BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 16

sezon 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181219.37 in reply to 181219.36
Date: 4/27/2011 12:38:39 PM
Overall Posts Rated:
150150
kalh epituxia se olous sto kupelo!!!!

This Post:
11
181219.38 in reply to 181219.37
Date: 4/27/2011 3:00:43 PM
Overall Posts Rated:
8282
3η αγωνιστικη::6 απο τα 8 ματς θεωρω οτι εινα δυσκολα..

Nerds Volos - ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ ---->το Διδυμοτειχο θα εκμεταλευτει εδρα και θα κανει το 3/3....δυσκολο ματς...

Emmanouil Papas -21 Nations Army --------->οι 2 χειροτερες ομαδες αλλα πιστευω πως ο παπας με τις μεταγραφες που εκανε δεν απεχει πολυ απο την ομαδα των nations χωρις τον Ταραντακη...Βλεπω να πηγαινει το ματς στο 2πλο...

3bobakia_mikra - Remal Madrid ---------> τα bobakia ενισχυονται και το ματς θα ειναι αρκετα αμφιροπο...ο νικητης κανει 3/3.......

Sunshines team - ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ ------->Τρικαλα καρφωτο...δυσκολα αυτη η ομαδα δεν θα τερματισει στην 1 τριαδα και η νικη με 36 ποντους των ''Ηλιολουστων'' με τους Nations δεν μας ξεγελουν....

olympiakos peramatos - Epipolaioi Gafatzides -------------->Περαμα 2πλο....σαφως ανωτερη και ποιοτικοτερη ομαδα....

mavros likos - Panathinaikos@ --------->Ευκολα η δυσκολα οι Λυκοι θα περασουνε απο την εδρα του Παναθηναικου και θα κανουνε το 3/3......

PANTOKRATORAS - Green Dragons -----------------> Νικη βλεπω και για τους Δρακους....πολυ καλυτερη ομαδα και με εναν Παντοκρατωρα κουρασμενο απο το ματς κυπελου....

Kalamata B.C - Anatolia Polikastou-------------------->Το ντερμπι της αγωνιστικης....Πραγματικα στην τυχη θα πω Πολυκαλστρο λογω εδρας αλλα και παλι δεν μπορω να προβλεψω με ακριβεια...και οι 2 ομαδες νικησανε την τελευταια αγωνιστικη και ειναι σε καλη κατασταση.....

Καλη επιτυχια σε ολους.....

This Post:
00
181219.39 in reply to 181219.38
Date: 4/27/2011 3:38:36 PM
Overall Posts Rated:
335335
καταρχας +1 μπαλακι απο μενα γτ μου αρεσεις :)

αλλα ρε φιλε που το ειδες το ντερμπι??οχι και στην τυχη το Πολυκαστρο??
http://www.buzzerbeater.com/match/29630301/boxscore.aspx
http://www.buzzerbeater.com/match/29630421/boxscore.aspx

η ιστορια ανταγωνισμων μας..ο τυπος βλεπει Πολυκαστρο και τρεχει..το Σαββατο παει για 3/3 δυνατα..

Τακη θα δεις μια Ανατολια ετσι οπως δεν την εχεις δει ποτε φιλε μου..τα στοιχηματα με θελουν :)

This Post:
00
181219.40 in reply to 181219.39
Date: 4/27/2011 3:54:47 PM
Overall Posts Rated:
150150
8a sumfwnisw me ton pazinok oti ta parales ...den lew oti oi dragons den einai to fabori alla auto to "polu kaluterh omada" den mou aresei ka8olou...mporei na xasw alla den nomizw na exoun kai thn pio eukolh mera oi perifereiakoi tou...kapoioi mou fainetai den exoun dei t amuna eksw ebgaza prin apo ligous agwnes(29630422)...egw tis problepseis mou 8a tis dwsw thn paraskeuh...

This Post:
00
181219.41 in reply to 181219.40
Date: 4/27/2011 3:59:10 PM
Overall Posts Rated:
335335
ελα ενταξει ρε σιγα μην κοιταζε ο ρεμαλ περσινο παιχνιδι..παντως προσεχε σε τι κατασταση θα ειναι ο Τουρκος..

και εγω μαλλον Παρασκευη θα δωσω υλικο!!

