BuzzerBeater Forums

Srbija - III.7 > Sezona 22

Sezona 22

Set priority
Show messages by
From: Lale

This Post:
00
230761.369 in reply to 230761.368
Date: 2/19/2013 7:23:11 AM
Overall Posts Rated:
136136
@mijusko odlicni postovi, slazem se sa skoro svim...cak i sa cim se mozda ne slazem - vidim rezon. Podugo cu da odg na oba posta cim se dokopam kompa, izuzetno mi je drago da neko osim mene i coneta pise duze postove. I postove u kome iznese neko svoje misljenje, o bilo cemu. Jer svi vole da procitaju, a niko nece da odvoji 5-6 min da nesto napise. A kad mozes ti stici, koji imas i klinca i verovatno radis - onda mogu svi. p.s.nikako da te pitam za naziv kluba, ima neko znacenje ili ?

@Cone Ja volim nas basket, nba pratim ali ne toliko... Imam averziju prema nba jer sam ubedjen da su na hiljadu stimulativnih sredstava. Stimulans je samo dozvoljeni doping. A i ne svidja mi se jer je to samo zabava, nema tu srca. Najbolji jesu, sve to stoji, ali previse se tu vrti oko reklama, a premalo oko same kosarke. A sto se tice kosarke u Srbiji, mnogo je tu veca slika od one koju to gledas. Da bi klubovi bili jaci, mora drzava da bude jaca jer ce tada godisnja karta biti 500-600e, a ne kao sada 120e. Kosarka ne zaradjuje kao fudbal od prodaje i to moras shvatiti, to moze biti samo delic budzeta...ostalo se nalazi na drugim stranama. Takodje, mislis da Partizan ne bi voleo da zadrzi ekipu? Dok se ekonomska slika ne promeni, nece ni odlasci igraca. A Evropska kosarka je oduvek bila posebna i takva bi trebala da ostane...ne bih voleo neko spajanje ili preuzimanje nba modela.

P.s.koji su to odani igraci u nba? LeBron? Ray Allen? Houward? KG? Svi lete za parama ili jacim timom da osvoje prsten lakse. Ja garantujem da nasi igraci dobijaju dovoljno para - ne bi se makli iz Zv ili KKP.

From: Cone 94

To: Lale
This Post:
00
230761.370 in reply to 230761.369
Date: 2/19/2013 8:22:55 AM
Overall Posts Rated:
5757
Ma znam ja da bi partrizan zeleo da zadrzi igrace.ali nzm bas kako je kod nas.ali u americi nema mrdanja do isteka ugovora.doduse ima preko trade-ova ali tu su da kazemo ,,sitni"igraci.retko kada velike zvezde menjaju klubove.Jednog Mc caleba nismo nikako smeli da pustimo,makar otislo pola igraca.Sto se tice ovih igraca koje si naveo.definitivno ne pratis NBA.sada cu da ti objasnim o cemu se radi.I Lebronu i hauardu i alenu su njihovi prvi NBA timovi ponudili iste ugovore ali niko nije zeleo da ostane od njih.Sva 3ca su sezonama (preko 7 sezona pa ti vidi) pokusavali da se izbore da njihovi timovi napreduju ali tog napredka nije bilo jednio mozda kod Bostona.Dwigha nemoj da mi diras,to je ko da me u srce gadjas(jedan od najhumanijih i najzabavnijih igraca u nba).Stalno su se na njima igre oslanjale a pomoci niotkuda.Evo recim sto se tice orlanda oni su u jednoj sezoni dali Pietrusa,rashrda Lewisa i brandona bassa a doveli glen dejvisa i andersona(tada je bio jako slab za razliku od sada)i redicka koji ne zna nista sem da gadja 3ke.Pogledaj sada orlandov tim smesno,jedan on najjadnijih i za njih ne navijam od kada nema dwighta,ja zapravo navijam za dwighta.I Dwight JE MOGAO DA OSTAVI ORLANDO NA CEDILU ALI JE POSLEDNJIH DANA RESIO DA NAPRAVE TRADE KAKO BI ZA NJEGA DOVELI STO VECI BROJ IGRACA.A moga je da ode u off seasonu.Koliko je sturcni stab orlanda strucan govori njihov sadasnji tim.Izbrali su lose igrace u tradeu a mogli su neku zvezdu sigurno da dovedu.Hjuston rokets je bio spreman da za Dwighta ponudi ceo tim,ali ceo tim.,nego fala bogu orlano ne bi imao para za izdrzavanje toliko igraca.iista stvar za dzejmsa.Lik je najbolji a da igra za najgore u ligi.nema smisla.jel ti ne bi hteo da pobedjujes da si jedan od najboljih..pare ne igraju toliku ulogu kazem ti da su dzejmsu ponudili istu sumu kao i miami ali nije bilo smisla igrati za tim koji ne kao da ne zeli da napreduje.I gledaj sada sta radi u majamiju pise istoriju..ko zna mozda bude i bolji od Jordana do kraja karijere.
Jedino govno je ispao Anthony koji je zinuo za parama a u denveru je imao solidane saradnike.CP3 je takodje imao los tim u hornetsima ali hornetsi su lepo profitirali on njegovog odlaska.Tako da nisu oni takvi kako ih ti zamsljas.Cilj svakoga od njih jeste da se izbori sa ostalima i da u istoriji kosarke stoji bas njegovo ime dok ce ostale vreme izbrisati!kapish

