mόλις μπορέσω θα δώσω κι εγώ προγνωστικά.
παίρνεις και την μπαλίτσα από εμένα γιατί μου αρέσει το ύφος που γράφεις!
ψυχαγωγούμαι ειλικρινά!
πάντα τέτοια!
-σε αυτην την κατηγορια δεν παιζει ο ιδιος ο Αντριεν αλλα.. και ο στελιος παιζει μονο νικητη
σε χάνω εδώ.τι εννοείς?το είπες και την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν έδωσα σημασία τότε!
σημαίνει ότι δεν μπορεί αν ποντάρει σε αυτό το στοίχημα ο Άντριεν κι εγώ?δλδ ο Βαρδάρης μπορεί να ποντάρει?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειλικρινά αν έπαιζα από τώρα,μάλλον θα έχανα!
χαχαχαχαχαχαχαχααχα
δεν έχω απόφασίσει ακόμα.από τη μια μεγάλη ευκαιρία για το διπλό.από την άλλη έχω κύπελλο.σπότε σε ποιο ματς θα παίξει ο Κακλαμανάκος?σε όποιο κι αν παίξει θα έχω αυτόματα μειονέκτημα!να αλλάξω προπόνηση?μπορώ,αλλά αξίζει?να ρισκάρω καταστάσεις σε κάποιο παίκτη που έχει καταρτισμένη?πάλι μπορώ,και ελπίζω να πέσει στο δυνατός.θα παίξουν ρόλο οι πωλήσεις?άμα πάρω χτύπημα νωρίς,ναι!να αφήσω το κύπελλο?ίσως...πολλά διλήμματα με λίγα λόγια.
γενικά ξαναλέω το εξής.η επιλογή του μεγάλου ρόστερ είναι μια επιλογή που δεν θα αλλάξει ούτε τις επόμενες σεζόν.αλλά για να μπορέσει να αποδώσει,απαιτείτε μεγαλύτερη χημεία από αυτή που έχω.και στη ρακέτα κα ιστην περιφέρεια.οπότε του χρόνου με πόνο καρδιάς μάλλον θα αποχωρήσουν κάνα 2 που δεν ήθελα να διώξω ποτέ.ήδη στο σφυρί βγήκε ο Ζίντρος....
λοιπόν πιστεύω να προλάβω να δώσω κι εγώ προγνωστικά....