This Post:
00
181219.42 in reply to 181219.41
Date: 4/28/2011 4:55:47 AM
Overall Posts Rated:
150150
Θα δουμε...του pappas μου φαινεται δεν του τελειώνουν τα λεφτά με τιποτα...με μια προχειρη εκτίμημηση ποιοι λετε να τερματησουν 8οι απο κα8ε ομιλο????εμενα μου φαινεται δυσκολο γιατι απο τη δικη μας μερια λογικα πεφτω εγω, δεν νομιζω ομως να βγω 8ος και απο την αλλη δεν ξερω τ θα γινει οταν επιστρεψει στην αγωνιστικη δραση ο Ταραντάκης...

This Post:
00
181219.43 in reply to 181219.42
Date: 4/28/2011 6:18:33 AM
Overall Posts Rated:
99
Τακη θα δεις μια Ανατολια ετσι οπως δεν την εχεις δει ποτε φιλε μου..τα στοιχηματα με θελουν :)

Αφού το λες...θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα...:D

This Post:
00
181219.44 in reply to 181219.42
Date: 4/28/2011 8:37:43 AM
Overall Posts Rated:
8282
Καταρχας Ανατολια και Παντοκρατωρα δεν ηθελα να πω κατι υποτιμιτικο για τις ομαδες σας απλα εκανα μια εκτιμησηγια το πως βλεπω τωρα τα πραγματα....Καταρχας ο Green Dragons εκτος απο το οτι εχει πολυ καλους παιχτες παιζει εντος εδρας συν οτι ο Παντοκρατωρας παιζει δυσκολο παιχνιδι στο κυπελο αυτο δινει προβαδισμα σιγουρα...απο την αλλη παρακολουθησα το τελευταιο ματς της Καλαματας με τους Γκαφατζηδες και πραγματικα ητανε ενα πολυ ομορφο παιχνιδι...Πανω κατω ιδιες ειναι οι ομαδες απλα δινω προβαδιασμα στην εδρα του Πολυκαστρου...δυσκολο παιχνιδι....Το Σαββατο εχει frappe και Multiview ολα τα ματς κλασσικα...Εχει ωραια ματσακια...

Ναι οντως ο Παπας κανει προσπαθειες να ενισχυθει ωστε να αποφυγει την τελευταια θεση..Οπως και να εχει ομως στα play out δυσκολα να σωθει μιας και ο κοκκινος ομιλος δεν υπαρχει περιπτωση να χασει ομαδα...Σαφως ανωτερη η ποιοτητα

Μπλε ομιλος: 21 Nations Army-Emmanouil papas-Nedrs Volos θα ειναι στο 6-8
Κοκκινος ομιλος: ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΚΟΜΑ

Παιδια εκει απεναντι θα γινει τρελλος χαμος...Εχετε τον πιο τελειο ομιλο που εχω δει πραγματικα...

This Post:
00
181219.45 in reply to 181219.44
Date: 4/28/2011 9:04:28 AM
Overall Posts Rated:
335335
περσι ημασταν ο 5ος καλυτερος υπο ομιλος της 3ης κατηγοριας..φετος ειμαστε σιγουρα μεσα στους τρεις..
λοιπον θα γραψω και εγω προβλεψεις γτ δεν κρατιεμαι να ξανα πειραξω τον Τακη:P

This Post:
00
181219.46 in reply to 181219.38
Date: 4/28/2011 9:53:51 AM
Overall Posts Rated:
335335
σε κανενα παιχνιδι δεν θα δωσω πιθανο νικητη γτ ποτε δεν ξερεις τι καταστασεις θα σου φερει η αυριανη προπονηση
θα δωσω πολυ υλικο για το δικο μου παιχνιδι και θα σχολιασω ολα τα υπολοιπα!!

Nerds Volos - ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ ... 2 διαφορετικοι στοχοι..ο ενας παει για κορυφη και ο αλλος για πατο..ο καθενας θελει νικη για διαφορετικο λογω..

Emmanouil Papas -21 Nations Army ...με διαφορα ο Ταραντακης ειναι ο καλυτερος παικτης της κατηγοριας..οσο δεν παιζει..δεν παιζει να παιρνει νικες ο αρμι!!

3bobakia_mikra - Remal Madrid ...ποιος απο τους δυο εχει πιο γερα νευρα..??ααα ρε αθανατη Θεσ/νικη ,φραπε και χαλαρα να δεις τα παιχνιδια ..χεχε..θελω τα σκορς να γραφεις στο φορουμ ε??

