BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.369 in reply to 200175.368
Date: 12/5/2011 10:23:51 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
εισαι και παοκτσης????και πλαγιαριανος???πως την αντεχεις αυτη την ζωη????χαχχαχαχαχα...καλη επιτυχια σου ευχομαι εγω με βολευει η νικη σου:)))))

This Post:
00
200175.370 in reply to 200175.365
Date: 12/6/2011 10:00:35 AM
Overall Posts Rated:
10001000
den έχω κοιτάξει καλά καλά ούτε την ομάδα μου!
θα δώσω όμως προγνωστικά....

21 Nations Army - Red Legionaries 2

δεν θα έχει πρόβλημα ο Τεό απόψε...

Nerds Volos - Pontiakos B.C. 2

μιας και κέρδισε στο προηγούμενο θα του δώσω λίγη δύναμη για απόψε!αν και τον βλέπω τον Βόλο να μην έχει πρόβλημα.

GOLD STARS - PLAGIARI FORCE 2

αν δεν βάλει το εφηβικό του ο Πλάγκ να νικήσει...

Emmanouil Papas - Kalamata B.C 2

εδώ ίσως έχουμε ψωμί!ίσως ντέρμπι.ίσως.δεν ξέρω τι ορέξεις θα έχει ο Τάκης....αλλά πρέπει να νικήσει,δεν πρέπει?Τάκης λοιπόν για αυτό το λόγο...

Agor Aegean - PANTOKRATORAS 2

το πιο δύσκολο ματς που θα δώσει ο Γιώργος σε όλη την κανονική περίοδο!και αν θέλει την πρωτιά του ομίλου,σημερινή νίκη θα τον βοηθούσε πάρα πολύ!είδωμεν...

fay_stelaios - JK69ER 2

μπορώ,θέλω,αλλά έχω κύπελλο...πάντως παρόλο που δεν έχει Τσουνκάο ο Τζόκερ,έχει Κοντρέρας και Κετέριο και άλλον ένα σκόρερ!άρα παραμένει δύσκολος στο γήπεδο του.

Aris b.c.t - Anatolia Polikastou 2

εύκολα.ο Άρης θα παλέψει άλλα ματς και καλά θα κάνει.έτσι δεν είπε εξάλλου?

This Post:
00
200175.371 in reply to 200175.370
Date: 12/6/2011 11:20:33 AM
Overall Posts Rated:
10001000
λοιπόν

Χρόνια Πολλά Νικόλα!!!!

και Χρόνια Πολλά σε όσους ακόμα γιορτάζουν ή έστω έχουν δικούς τους που γιορτάζουν σήμερα!

πατέρα να χαίρεσαι το παιδί σου και την οικογένεια σου.

πάντα χαμογελαστοί σας εύχομαι να είστε!

This Post:
00
200175.372 in reply to 200175.371
Date: 12/6/2011 1:38:36 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα στους νικολαδες!!!!συγχαρητηρια στον pazinok για την δικαιη νικη του....νικηθηκα κατα κρατος στην θεση του σεντερ...το αποτελεσμα ισως να ηταν διαφορετικο αν ειχα αγωνιστικες καταστασεις...ισως και να περιμενα να με υποτιμησει και να εβαζε αναπληρωματικους για προπονηση και συντηρηση δυναμεων....δεν πειραζει συνεχιζουμε ..πιστευω οτι τα μπαραζ του υποβιβασμου οπου εκει θα κριθουν ολα ειναι σχεδον σιγουρα...

This Post:
33
200175.373 in reply to 200175.371
Date: 12/6/2011 1:41:35 PM
Overall Posts Rated:
8282
Emmanouil Papas Kalamata B.C 128 - 85

Μεγαλη εκτος εδρας νικη για τον Σερραιο που τον καθιστα φαβορι για την 4αδα κατι που ειναι συμφωνα με τα λεγομενα του στοχος του....Παρα τους τραυματισμους ειχε Reinoso-Gill σε μεγαλη μερα.....το ματσακι το εβλεπα....ο Τακης δεν χτυπησε το ματς μιας και εχει το κυπελο να λεμε την αρχη αλλα μεχρι στιγμης η στρατηγικη του Σακη αποδιδει...
GOLD STARS PLAGIARI FORCE 59 - 103

