašto je Zvezda odigrala najgoru utakmicu sezone u najvažnijem trenutku ili Partizan ispustio plus 11. Ja mislim da je to do trenera koji nije dobro vodio utakmicu.

This Post:
55
258251.47 in reply to 258251.43
Date: 4/28/2014 1:06:04 PM
Overall Posts Rated:
590590
@ LA-Saur0n, LA-Matijag21

U principu se na vase konstatacije ne mere odgovarati kosarkaskom argumentacijom, jer vam teze nisu iz kosarkaskog miljea...mene zanima samo jedno:

Da li je ovo vase javljanje u razmaku od cirka 4 minuta posve slucajno kao i rezultati u finalu prethodne dve sezone ili je po sredi nesto drugo?!? Posto se odgovor nazire, objasnite meni, naivnom, skromnom i dobronamernom ljubitelju BB-a, koji su porivi za tako nesto?

Mozda diskusija nije krenula u pravom smeru, ali je svakako vasi postovi nisu vratili u kolosek.

Zivi bili, pa da ove sezone odigrate jedno pravo, musko finale!

Advertisement