Sunshines team - ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ ...την προηγουμενη σεζον τα Τρικαλα κατεληξαν στην πρωτη θεση της βαθμολογιας..πρεπει να υπερασπιστει την αξιοπρεπεια της!!

mavros likos - Panathinaikos@ ... καποιος παει να παρει διαφορα απο την αρχη..μου φαινεται!!

PANTOKRATORAS - Green Dragons ...οι δρακοι διχνουν πολυ καλα στοιχεια..ομως ο παντοκρατορας μαζι με εμενα περσι φεραμε τα πανω κατω στον ομιλο..ολοι ξερουμε την αξια του..προσωπικα μου αρεσει πολυ ο Zarif..

olympiakos peramatos - Epipolaioi Gafatzides .. γκαφατζη ξερω οτι παρακολουθεις το φορουμ..ειχες γραψει περσι..για ποιον λογω εχεις αλλαξει την τακτικη επιθεσης σου??δεν βλεπεις οτι δεν βοηθαει??

ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

Kalamata B.C - Anatolia Polikastou ...καθε νικη της καλαματας ειναι και μιση σωτηρια..η νικη του πολυκαστρου ειναι τροπος ζωης..

Αυριο θα ερθουν..οπαδοι θα τους περιμενουν στο αεροδρομιο θες/νικης..για να πουν το νεο συνθημα
(κανω ενα βημα μπροστα,κατω και ενα πισω..Χοντο ανοιξε το στομα σου να κατουρησω)
δεν ηθελαν να μεινουν στο Royal Hotel που ειναι διπλα απο το γηπεδο και μενουν ολες οι αποστολες..ηθελαν να κρατησουν κρυφο το ξενοδοχειο που θα μεινουν στο Κιλκις,οι οπαδοι ομως που πηγαν στο αεροδρομιο θα τους παρουν απο πισω..το βραδυ της παρασκευης κανεις δεν θα κοιμηθει..

Καλαματα-Πολυκαστρο..0-1

Nikolas Chontos vs Toshihiro Miura (οι 2 σουπερσταρς)
ο Νικολας ειναι το καμαρι της Καλαματας..τον ξερουν απο μικρο..σε οποιαδηποτε ομαδα και αν ηταν θα επαιζε βασικος..
ο Miura ειναι ο πιο διασημος στα μερη μας..παιζει στην εθνικη του..ο συζητημενος των μπομπακια (7955708) δεν ειχε τιποτα καλυτερα απο τον δικο μας..

Καλαματα 0 - Πολυκαστρο2

οι δυο προεδροι..pazinok vs takis..
ο ενας ξερει τι θελει και πως..ο αλλος βγαζει τραγουδακια http://www.youtube.com/watch?v=z3SvA5tgfGM μα ποιος ειναι αυτος ο φιλος σου ο ηλιας..χαχαχα..

0-3
υπερ της Ανατολιας η εδρα της..συμφωνα με την ιστορια..

ΠΕΡΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..
τι εγραψε ο τυπος..
egw thewrw fusiko antagwnisti mou ton Kalamata o opoios exei 2/2 pou me paizei dunata {stin edra m efage ta moutra tou,twra kati ekane nomizei alla stin ousia katadikase tin omada tou stin 7i thesi afou pleon tha exei diathesi 3} kai apo tou xronou tha ta exei duskola mazi mou kai an stathei tuxeros kai anebei kamia eukoli omada,tha meinei kai stin katigoria!!
0-4 με αυτο..:)

ολοι να ειστε εκει..

This Post:
00
181219.47 in reply to 181219.46
Date: 4/28/2011 2:18:52 PM
Overall Posts Rated:
99
δεν σε αντέχω άλλο!!!Μην λες μεγάλα λόγια γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει ποτέ...:)...έτσι και αλλιώς υπάρχει και Round 2...όσο για τον Chonto, δεν πιστεύω πως ο Miura είναι καλύτερος του, γι'αυτό βάλε Χ..όσον αφορά τον πρόεδρο, ο takis απλώς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του!(επειδή ξέρω πως εκεί στο Κιλκίς είναι ανεγκέφαλοι, θα υπάρχει συνοδεία αστυνομίας στις μεταφορές της ομάδας από και προς το γήπεδο)....Καλή συνέχεια σε όλους στο Κύπελλο....

Advertisement