Alo bre batice, pa kenjao si sve vreme u izbornom periodu, kao ces da nas vodis na svetsko prvenstvo itd..., kao mi nemamo odnos sa ostatkom nase populacije, a ti na prve kritike odgovaras djonom.
nisam kenjao da ću nas odvesti na EP, nego da ću pokušati. nisam uspeo i to smatram neuspehom. e sad što to nismo ostvarili spletom nesrećnih okolnosti, je druga priča. ali ne volim da tražim alibi u drugim stvarima. na kraju se pogleda tabela i vidi se da smo ispod crte. dakle prihvatam krivicu i neuspeh na sebe...
odnos sa zajednicom nemate, bar većina vas nema. ja možda malo oštrije odgovorim, ali uglavnom posle vaših daleko oštrijih postova. zar očekuješ da vam odgovaram sa smeškom, dok vi mene pljujete?
I kao sto ti ovde napasise ljudi koji su vodili U21 u periodu pre tebe, napravio si sranje igrajuci push,jer tim poterzom nisi preuzeo odgovornost, tj naguzio si se pre same tekme, a jos vecu glupost to sto si napisao na naslovnoj strani U21.
alo japanac, to što koristite pojedine taktike samo u neki trenucima je vaša stvar. mi smo sa jačom repkom igrali egal do 3 minuta pred kraj. mislim da je taktika bila ok. isto tako da se pokušalo sa igrom pod košem ili spolašnjom igrom možda bi se uspelo. najlakše je kenjati u stilu šta bi bilo kad bi bilo...
Da grupa je bila nikad laksa, i to ti je obezbedio Flavius, svojim finalom u utesnom tuniru.
Ali sad to nije vazno, jer smo izduvali evropsko.
ovaj deo posta mi je posebno zanimljiv. kako to misliš da nam je flavius obezbedio laku grupu? bili smo u trećem šeširu. a letonci su bili domaćini upravo zato što su nas dobili prošle sezone u tom finalu. i ajde mi objasni na koju foru misliš da smo jači od letonije i švajcarske?