BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Προγνωστικα Σεζον 16

Προγνωστικα Σεζον 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183590.37 in reply to 183590.35
Date: 5/17/2011 10:07:30 AM
Overall Posts Rated:
8282
Γιατι να μην κατεβασω κανονικη ομαδα???Ενα ματς σαν ολα τα αλλα ειναι....ετσι για να εχειενδιφερον το ματς βασικα....μην με παρει ο υπνος...:P

This Post:
00
183590.38 in reply to 183590.37
Date: 5/17/2011 10:50:10 AM
Overall Posts Rated:
150150
πολυ σωστη επιλογη αν δεν θες να σε παρει ο υπνος...εγω τοτε που επαιζε τ παιχνιδι με το λυκο το οποιο το εδωσα χωρις μαχη γυριζα απο παιχνιδι σε παιχνιδι για να βρω καποιο ενδιαφερον(ευτυχως ηταν η αγωνιστικη που επαιζες με σπαρτακο και ειχα κατι ενδιαφερον να δω)..παντως ειναι διαφορετικα οταν παιζει η δικη σου ομαδα σιγουρα εχει πιο πολυ ενδιαφερον αφου σε αφορα αμεσα....

This Post:
00
183590.39 in reply to 183590.37
Date: 5/17/2011 11:06:25 AM
Overall Posts Rated:
335335
ρεμαλι δεν γραφεις οσο εγραφες στο φορουμ και εχει πεσει βαρεμαρα το ξερεις?

This Post:
00
183590.40 in reply to 183590.39
Date: 5/17/2011 12:15:12 PM
Overall Posts Rated:
8282
xaxaxaxaxaax ypoxrewseis........;)

From: akis07
This Post:
00
183590.41 in reply to 183590.40
Date: 5/17/2011 1:14:49 PM
Overall Posts Rated:
1111
o gillbrant traumatias

tha antekseis 2 evdomades?

This Post:
00
183590.42 in reply to 183590.41
Date: 5/18/2011 8:31:55 AM
Overall Posts Rated:
150150
5-3 κοκκινοι μπλε την προηγουμενη αγωνιστικη...αυτη η αγωνιστικη αναμενεται πολυ πιο ενδιαφερουσα με πολλα καλα και αμφιρροπα παιχνιδια στο προγραμμα....γαι να δουμε...οι κοκκινοι καλουνται αυτη την αγωνιστικη να σπασουν τις εδρες των μπλε, να δουμε τι θα καταφερουμε....

Panathinaikos@--21 Nations Army=>1 αν και ανενεργος δισκολα θα χασει απο τον 21....ο Nations προσπαθει να πουλησει τον Ταραντακη για να σωθει, να δουμε αν τελικα θα φυγει απο την κατηγορια μας..(ή θα τον αγορασουν οι Πολυκαστριωτες)...χαχαχαχαχα

Green Dragons-- ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ=>1 οι αμυνες του δρακου δεν παιζονται και ψαχνει ενα στραβοπατημα απο το λυκο για να συγκατοικησουν στην 1η θεση....πολυ δυνατη ομαδα ο σπαρτακος αλλα εχει ενα τραυματισμο που πιστευω θα του στοιχισει το παιχνιδι....

Anatolia Polikastou--Remal Madrid=>1 αυτο το παιχνιδι αναμενεται συγκλονιστικο αφου και οι 2 ομαδες ειναι ιδιου περιπου επιπεδου και καλα φορμαρισμενες.....απλα καποιον επρεπε να διαλεξω και η Ανατολια ειναι απο τις αγαπημενες μου ομαδες οποτε ψηφιζω τους Πολυκαστριωτες(μπας και με συμπαθησουν μου αφησουν κανενα καθισμα οταν ερθουν στην εδρα μου...αλλιως βλεπω να τα σπανε ολα...)

Kalamata B.C--3bobakia_mikra=>2 μετα την ηττα απο τους ηλιολουστους ο Τακης καλειται να ανακαμψει αλλα δεν νομιζω τα μπομπακια να επιτρεψουν κατι τετοιο....

olympiakos peramatos--Sunshines team=>1 καλυτερη ομαδα ο ολυμπιακος περαματος.....

mavros likos--Emmanouil Papas=>1 σιγουρα ο λυκος ειναι το φαβορι για αυτο το παιχνιδι...

Epipolaioi Gafatzides-- Nerds Volos=>2 οι βολιοτες πρεπει να υπερασπιστουν την εδρα τους και πιστευω θα τα καταφερουν..επισης και αυτο θα ειναι ωραιο παιχνιδι...

2-7 βλεπω για τους μπλε χωρις να κανω καποιο σχολιο για το δικο μου παιχνιδι....

