Ma znam ja da bi partrizan zeleo da zadrzi igrace.ali nzm bas kako je kod nas.ali u americi nema mrdanja do isteka ugovora.doduse ima preko trade-ova ali tu su da kazemo ,,sitni"igraci.retko kada velike zvezde menjaju klubove.Jednog Mc caleba nismo nikako smeli da pustimo,makar otislo pola igraca.Sto se tice ovih igraca koje si naveo.definitivno ne pratis NBA.sada cu da ti objasnim o cemu se radi.I Lebronu i hauardu i alenu su njihovi prvi NBA timovi ponudili iste ugovore ali niko nije zeleo da ostane od njih.Sva 3ca su sezonama (preko 7 sezona pa ti vidi) pokusavali da se izbore da njihovi timovi napreduju ali tog napredka nije bilo jednio mozda kod Bostona.Dwigha nemoj da mi diras,to je ko da me u srce gadjas

(jedan od najhumanijih i najzabavnijih igraca u nba).Stalno su se na njima igre oslanjale a pomoci niotkuda.Evo recim sto se tice orlanda oni su u jednoj sezoni dali Pietrusa,rashrda Lewisa i brandona bassa a doveli glen dejvisa i andersona(tada je bio jako slab za razliku od sada)i redicka koji ne zna nista sem da gadja 3ke.Pogledaj sada orlandov tim smesno,jedan on najjadnijih i za njih ne navijam od kada nema dwighta,ja zapravo navijam za dwighta

.I Dwight JE MOGAO DA OSTAVI ORLANDO NA CEDILU ALI JE POSLEDNJIH DANA RESIO DA NAPRAVE TRADE KAKO BI ZA NJEGA DOVELI STO VECI BROJ IGRACA.A moga je da ode u off seasonu.Koliko je sturcni stab orlanda strucan govori njihov sadasnji tim.Izbrali su lose igrace u tradeu a mogli su neku zvezdu sigurno da dovedu.
Hjuston rokets je bio spreman da za Dwighta ponudi ceo tim,ali ceo tim.,nego fala bogu orlano ne bi imao para za izdrzavanje toliko igraca.iista stvar za dzejmsa.Lik je najbolji a da igra za najgore u ligi.nema smisla.jel ti ne bi hteo da pobedjujes da si jedan od najboljih..pare ne igraju toliku ulogu kazem ti da su dzejmsu ponudili istu sumu kao i miami ali nije bilo smisla igrati za tim koji ne kao da ne zeli da napreduje.I gledaj sada sta radi u majamiju pise istoriju..ko zna mozda bude i bolji od Jordana do kraja karijere.
Jedino govno je ispao Anthony koji je zinuo za parama a u denveru je imao solidane saradnike.CP3 je takodje imao los tim u hornetsima ali hornetsi su lepo profitirali on njegovog odlaska.Tako da nisu oni takvi kako ih ti zamsljas.Cilj svakoga od njih jeste da se izbori sa ostalima i da u istoriji kosarke stoji bas njegovo ime dok ce ostale vreme izbrisati!kapish