Zgadzam się z Tobą w 100%.
Totalnie nieprzemyślany zakup.
Niedźwiedź? Jak spadniesz to nie tylko księgowa Cię zabije ale i ja też.:-).
Myślę, że w tym przypadku kilka czynników zaburzyło logikę myśleniową Misia:-).
Chciał jakby na jednym ogniu upiec dwie pieczenie.
Ja mu doradzałem kupno dwóch starszych centrów, tak po 50-70k pensji, którzy prawdopodobnie zapewniliby mu utrzymanie. A on koniecznie chciał młodego centra do nauki.
Gdy zrozumiał, że młody i słaby jeszcze gracz spuści go z Ligi wtedy właśnie wyszło mu pewnie to co wyszło.
Czyli młody center, który nie kłóci się z jego myślą szkoleniową a zarazem już na tyle ułożony, żeby natychmiast był gotowy do walki.
Niestety wyszedł z tego wielki pasztet!
Chłopaku! Ten zawodnik po update pensji będzie zarabiał ze 130k. !
Po Ci on? Ja się Pytam! :-).
Na bank za miesiąc-dwa, nie będzie u Ciebie już grał więc skąd ten pomysł? Chyba nie na trzy-cztery treningi i szybką sprzedaż bo na handlowanie wybrałeś nienajlepszą porę. I nie chodzi mi o ceny bo termin za chwilę będzie znakomity. Zaczną się przed PO chore stawki za graczy ale Ty powinieneś teraz tak zbudować zespół, żeby się utrzymać.
Jedyne rozwiązanie jakie widzę teraz to takie, że grasz do PO tym co masz, (czyli tym mlekiem co rozlałeś):-) a potem jeśli będzie taka konieczność to sprzedasz gościa i kupisz dwóch innych.
A jeśli nie zależy Ci na utrzymaniu to i tak. . . lepiej sprzedaj gościa.:-).
Podbij mu ze dwa skile i w świat. Przed PO znajdzie się na pewno jakiś wariat co go kupi i dobrze zapłaci.
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.