Τα αστερια ειναι πολυ τυχερα που το παρατρησε το Διδυμοτειχο αλλιως η 8η θεση ητανε δικη του το ματς δεν χωραει κριτικης το σκορ μιλαει απο μονο του.....Το Πλαγιαρι συνεχιζει την μαχη για 4αδα μαζι με τον Παντοκρατωρα μιας και ειναι μαζι με 5 νικες στην 4η θεση

fay_stelaios JK69ER 79 - 100

Ο Τζοκερ νικησε ανετα στο τελος τον Στελλιο και στην Τριπολη υπαρχει προβληματισμος για τη επομενη μερα....Ακολουθει αγωνας για το Κυπελο με τους green xt ομαδα στα μετρα τους και θελουνε να συνεχισουνε στο θεσμο...Ομως στο πρωταθλημα εχουνε μεινει πισω.....Μαζι με Αρη και Αστερια 3 νικες σε 9 ματς σιγουρα δεν ειναι η συγκομιδη που περιμενανε...Την επομενη εβδομαδα υποδεχονται το Παντοκρατωρα απο την Ζακυνθο και πανε μεσα στους ουραγους κξαι αδυναμους ΚΟΦΤΕΣ....Ευκαιρια για να κανουνε καμμια νικη....Πιστευω πως η 5η θεση ειναι εφικτη και το αξιζουνε...σαφως ανωτερη ομαδα απο Αρη και Αστερια....
Agor Aegean PANTOKRATORAS 97 - 110

Η νικη της αγωνιστικης......Η Ζακυνθος πανυγηριζει την νικη απεναντι στον πρωτπορο και φαβορι για ανοδο ΑΓΟΡ Ρεθυμνου.....Η νησιωτικη μαχη κατεληξε στην Ζακυνθο και εμεινε 4η θεση μαζι με το Πλαγιαρι....Το Ρεθυμνο παραμενι πρωτο και ελειψη ανταγωνισμου δεν εχει προβλημα...οι περισσοτερες ομαδας χτυπανε αλλα ματς απο αυτο με το Ρεθυμνο....Good job Παντοκρατωρα.....

ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ KOFTES 56 - 139

Μια νικη απεναντι σε μια ομαδα σχεδον BOT ειναι καμμια νικη....Εαν δεν αλλαξουνε κατι οι Κοφτες ειναι στην IV μιας και ο Ποντιακος μετα την νικη εκτος εδρας με τον Ορεστη εχει προβαδισμα εκτος και αμα οι Κοφτες κανουνε καμια τρελλη νικη τωρα που οι ομαδες μαζευουνε διαθεσεις και αγωνιστικες καταστασεις για την τελικη ευθεια....αποψη μου δυσκολο....Εν πασει περιπτωσει ας χαρει την 2η του νικη (η 1η απεναντι στον Ποντιακο) και επισης χρονια πολλα για την γιορτη σου Νικολα.....

Nerds Volos Pontiakos B.C. 101 - 99

Αποδραση του Βολου απο το Κιλκις σε ενα ματς για γερα νευρα....Μετα τον 21 army o Ποντιακος χτυπησε και το ματς με τον Βολο και λιγο ελειψε να το κλεψει και να βαλει φωτια στις ομαδες 2-4 του μπλε ομιλου ξανα....Ο Παπας μετα απο αυτα που βλεπει θα εχει καθε λογο να ονειρευεται την 2η θεση (ακους Σακη????).....Ενα μπραβο στον Ποντιακο για την εμφανιση...περιμενουνε να ανοιξουνε τα φυλα αγωνα να δουμε τα υπολοιπα...

Aris b.c.t Anatolia Polikastou 81 - 101

Εκανε το χρεος του το Ανατολια και επιβληθηκε του Αρη μεσα στο Πολυκαστρο πιο δυσκολα απο οτι δειχνει το τελικο σκορ....Ο Αρης εδειξε οτι ειναι αξιομαχος και θα παλεψει στα ισια την 5η θεση με την ομαδα της Τριπολης επομενη αγωνιστικη υποδεχεται την Καλαματα σε ενα ματς στα μετρα του και θα πρεπει να το κερδισει....Το πολυκαστρο παει μεσα στον λαβωμενο Ορεστη των 2 σερι ηττων και θελει να παραμεινει στην 3πλη ισοβαθμια της κορυφης...ο κοκκινος ομιλος φετος ειναι πραγματικα συκγλονιστικος...

21 Nations Army Red Legionaries 76 - 125

Ευκολη νικη στο κλειστο της Χαλκιδας για τους Κοκκινους απεναντι στην Μενιδιωτικη ομαδα......Ο Κοκκινος Θρυλλος συνεχιζει να ειναι στην κορυφη εστω και με 2 συγκατοικους.....Επομενη αγωνιστικη παει στον Βολο ενω ο Ορεστης υποδεχεται το Ανατολια και ολα δειχνουνε πως το 0/3 ειναι κοντα.....Ευκαιρια του Παπα να νικησει το Πλαγιαρι και να τους πιασει στην 2 η θεση μιας και οι Κοκκινοι πρωτοποροι δεν νομιζω οτι θα εχουνε απωλειες...

