E picko jedna, stvarno si me razocarao! Tako se lako predajes i cestitas neprijatelju!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!! Pa sta je sa zalbama? Kako je moguce da ti u poslednjoj cetvrtini da 40 poena?!!! A sto je Sauspreškis izbacen iz igre kad se zakacio sa onom pickom Radonjicem, koji nije dobio nista?????
Juniore ja sam mislio da si ti pravi junak i borac, a ti ono...bas si me razocarao :(
Dok je mec svi smo neprijatelji,ali kada smo na forumu,mislim da je red da cesitas onom ko zasluzuje.Sta da kazem da sam trebao da pobedim,a nisam trebao.Mi ovde treba da pravimo jednu zajednicu.naravno da i tebi cestitam,i verujem da ces da osvojis ligu.I samo da ti kazem da se ne predajem.Nego iz iskustva znam da nemam sanse.I nije lepo to sto radis,kada si poceo jer se ne secas da je svako pokusao da ti pomogne(a ti stvaras neprijatelje)uvek te vidjam na svakoj online igrici i postujem te kao igraca.I uvek sam tu za tebe,nadam se da si i ti za mene uvek tu,kao i ovi ljudi koji ce uvek biti uz tebe i mene bar se tako nadam,jer otprilike znam da su mi uvek pomogli.Iako se sale na moj racun i ne veruju mi da me komp zeza,nije sad to bitno.I ne zaboravi da nas je smeh odrzao.