Πολύ δύσκολα για σήμερα τα προγνωστικα αλλά θα το ρισκαρω.
Ξεκινάω απτους κοκκινους...
Alfea - Penguins : Αν θελει την πρωτια στην κανονικη σεζον θα χρειαστει να κυνηγησει αυτο το παιχνιδι ο φιλος vissber!Είναι ίσως η πιο δυσκολη εξοδος του ως το τελος της σεζον.Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ,ειμαι 50-50 οποτε θα γινω Νικος στη θεση του Νικου και θα πω...NO BET.
Vraxasiou - Σιμωνιδης : Θα ελεγα διπλό λογω του Κουλιμπαλύ αλλά νομίζω εχει λιγο παραπανω ενθουσιασμο το Βραχασι οποτε οριακα λεω ασο.
Twins - KleinMein : Λογω εδρας μικρο προβαδισμα στον Twins ο οποιος ξερει πως αν κερδισει και παραλληλα χασει η πελλα τοτε θα εχει κανει μεγαλο βημα για να αποφυγει τον απευθειας υποβιβασμο. Απτην αλλη βεβαια φαινεται πως στο στρατοπεδο του KleinMein εχει επελθει η ηρεμια μετα τις παρεξηγησεις μεταξυ παιχτων-διοικησης-οπαδων. Ο Μπαμπαλιωτης εκστασιασμενος μετα τη νικη της ομαδας του την προηγουμενη αγωνιστικη απεναντι στον Μαρτιου δήλωσε οτι δεν θα αφησει ποτε την ομαδα της καρδιας του και με τα χερια του εφτιαξε μια καρδουλα οπως συνηθιζουν οι σκορερ το τελευταιο διαστημα στο ποδοσφαιρο.
Martiou - Pella : Προβληματισμος στον Μαρτιου μετα τα τελευταια αποτελεσματα αλλα σημερα ειναι το ακλονητο φαβορι.ασος.
Και τωρα στους...μπλε!!
Bilaris- olimpiakos : Διπλο.
Greek Magic - Votsalakia : Ευκολα ή δυσκολα ο Μαγος θα το παρει το ματς. Δειχνει οτι μια θεση στα πλεηοφφ τον περιμενει...
Syros - FC ARIS P : Μεγαλο παιχνιδι.ο Αρης πουλησε ενα καλο εργαλειο αλλα εχει ομαδα για το διπλο.Η Συρος νομιζω οτι επιδιωκει για φετος να παρει την πεμπτη θεση(μπορει να κανω και λαθος βεβαια).Τις επομενες σεζον περιμενω να πρωταγωνιστησει παντως. Πολυ αμφιρροπη αναμετρηση...οριακο προβαδισμα στον ασο λογω εδρας και μονο.
SymTeam - giouxtas : 3 φαπες εχω φαει μες την σεζον απο τον ακατανομαστο GM και σιγουρα δεν θελω να φαω και τεταρτη.Το παιχνιδι ειναι διχως αυριο μετα το στραβοπατημα απτα βοτσαλακια. Επεστρεψε ο Πυροβολακης,λειπει ο κοσταχουσα,απανωτες ατυχιες και αδικιες πισω απο τις οποιες κρυβεται σιγουρα ο δαιμονιος Νικος.Το γηπεδο θα ειναι καταμεστο ενω εντυπωση προκαλεσε οτι ο Game Monster απαιτησε να περιπολει το χωρο ελικοπτερο της αστυνομιας. Δυστηχως, ενω οι οπαδοι της SymTeam ειναι γνωστοι για το ηθος τους(με μπροσταρη τον Μπαμπη τον Σουγια) ο αντιπαλος προεδρος φροντιζει να δυναμιτιζει την ατμοσφαιρα....!! Αν ειχα κοσταχουσα θαλεγα ασο ,τωρα ειμαι 50-50...:)