Υ.Γ:Αν και ειμαι fan του Εμμανουηλ Παπα προσπαθω να ειναι οσο πιο ρεαλιστης γινεται....:P

This Post:
00
200175.374 in reply to 200175.373
Date: 12/6/2011 1:55:52 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
οσο ειχα τον σεντερ το παλευα το ματς και με χαλια αγωνιστικες καταστασεις εκτος εδρας και το μυαλο στο κυπελλο...μολις βγηκε ανοιξε η ψαλιδα.....ο ενας σεντερ ειχε μισθο 90.000 και ο αλλος 4.000....χαχαχαχαχα...η μαχη θα ειναι μεχρι τελικης πτωσεως και αυτο ειναι που κανει το παιχνιδι ενδιαφερον...και ο στελιος και χρυσα αγορια ειναι σκληροι και δυνατοι αντιπαλοι....Υ.Γ. στελιο βλεπεις τον ποντιακο?????καλα που δεν τον επαιξα χαλαρα....παιξτον εσυ αν τολμας:))))))))κινδυνος θανατος

This Post:
00
200175.375 in reply to 200175.373
Date: 12/6/2011 2:00:33 PM
Overall Posts Rated:
8282
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
PLAGIARI FORCE Emmanouil Papas
Μεγαλο ματς στις Σερρες....Ηδη εχω παρει το εισητηριο μου για το ματσακι αυτο το Σαββατο που ερχεται και ειναι ευκαιρεια να επισκευτω το χωριο μου....Ελπιζω ο Σακης να με αποζημιωσει με μια νικη κορυφης μιας και σε περιπτωση ηττας Nerds και 21Natios τους πιανει στην 2η θεση....Το Πλαγιαρι κυνηγαει απο την μερια του την 4η θεση και σε περιπτωση που κερδισει μεσα στην Τριπολη που ειναι απολυτα φυσιολογικο τοτε μενει πισω μια νικη αρα εχει και ο Θεσσαλονικιος ενα κινητρο...Ενδιαφερον ματα....Προβλεπω νικη του Παπα μιας και δειχνει να εχιε βρει την λυση για τον 3αρι του στο προσωπο του Torres
JK69ER GOLD STARS
Αδιαφορο ματς...το μονο που μενει να μαθουμε ειναι η διαφορα....Ο Τζοκερ θα πρει το διπλο απο το Περιστερι ανετα και θα παραμεινι πρωτος περιμενοντας απωλεις απο τους συγακατοικους του
PANTOKRATORAS fay_stelaios
Σπουδαιο ματς στην Τριπολη αναμεσα σε 2 καλες ομαδες με κοινο στοχο...Την 4αδα....Ο Στελλιος εχει το κυπελο ο Παντοκρατωρα οχι...Νικη του Παντοκρατωρα και ακομα μια αγωνιστικη η Ζακυνθος θα ειναι χαρουμενη...ο Στελλιος ειναι με την πλατη στον τειχο και πρεπει να ανακαμψει....Αν αποκλειστει και απο το κυπελο προωρα βλεπω οι Tigers εκει στην Τριπολη να τον αμφισβητουν....
Pontiakos B.C. ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ
Το Διδυμοτειχο μας εχει χαιρετησει προ πολλου και ο Ποντιακος θα τακξιδεχει στην ακριτικη πολη σε ενα ματς ρουτινα να παρει το ροζ φυλλο αγωνος....θα προτιμουσε να του το στειλουνε ταχυδρομικως...ο Ποντιακος εδραιωνεται στην 7η θεση και αν δεν εχανε απο τους Κοφτες πριν 2 αγωνιστικες θα μπορουσαμε να μιλαμε και για ομαδα που μπορει να χτυπησει 5αδα.....Αλλα.....
Red Legionaries Nerds Volos
Η Ομαδα της Χαλκιδας ανηφοριζει λιγες ωρες πιο πανω και παει στον Βολο να παιξει ενα δυσκολο ματς απανενατι σε μια πολυ καλη ομαδα οπως ο Βολος...Πιστευω πως ο Βολος ειναι ικανος να σπασει την 3αδα του απεναντι ομιλου και να παρει την νικη που θα τον βοηθησει στο κυνηγι της 2ης θεσης....ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ λοιπον
Anatolia Polikastou 21 Nations Army
Το Πολυκαστρο κατεβαινει στην Αθηνα να παρει το διπλο απο τον παραπαιωντα Ορεστη και να μεινει στην κορυφη....Δεν νομιζω πως δεν θα τα καταφερει....ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ...
Kalamata B.C Aris b.c.t
Ο Αρης υποδεχεται την Καλαματα στο Παλαι και ο παλε ποτε αυτοκρατωρας ψαχνει μια νικη που θα το θεσει ισχυρο για το κυνηγι της 5ης θεσης....Νομιζω πως ηρθε η ωρα...ο Τακης εχει πιο δυσκολο αντιπαλο στο Κυπελο ενω ο Αρης οχι...παιζει και εντος εδρας....ΝΙΚΗ ΑΡΗ
KOFTES Agor Aegean
NIKH ΡΕΘΥΜΝΟΥ....Βαριεμαι να γραφω.....

ΜΑΤΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
fay stelaios - PANTOKRATORAS....2 καλες ομαδες με ιδιους στοχους......

This Post:
00
200175.376 in reply to 200175.375
Date: 12/6/2011 2:09:14 PM
Overall Posts Rated:
150150
εσυ εισαι γρηγορος...:)
μου αρεσει που βγαζεις σχολιασμο πριν καν βγει το φυλλο αγωνα...οσο για την επομενη αγωνιστικη δεν δινω ακομα προβλεψεις αλλα υποθετω οτι το ματς του Στελιου με μενα θα ειναι αυτο που θα κλεψει την παρασταση...σε περιπτωση που ο Στελιος δεν το δωσει για να παει για το κυπελο...θα δωσω και εγω τους σχολιασμους μου αλλα αφου βγουν τα φυλλα αγωνα...

για αλλη μια σεζον η δυναμικοτητα των 2 ομιλων ειναι δυσαναλογη...ανωτεροι οι κοκκινοι κατα την αποψη μου...

This Post:
00
200175.377 in reply to 200175.376
Date: 12/6/2011 2:18:46 PM
Overall Posts Rated:
8282
Ε καλα δεν χρειαζεται να δω φυλλο αγωνα....τον αντικτυπο των αποτελεσματων σχολιαζω οχι το πως ηρθανε....Καθως και της στρατηγικη που πρεπει να ακολουθησει καθε ενας συμφωνα με το πως ειναι τωρα τα πραγματα

This Post:
00
200175.378 in reply to 200175.373
Date: 12/6/2011 2:26:49 PM
Overall Posts Rated:
10001000
fay_stelaios JK69ER 79 - 100

Ο Τζοκερ νικησε ανετα στο τελος τον Στελλιο και στην Τριπολη υπαρχει προβληματισμος για τη επομενη μερα....Ακολουθει αγωνας για το Κυπελο με τους green xt ομαδα στα μετρα τους και θελουνε να συνεχισουνε στο θεσμο...Ομως στο πρωταθλημα εχουνε μεινει πισω.....Μαζι με Αρη και Αστερια 3 νικες σε 9 ματς σιγουρα δεν ειναι η συγκομιδη που περιμενανε...Την επομενη εβδομαδα υποδεχονται το Παντοκρατωρα απο την Ζακυνθο και πανε μεσα στους ουραγους κξαι αδυναμους ΚΟΦΤΕΣ....Ευκαιρια για να κανουνε καμμια νικη....Πιστευω πως η 5η θεση ειναι εφικτη και το αξιζουνε...σαφως ανωτερη ομαδα απο Αρη και Αστερια....

είμαι χαλασμένος γιατί

1)τσαντίστηκα με τα ρεμάλια
2)ένα φοβερό παιχνίδι για 3 δεκάλεπτα κατέληξε σε τσόντα(απέναντι στον Τζόκερ εννοώ)
3)ο Τάκης έβαλε το εφηβικό με αποτέλεσμα όχι μόνο να κερδίσει ο Πάπας,αλλά και να αποκτήσει πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην διαφορά πόντων από εμένα.

ξεκινάω από το 3....

με εμένα ο Τάκης έπαιξε κανονικά και με νίκησε σε ντέρμπυ.θα νικούσε και τον Πάπα αν κατέβαινε.αν ήταν ανάποδα τα πράγματα,θα είχα 1 νίκη διαφορά με τον Πάπα,θα υπετερούσα στην διαφορά πόντων,και θα τον περίμενα στην Τρίπολη.
τώρα είμαι ουσιαστικά 4 νίκες πίσω.δεν ξέρω αν καλύπτεται αυτή η διαφορά πλέον...

