5-3 κοκκινοι μπλε την προηγουμενη αγωνιστικη...αυτη η αγωνιστικη αναμενεται πολυ πιο ενδιαφερουσα με πολλα καλα και αμφιρροπα παιχνιδια στο προγραμμα....γαι να δουμε...οι κοκκινοι καλουνται αυτη την αγωνιστικη να σπασουν τις εδρες των μπλε, να δουμε τι θα καταφερουμε....
Panathinaikos@--21 Nations Army=>1 αν και ανενεργος δισκολα θα χασει απο τον 21....ο Nations προσπαθει να πουλησει τον Ταραντακη για να σωθει, να δουμε αν τελικα θα φυγει απο την κατηγορια μας..(ή θα τον αγορασουν οι Πολυκαστριωτες)...χαχαχαχαχα
Green Dragons-- ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ=>1 οι αμυνες του δρακου δεν παιζονται και ψαχνει ενα στραβοπατημα απο το λυκο για να συγκατοικησουν στην 1η θεση....πολυ δυνατη ομαδα ο σπαρτακος αλλα εχει ενα τραυματισμο που πιστευω θα του στοιχισει το παιχνιδι....
Anatolia Polikastou--Remal Madrid=>1 αυτο το παιχνιδι αναμενεται συγκλονιστικο αφου και οι 2 ομαδες ειναι ιδιου περιπου επιπεδου και καλα φορμαρισμενες.....απλα καποιον επρεπε να διαλεξω και η Ανατολια ειναι απο τις αγαπημενες μου ομαδες οποτε ψηφιζω τους Πολυκαστριωτες(μπας και με συμπαθησουν μου αφησουν κανενα καθισμα οταν ερθουν στην εδρα μου...αλλιως βλεπω να τα σπανε ολα...)
Kalamata B.C--3bobakia_mikra=>2 μετα την ηττα απο τους ηλιολουστους ο Τακης καλειται να ανακαμψει αλλα δεν νομιζω τα μπομπακια να επιτρεψουν κατι τετοιο....
olympiakos peramatos--Sunshines team=>1 καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος περαματος.....
mavros likos--Emmanouil Papas=>1 σιγουρα ο λυκος ειναι το φαβορι για αυτο το παιχνιδι...
Epipolaioi Gafatzides-- Nerds Volos=>2 οι βολιοτες πρεπει να υπερασπιστουν την εδρα τους και πιστευω θα τα καταφερουν..επισης και αυτο θα ειναι ωραιο παιχνιδι...
2-7 βλεπω για τους μπλε χωρις να κανω καποιο σχολιο για το δικο μου παιχνιδι....