BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > 54. sezona

54. sezona

Set priority
Show messages by
From: Anze Leno

To: Icce
This Post:
22
310979.36 in reply to 310979.35
Date: 9/21/2021 4:52:59 PM
FC Leno 2014
III.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
BC Leno 2019
Pa smo uspešno začeli končnico z težko prigarano zmago proti vedno izredno neugodnim Pigsom. Igranje z nižjo zavzetostjo je bilo res precej tvegano, odločil sem se šele par minut pred tekmo in z nekaj sreče se je le izšlo. Kaj kmalu pa bi lahko že tudi danes ostal brez boja za trofejo. Drugje mislim da brez večjih presenečenj, v konf. finalu nas zdaj čaka Šmartno. Mislim da nima smisla bežati pred vlogo favorita po njihovi nesrečni poškodbi, vendar so danes dokazali da so kljub temu res izredno močna ekipa in treba bo biti 100% če želimo v prvi finale SKL-ja v klubski zgodovini, kar je tudi glavni cilj sezone. Tam pa verjamem da je možno vse

Uspešen zaključek sezone želim vsem! :)

This Post:
33
310979.38 in reply to 310979.37
Date: 9/22/2021 7:42:45 AM
Šmartno Afera Šmarna gora '02
III.1
Overall Posts Rated:
7777
Čestitke obema, tudi jaz sem z zanimanjem pogledoval na vajino tekmo, ki je bila res zelo izenačena. Seveda bi bile moje možnosti v finalu konference večje, če bi doma igral proti Pigsom, a mislim, da bi bil v vsakem primeru v podrejenem položaju. Upanje, da bomo tudi v 6. zaporedni sezoni prišli vsaj do srebrne lovorike je tako zelo šibko, ampak seveda se ne predajamo v naprej. Mislim pa, da bi znal biti finale Leno-Sunsi (če bo do njega prišlo) zelo zanimiv in da so možnosti, kljub prednosti domačega terena, zelo izenačene.

This Post:
22
310979.39 in reply to 310979.38
Date: 9/28/2021 4:06:08 AM
Ainmosni
SKL
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Zadnje dejanje 54. sezone je pred vrati. Kdo bo šampinjon? Anže iz FC Leno, žlahtni letnik 2014, ali sonca vseh sonc, Slovenia Suns z lecom za volanom? Anže se je prebil čez težko bojišče zahoda, kjer tudi močne ekipe izpadajo, leco pa si je na vzhodu zagotovil najboljše izhodišče in ima tako tudi prvo prednost - prednost domačega terena. Ne gre zanemariti tudi globje denarnice - prva peterka Sonc je kar za 83.977 BB zelencev dražja. Poškodbe so sanirane, sodniki nepristranski.
Za koga navijate? In kdo bo po vašem zmagal serijo?
Jaz navijam za Sonca (sorry, Anže), ker so me manjkrat ponižala (16x) kot Leno (16x).

From: Icce

This Post:
22
310979.40 in reply to 310979.39
Date: 9/28/2021 4:18:06 AM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Sam dajem rahlo prednost Soncem, ki imajo mislim da malce več širine in prednost domačega igrišča. Upam na dobro tekmo, ki pa jo v živo iz logičnih razlogov ne bomo mogli spremljati.

Sami se namreč pripravljamo na tekmo za biti ali ne biti, ki zna biti tudi kar napeta. Jesenovci imajo prednost domačega igrišča in pa malce boljšo pripravljenost vseh igralcev, zaenkrat pa kaže da bo na tekmi manjkal njihov najbolj efektivni igralec in najboljši strelec na prvi tekmi, izkušeni Masolli.
Naš strokovni štab je pred zadnjo tekmo naredili ponovno napako in igralci so trenirali po standardnem programu in so posledično slabše pripravljeni. Po veliko poškodbah to sezono, smo v prvih dveh tekmah za obstanek igrali tudi brez prvega zunanjega igralca Driesna, ki pa bo danes pod injekcijo morda vendarle zaigral kakšno minuto in razbremenil ostale.

Mislim, da se danes lahko nadejamo dobrih tekem!