This Post:
00
183590.43 in reply to 183590.42
Date: 5/18/2011 9:58:12 AM
Overall Posts Rated:
335335
Γιαννη μπηκα απο το κινητο και ειδα τις προβλεψεις σου και ετρεξα αμεσως στ λαπτοπ να μιλησω..καταρχας ευχαριστω για τα καλα σου λογια..και για μενα εσυ εισαι ο αγαπημενος μου μανατζερ <3 χαχαχα και μ αρεσει ο Τουρκος σου παρα πολυ..σκεφτεσαι το παιχνιδι στην εδρα σου του χρονου??χεχε..παντως αυτην την σεζον τα μπλε-κοκκινο αγωνες ειναι πολυ καλυτεροι απο περσι..

Panathinaikos@--21 Nations Army=> {1} βρε εγω τον θελω τον Ταραντακη..αυτος με θελει?? :()

Green Dragons-- ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ=> {2} αυτο γιατι ο δρακος εχει τελειες αμυνες εξωτερικα..εσωτερικα εχει πολυ καλες παλι αλλα Ιαπωνας και εντος εδρας εχουν αθροισμα 10..ντερμπι παντως..

Anatolia Polikastou--Remal Madrid=> {*} και οι δυο απεναντι πρωταγωνιστες του ομιλου μιλαν στο φορουν και ειναι φιλαρακια..δεν μ αρεσει να χαρησω αυτην την εβδομαδα σε καποιον πλεονεκτιμα εναντι του αλλου..και το κακο ειναι οτι ο σπαρτακος ερχεται στην εδρα μου που νομιζω οτι απεναντι στην δικια του ομαδα εχω πλεονεκτιμα..στο ρεμαλι υποσχεθηκα να τον κρατησω στην οθονη στο δικο του παιχνιδι και θα το κανω..θα γινει επισης ωραιος αγωνας..

Kalamata B.C--3bobakia_mikra=> {2} και οι δυο ομαδες ειναι πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου :*

olympiakos peramatos--Sunshines team=> {1} κρατησε πολυ αυτο το αστειο..αυτος ο ηλιος και εμενα μου ειχε κοψει περσι νικη και θυμωσα..

Epipolaioi Gafatzides-- Nerds Volos=> {1} η αληθεια ειναι οτι η επιθυμια μου ειναι διαφορετικη αλλα μου αρεσει ο Αμερικανος των γκαφατζηδων..

PANTOKRATORAS -- ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ => {1} δεν θα μπω στην διαδικασια να ψαξω τι εγινε περσι..αλλα νομιζω οτι τα Τρικαλα δεν εχουν καλη εδρα..πρεπει να το εχω ξανα πει οτι εκτος ποιο καλοι ειναι..το παιχνιδι ειναι ασος και οβερ των 100:p

From: pazinok

This Post:
00
183590.44 in reply to 183590.43
Date: 5/21/2011 5:29:16 AM
Overall Posts Rated:
335335
παιδες κανενας αλλος περα απο μενα και τον γιαννη δεν θελει να κανει καμια προβλεψη??

From: pazinok

This Post:
00
183590.45 in reply to 183590.44
Date: 5/21/2011 1:13:44 PM
Overall Posts Rated:
335335
remal - Πολυκαστρο .. η περιφερια του ρεμαλ κατεδαφισε την δικια μας..σε ενα παιχνιδι με πολλαααα φαουλ..
τελικα το ρισκο με τους 3 c δεν επιασε και πολυ..οποτε τωρα το ενδιαφερον μας στο Ιαπωνικο ντερμπι..οπου θα δωσω πολυ ρεπορταζ τις επομενες μερες..
ετσι για το λαμωτο επεσε λιγο ξυλο στο τελος και εφυγε ενας τραυματιας για να μην ξεχναμε το πολυκαστριατικο πνευμα!

This Post:
00
183590.46 in reply to 183590.45
Date: 5/21/2011 1:27:53 PM
Overall Posts Rated:
150150
θα φας εξωδικο ετσι και μου τραυματισεις εμενα παιχτη!!!!

This Post:
00
183590.47 in reply to 183590.46
Date: 5/21/2011 6:47:00 PM
Overall Posts Rated:
335335
χαχα..δεν θα σου τραυματησω αν ειναι:)
στην 9η αγωνιστικη οι εδρες των μπλε γονατισαν τους κοκκινους και κερδισαν 5-3..
για να δουμε στο μικροσκοπιο την Τριτη τι θα δουμε..

21 Nations Army -- Green Dragons {2} ..εχουμε ξανα πει οτι εντος εδρας το τοιχος του δρακου δεν πεφτει..η καλυτερη αμυνα αυτην την στιγμη στον ομιλο μας εναντιον της χειροτερης επιθεσης..την ωρα που οι αρμι πανε για την δεκατι ηττα ο δρακος συνεχιζει τον αγωνα δρομου εναντιον του λυκου..
μετα απο αυτο το παρασκηνιο του Ακη ομως η ομαδα του πεφτει στα ματια μας τλχστν ηθικα..θα μ αρεσε αν εβγαινε να δικαιολογηθει γιατι αυτην την στιγμη ο Ακης εχασε την δευτερη θεση..παντως θα ηταν ωραιο μια εχθρα μεταξυ σας για τις επομενες σεζον!!

