fay_stelaios JK69ER 79 - 100
Ο Τζοκερ νικησε ανετα στο τελος τον Στελλιο και στην Τριπολη υπαρχει προβληματισμος για τη επομενη μερα....Ακολουθει αγωνας για το Κυπελο με τους green xt ομαδα στα μετρα τους και θελουνε να συνεχισουνε στο θεσμο...Ομως στο πρωταθλημα εχουνε μεινει πισω.....Μαζι με Αρη και Αστερια 3 νικες σε 9 ματς σιγουρα δεν ειναι η συγκομιδη που περιμενανε...Την επομενη εβδομαδα υποδεχονται το Παντοκρατωρα απο την Ζακυνθο και πανε μεσα στους ουραγους κξαι αδυναμους ΚΟΦΤΕΣ....Ευκαιρια για να κανουνε καμμια νικη....Πιστευω πως η 5η θεση ειναι εφικτη και το αξιζουνε...σαφως ανωτερη ομαδα απο Αρη και Αστερια....
είμαι χαλασμένος γιατί
1)τσαντίστηκα με τα ρεμάλια
2)ένα φοβερό παιχνίδι για 3 δεκάλεπτα κατέληξε σε τσόντα(απέναντι στον Τζόκερ εννοώ)
3)ο Τάκης έβαλε το εφηβικό με αποτέλεσμα όχι μόνο να κερδίσει ο Πάπας,αλλά και να αποκτήσει πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην διαφορά πόντων από εμένα.
ξεκινάω από το 3....
με εμένα ο Τάκης έπαιξε κανονικά και με νίκησε σε ντέρμπυ.θα νικούσε και τον Πάπα αν κατέβαινε.αν ήταν ανάποδα τα πράγματα,θα είχα 1 νίκη διαφορά με τον Πάπα,θα υπετερούσα στην διαφορά πόντων,και θα τον περίμενα στην Τρίπολη.
τώρα είμαι ουσιαστικά 4 νίκες πίσω.δεν ξέρω αν καλύπτεται αυτή η διαφορά πλέον...
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν έχω κάτι με τον Τάκη,προς Θεού.κι εγώ πέρσι διάλεγα παιχνίδια.απλά στάθηκα άτυχος εδώ.
σχετικά με τον αγώνα μου,ήθελα να παίξω χαλαρά σήμερα με rotation ώστε να μεγαλώσω τις πιθανότητες μου την Πέμπτη.ήθελα να βρω όμως και τρόπο να νικήσω.βλέποντας τους παίκτες του Τζόκερ,ήξερα πως το σπρώξιμο θα με βόλευε πολύ,αφού θα έδινε φοβερά μις-ματς στο 3 και το 4.εξάλλου βόλευε σαν επιλογή λόγω του ότι ο Κακλαμανάκος δεν είναι καλός πάικτης.κάποια στιγμή θα γίνει.αλλά δεν είναι ακόμα.
τέσπα...
η επιλογή μου ήταν λογική.αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας.υπάρχει και αντίπαλος.
ο Τζόκερ λοιπόν ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΟ 3!!!!
με έσκισε με αυτή την κίνηση.επίσης μάλλον λόγω κακής ροής,τα σουτ που πήρε ο Δημόπουλος ήταν άστοχα,ενώ έπρεπε να είναι πιο καλά.
χαλάστηκα και όπως ξέφυγε η διαφορά και όπως διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο....
σχετικά με τα ρεμάλια τώρα....
εγώ κατακρίνω όσους τα παρατάνε.όταν νικούν,το παιχνίδι είναι ωραίο.κι όταν χάνουν κάτι άλλο φταίει και ποτέ οι ίδιοι.
όχι ρε φίλε.όταν χάνεις,βρες που είσαι λάθος.ότι ισχύει για εσένα ισχύει και για τις άλλες ομάδες.και μάθε να νικάς και με τον δύσκολο τρόπο...
εδώ διαφωνώ με τον Πάπα.στην εξίσωση δεν βάζω καθόλου ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος.καθόλου όμως.
και φυσικά και έχω κάνει λάθη και είμαι φέτος τόσο χαμηλά.όποιος διαβάσει τα προηγούμενα ποστ μου,θα διαπιστώσει ότι μόνος μου με κράζω!από εκεί και έπειτα όπως την βρίσκει κανείς.εγώ πχ γουστάρω να προπονώ.θα μπορούσα να πουλήσω 2,5 χαρτιά τον Σιδηρόπουλο και να αγοράσω παικταράδες για να ανεβώ επι τόπου.δεν θέλω όμως.προτιμώ να φτιάξω παίκτη για την εθνική ή έστω να φτιάξω παίκτη που δεν θα μπορώ να αγοράσω με τίποτα.δύσκολος δρόμος?ε βέβαια!όταν παίζω 2 σεζόν χωρίς 1 στην ουσία,ασφαλώς και μιλάμε για επιλογή με κόστος!
αλλά πως θα τον έχω κάνει του χρόνου....
τέσπα.
σόρυ για το σεντόνι,σόρυ και για το ύφος.δεν έχω τίποτα με κανένα.απλά΄χαλάστηκα όπως έχασα έτσι.αυτό είναι το παιχνίδι όμως.συνεχίζω με κύπελλο τώρα.στο πρωτάθλημα πάω για το καλυτερο και ότι έρθει...
καλό βράδυ