отже, 1/16 фіналу виявився нашим останнім офіційним матчем цього сезону. шкода, дуже шкода вибувати з боротьби на такій стадії, маючи такий хороший склад. програли хорошій збірній, яка є 1-м з фаворитів турніру. якби вдався план з Дібровою, то, думаю, перемога була б за нами. а так, то -3 :
(43251) і ми поза бортом Втішалки. планував дойти як мінімум до півфінала ВТ, але, нажаль, не вийшло. ще 1-2 матча зіграємо 21-річними гравцями, а потім перейду тестити товарки 20-річними.
по матчу, то напівпустий склад мене не дуже порадував... захисники набрали дуже мало очок та і решту нічим не виділились. та і двіжок виклав Романенка на РЗ - що взагалі є незрозумілим. Великі зіграли супер і я не думаю, що іншою атакою ми б могли виграти гру. по статистиці, то ми по всіх показниках були в принципі на рівні з німцями.
сьогодні о 21:00 на нейтральній арені (в Іспанії) ми граємо товариську зустріч проти Молодіжки Латвії. на цю гру дозаявив
(40818060), який наполегливо тренувався і який заслужив хоча б в товарці зіграти за нашу МЗ.
хочеться подякувати менеджерам Ruslan Pominov, Eduard Crasnovet, Luboslav Dzhulai, Vladyslav Turyanskiy, Fedir Goloshtanko, Maxim Skripka, Vasyl Kusliy, Roman Sereda, Klement Litvinenko, Sergiy Pushkutsa - за отримані апи.