Remal Madrid -- PANTOKRATORAS {1} ..δυο απροοπτες ομαδες..το ρεμαλι εχει ενα πλεονεκτιμα λογω ροτεισον μιας και πηρε σχετικα ευκολα το μεταξυ μας παιχνιδι..ο Yochai Masalla ειναι μηχανη καλαθιων..δεν ξεροουμε εαν η ομαδα του παντοκρατορα θα παει για το παιχνιδι παντως η ζυγαρια καλως η κακως γερνει προς Θεσσαλονικη..

ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ -- Kalamata B.C {1} ..καθως πιασαμε τους στατιστικους ορους η Καλαματα εχει την χειροτερη αμυνα της ιιι.14! παλι κατεληξε στην 8η θεση και τα Τρικαλα να ειναι μεσα στο κυνηγι για τα πλαυ οφ..ωραιο παιχνιδι παντως..

3bobakia_mikra -- olympiakos peramatos {1} ..τα στοιχηματα δειχνουν 3η νικη στην σειρα για τους μπλε..ο ολυμπιακος δεν εχει δειξει τιποτα που να λεει οτι αξιζει να παρει κατι,ασχημο ροτεισον..τα μπομπακια φλερταρει με τις πρωτες θεσεις..

Sunshines team -- mavros likos {2} ..ο λυκος εχει φορεσει αντιηλιακο αυτην την αγωνιστικη..μπορει ο ηλιος να κερδισε τον ολυμπιακο σε εναν αγωνα θριλερ..αλλα αυτο μαλλον τους εχει κουρασει..υπο κανονηκες συνθηκες ο λυκος θα κερδισε..τωρα που μαλλον ο ηλιος θα κρατησει δυναμεις για το κυπελλο,δεν θελω να πω την λεξη για το τι θα γινει στο ματς..

Emmanouil Papas -- Epipolaioi Gafatzides {1} ..50% - 50% το παιχνιδι..απο μεριας γκαφατζηδων δεν υπαρχει ψυχολογια..ο παπας εχει περισσοτερα κινητρα για να θελει να παρει το παιχνιδι..

Nerds Volos -- Panathinaikos@ {1} ..δεν υπαρχει αγωνιστικη κατασταση για τον παναθηναικο..πιστευω οτι απο την επομενη εβδομαδα θα ειναι πιο ανταγωνιστικος..ο Βολος ειναι αυτην την στιγμη το φαβορι για τα πλαι οφ..

ολα τα φωτα για αλλη μια φορα στο φτωχικο μας..
ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ -- Anatolia Polikastou {*} ..το παιχνιδι που οι οπαδοι του Πολυκαστρου και οχι μονο περιμεναν πως και πως..ενα παιχνιδι χωρις αυριο..οι ομαδες θα καταθεσουν το 110% μεσα στο παρκε για να παρουν την πολυποθητη νικη..απο την μια ο Σπαρτακος εχασε την δευτερη θεση και παλευει να κρατηθει στα υψη της βαθμολογιας μαζι με τα μπομπακια..απο την αλλη μια Ανατολια που καθε παιχνιδι το βλεπει σαν κλειδι ασφαλειας για τα πλαι οφ..αμυνες που εχουν δεχτει απο 800 ποντους και κατω..επιθεσεις πανω κατω στο ιδιο επιπεδο..

τα βλεματα στους..
Haru Kaneko vs Toshihiro Miura..δυο φιλοι απο παλια τους εφερε η τυχη να ξανα συναντηθουν σε μια χωρα μακρια απο την πατριδα τους..ο kaneko αυτην την στιγμη φαινεται να ειναι οριακα ανωτερους του Miura σε σκοραρισμα και ριμπαουν..οι τακτικες ειτε σε μαν2μαν ειτε σε ζωνη θα φερουν τους δυο πολλες φορες αντιμετωπους..υπαρχει φοβος για υπερβολικα φαουλ..οπως και να χει το θεαμα θα ειναι το μονο κερδισμενο απο αυτην την διαμαχη..

οσο και αν απο τους δυο αστερες φαινεται να εχει πλεονεκτιμα ο Kaneko σαν εσωτερικο ζευγαρι της Ανατολια εχει το πανω χερι..
Yiannis Tsirlidis vs Nigel Seaber και με τον Adair Álvarez να περιμενει στο παγκο..
οι εξωτερικοι παικτες χανουν απο την λαμψη γενικοτερα σε αυτο τον αγωνα..
η εδρα του Πολυκαστρου θα χρειαστε να δειξει τα δοντια της και ελπιζω το παιχνιδι να τελειωσει χωρις θυματα!!

Advertisement