This Post:
00
230761.371 in reply to 230761.370
Date: 2/19/2013 9:39:38 AM
Overall Posts Rated:
136136
Cek, cek, cek mi smo pricali o tome kako su nba igraci verni klubovima za koji igraju...nista drugo, je l' tako? Ja nikoga ne osudjujem zato sto promeni tim ili ode zbog para...pa oni ljudi zive od toga. Ja sam vec rekao da odlaze ili zbog para ili da LAKSE UZMU PRSTEN. Zar nije to ono o cemu ti pricas? Ne kazem da je to lose, ali nema te lojalnosti o kojoj si pricao. Sto se tice Bo-a kao i svakog izgradjenog stranca koji dolazi...oni dolaze na samo jednu sezonu! Retko ko hoce na vise jer hoce da idu u letnju ligu i da nemaju teret ugovora kada ih budu hteli jaci timovi. Specificna situacija je sa mladim stranim igracima koji nemaju taj luksuz pa ih je moguce zakljucati na 3-4 godine. A lako je dwajtu uraditi to za orlando kada zna da ce ga opet svi hteti jer nema petica ni za leka. To ti je ista stvar kao kada Djokovicu ponude Britanci 100M evra i on glat odbije zato sto zna da ce svejedno da ih zaradi. Lako je biti dobar kada si u dobroj situaciji. Ovo za djokasa je samo primer, ne znam coveka...mozda on da umire od gladi ne bi presao za drugu rep. Ali hocu da ti kazem da je lako nesto dobro uraditi kada si u poziciji da to uradis i kada znas da sta god da uradis da ce biti ok. Moras gledati malo sire. Da nije uradio to ili nesto slicno, verovatno bi i njegov dres bio spaljivan kao lebronov u Klivlendu...a to niko ne zeli. Mozda sam previse sumnjicav, ali ne verujem u dobra dela bez nekog profita (ne mislim samo na materijalnu stranu).