ΠΡΟΣΟΧΗ
δεν έχω κάτι με τον Τάκη,προς Θεού.κι εγώ πέρσι διάλεγα παιχνίδια.απλά στάθηκα άτυχος εδώ.

σχετικά με τον αγώνα μου,ήθελα να παίξω χαλαρά σήμερα με rotation ώστε να μεγαλώσω τις πιθανότητες μου την Πέμπτη.ήθελα να βρω όμως και τρόπο να νικήσω.βλέποντας τους παίκτες του Τζόκερ,ήξερα πως το σπρώξιμο θα με βόλευε πολύ,αφού θα έδινε φοβερά μις-ματς στο 3 και το 4.εξάλλου βόλευε σαν επιλογή λόγω του ότι ο Κακλαμανάκος δεν είναι καλός πάικτης.κάποια στιγμή θα γίνει.αλλά δεν είναι ακόμα.
τέσπα...
η επιλογή μου ήταν λογική.αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας.υπάρχει και αντίπαλος.

ο Τζόκερ λοιπόν ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΣΤΟ 3!!!!

με έσκισε με αυτή την κίνηση.επίσης μάλλον λόγω κακής ροής,τα σουτ που πήρε ο Δημόπουλος ήταν άστοχα,ενώ έπρεπε να είναι πιο καλά.

χαλάστηκα και όπως ξέφυγε η διαφορά και όπως διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο....

σχετικά με τα ρεμάλια τώρα....

εγώ κατακρίνω όσους τα παρατάνε.όταν νικούν,το παιχνίδι είναι ωραίο.κι όταν χάνουν κάτι άλλο φταίει και ποτέ οι ίδιοι.
όχι ρε φίλε.όταν χάνεις,βρες που είσαι λάθος.ότι ισχύει για εσένα ισχύει και για τις άλλες ομάδες.και μάθε να νικάς και με τον δύσκολο τρόπο...

εδώ διαφωνώ με τον Πάπα.στην εξίσωση δεν βάζω καθόλου ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος.καθόλου όμως.
και φυσικά και έχω κάνει λάθη και είμαι φέτος τόσο χαμηλά.όποιος διαβάσει τα προηγούμενα ποστ μου,θα διαπιστώσει ότι μόνος μου με κράζω!από εκεί και έπειτα όπως την βρίσκει κανείς.εγώ πχ γουστάρω να προπονώ.θα μπορούσα να πουλήσω 2,5 χαρτιά τον Σιδηρόπουλο και να αγοράσω παικταράδες για να ανεβώ επι τόπου.δεν θέλω όμως.προτιμώ να φτιάξω παίκτη για την εθνική ή έστω να φτιάξω παίκτη που δεν θα μπορώ να αγοράσω με τίποτα.δύσκολος δρόμος?ε βέβαια!όταν παίζω 2 σεζόν χωρίς 1 στην ουσία,ασφαλώς και μιλάμε για επιλογή με κόστος!

αλλά πως θα τον έχω κάνει του χρόνου....

τέσπα.

σόρυ για το σεντόνι,σόρυ και για το ύφος.δεν έχω τίποτα με κανένα.απλά΄χαλάστηκα όπως έχασα έτσι.αυτό είναι το παιχνίδι όμως.συνεχίζω με κύπελλο τώρα.στο πρωτάθλημα πάω για το καλυτερο και ότι έρθει...

καλό βράδυ

This Post:
00
200175.379 in reply to 200175.378
Date: 12/6/2011 2:35:00 PM
Overall Posts Rated:
8282
Δεν νομιζω να εκανα η να ειπα κατι που σε πειραξε....Εγω λεω αυτο που βλεπω....Ο Παπας 3 νικες μπροστα...Μπορει να εχει γερασμενη ομαδα μπορει να εχει τραυματισμους ομως ειναι εκει.....Ακομα δεν ξερουμε αμα το παρατησει οχι αλλα σιγουρα δεν εχει το απαραιτητο χρονο....Και για το οσο χρονο ξοδευει νομιζω πως παει καλα....3η συνεχομενη σεζον στην κατηγορια αυτη 5ος , 4ος και φετος παει για το κατι παραπανω....η πορεια του και μονο τα λεει ολα...Τωρα απο κει και περα αλλοι μιλανε με λογια και με παχυλες ανακοινωσεις και αλλοι δεν μιλανε καθολου και κερδιζουνε....Ε μαλλον ο Παπας ανηκει στην 2η κατηγορια......

Υ.Γ:Σακη τα χρηματα θελω να μου τα στειλεις σε λιγες μερες ε??να σου δωσω και αριθμο λογαριασμου???χαχαχαχαχαχχαχαχ

Advertisement