P.s.spremni za pocetak? Ostalo jos malo :D

Last edited by Lale at 2/19/2013 9:46:04 AM

This Post:
00
230761.372 in reply to 230761.371
Date: 2/19/2013 10:40:40 AM
Overall Posts Rated:
5757
pa brt ne mozes ti da uzmes prsten kada igras sa prosecnim igracima a nasuprot tebe stoji tim poput san antonia ili lakersa..tamo nema slabog igraca..i aj i onda sam cuvaj i parkera i pazi na duncana i nzm...fala bogu...mogu da potpisem da orlano ne bi osvojio sa dwightom prsten.a aj sad ti meni reci koji je to srbin u skorije vreme igrao 7 sezona u jednom tim..ajde da te vidim.a .u nba vecina igra po vise godina u jednom timu a o zvezdama necu ni da govorim.dok kod nas igraju.i sve je to bilo ok,negde kada su upravo lebron i bosh presli u redove majaimija je postojao balans..sada je to tesko.pre je gotovo svaka ekipa imala jednu zvezdu i timovi su bili koliko toliko ravnopravni.onda su odjednom doveli pojacanja majami.klipersi i kniksi..i taj balans je nestao...zato je bilo i logino da dvajt predje u redove nekog drugog tima.jer on sam nema sanse protiv 3ke iz majamija.ali ameri razmilsljaju da uvedu neko pravilo da valjda zvede drafra moraju da provedu minimum sada lupam8 sezona u svom klubu pa da tek onda mogu da ga menjaju.da bi se taj balans valjda vratio...ali nzm dokle su stigli sa tim planom

This Post:
00
230761.373 in reply to 230761.372
Date: 2/19/2013 11:13:53 AM
Overall Posts Rated:
136136
Ma razumem ja sta ti pricas, samo hocu da kazem da je uspeh ispred lojalnosti. A ne mozes porediti Evropsku kosarku i NBA jer u Evropskoj kosarci kako covek napreduje tako menja klubove. A i ne postoji jedinstvena liga pa da mozes tako da poredis.

Nebitno to sve. Svako ima svoje misljenje i svi volimo razlicite stvari. Ja Eu kosarku, ti nba i to je to. Okrenimo se mi nasoj bb kosarci :D

This Post:
00
230761.374 in reply to 230761.373
Date: 2/19/2013 11:50:29 AM
Overall Posts Rated:
5757
ok upravu si.samo da napomenem da obozvam ja basket kakav god on bio..ali ameri su mi favoriti zbog onih silnih akrobacija.a toga nema puno u evropi.
Ja stavio opustno zalaganje pa kud puklo..Poslusao sam tvoj savet i nisam doveo prvog centra.ali zato ako nekim cudom dobijem alkose po 3ci put(ali ovoga puta se kod mene igra) ja cu da profitiram samo tako.Ako zagusti prodam jednog od ona 2 mlada i eto jos jedno pojacanje...samo da mi zeljko ne pokvari planove.ja imam domaci teren,bolju formu i entuzijazam ali on zato ima punu petorku i vece zalaganje...nadam se da ce ovi moji moci da se izbore uz ovaj mali hendikep koji sam im ja natovario

P.S.usput jos malo nam fali da oborimo rekord po broju objavljenih postova u nasoj ligi

Last edited by Cone 94 at 2/19/2013 11:52:21 AM

From: mijusko
This Post:
00
230761.375 in reply to 230761.374
Date: 2/19/2013 1:18:47 PM
Overall Posts Rated:
3131
Uh ljudi sto me rastura Lale....

From: psiho26

This Post:
00
230761.376 in reply to 230761.375
Date: 2/19/2013 1:51:40 PM
Overall Posts Rated:
2525
pa covek ima ekipa koja bi bez problema usla u plej off u svakoj drugoj ligi,jos domacin...jeste mnogo ali nisi ni ocekivao da ces pobediti

From: mijusko

This Post:
00
230761.377 in reply to 230761.376
Date: 2/19/2013 2:02:43 PM
Overall Posts Rated:
3131
Ma ne zalim se nimalo...

This Post:
00
230761.378 in reply to 230761.377
Date: 2/19/2013 4:38:09 PM
Overall Posts Rated:
136136
Pa dobro, bilo je ocekivano da dobijem...raspucali su mi se rezervisti pa je tolika razlika. A i odbrana i skok su radili kao podmazani. Ostali rez realni jer je Po prodao bitne igrace. Cak sam iznenadjen i koliko se dobro drzao. Sve realno, osim fudbalera...oni se ne daju, svaka cast!

From: psiho26

This Post:
00
230761.379 in reply to 230761.378
Date: 2/19/2013 6:17:16 PM
Overall Posts Rated:
2525
Da sam stavio rumuna da igra mozda bih i dobio,ali isto mi dodje,a fudbalerima svaka cast covek sa 80k plata ce ostati opet u ligi,mada je imao neverovatne srece

Advertisement