From: Insomnia

To: Icce
This Post:
11
310979.41 in reply to 310979.40
Date: 9/28/2021 4:59:34 AM
Ainmosni
SKL
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Ah, kakšna aroganca iz moje strani!! Saj tukaj sta še dve tekmi za biti ali ne biti!! V jutranjem zanosu pred prvo kavo sem ju čisto spregledal.
Jesenovo je res v težavah. Že tako ima opazno cenejšo ekipo od Trotlnov, pa še pomemben igralec je poškodovan. Čeprav statistično ne izstopa, ima Massoli zaupanje selektorja, saj ima dobro minutažo. Bomo videli, ali bo #77 The Don prilagodil taktiko, ali pa bo kar osebno vstopil na igrišče. Kakorkoli, kljub prednosti igrišča, bo Jesenovu težko.
V podobni situaciji so se znašli tudi Titani iz NY. Cenejša ekipa, sicer nepoškodovani, ampak proti prednosti domačega igrišča. Nekako vsi statistični podatki so bolj na strani Teličkov, tako da bodo Titani za presenečenje res morali narediti kaj več, kot so v prvi igri serije, ko so izgubili samo za 12 točk v precej obrambno naravnani igri.
Seveda navijam za rdeče, čeprav bolj kaže, da bomo naslednjo sezono prenovili zasedbo polovice desne strani.

This Post:
22
310979.42 in reply to 310979.39
Date: 9/28/2021 7:51:47 AM
FC Leno 2014
III.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
BC Leno 2019
Moram kar prepustiti vlogo favorita Soncem, imajo le prednost domačega igrišča ter malce širši kader. Res so sestavili izredno močno ekipo z enim samim ciljem. Mi po drugi strani lahko gremo v finale sproščeno nabirat izkušnje, ekipa bo skupaj še par sezon in upam da to ni zadnja priložnost. Seveda pa je želja po zlati kanti po treh srebrnih precejšnja, da ne bom na koncu poznan ravno kot večno drugi :)

Sicer pa čestitke Šmartnemu za predstavo v finalu konference, dejansko so bili v igri za zmago do zadnjih minut, verjetno bi bilo z zdravim centrom kaj hitro tudi drugače. Na drugi strani pa so izvrsten odpor prikazali tudi Ainmosni, po prvem polčasu je že skoraj izgledalo, da bi lahko prišlo do presenetljivega finala (kar bi, z vsem spoštovanjem do gospoda Insomnie, meni kar ustrezalo :P)

Vso srečo vsem, ki igrajo danes!

This Post:
11
310979.43 in reply to 310979.42
Date: 9/28/2021 1:47:46 PM
KK Jesenovo
II.2
Overall Posts Rated:
1010
Sicer nisem spremljal tekme, ampak se je izkazalo, da nam je v boju za obstanek zmanjkalo nekaj sreče. Massoli žal ni moral pomagati ekipi. Verjamem, da bi z njim obstali v ligi. Športno čestitam Trotlnom za obstanek v SKL. Treba bo prevetriti ekipo in upam, da se kmalu vrnemo.

This Post:
00
310979.44 in reply to 310979.43
Date: 9/28/2021 2:27:50 PM
GlobalniTrotlni
SKL
Overall Posts Rated:
111111
Cestitke za odlicno tekmo. Mi smo tudi malo riskirali z ugibanjem, ki smo ga zgresili, ampak je bilo tokrat na sreco dovolj veliko uspeha v ponovnem boju za skl in se vidimo cez kaksno sezono

From: leco
This Post:
00
310979.45 in reply to 310979.42
Date: 9/28/2021 2:33:28 PM
Slovenia Suns
II.1
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Prvo tekmo smo (nepričakovano) gladko dobili, ampak mislim, da bo od zdaj naprej malo težje. Če bi moral napovedati, vseeno mislim, da bo na koncu domači teren odločil v našo korist, vendar ne bo tako enostavno, kot je bilo danes.

Drugače pa je od našega zadnjega (in edinega) naslova minilo že več kot 6 let (26. 04. 2015), zato bi bil že čas, da se vrnemo na vrh

Srečno vsem!

From: Anze Leno

To: leco
This Post:
22
310979.46 in reply to 310979.45
Date: 10/2/2021 2:12:36 PM
FC Leno 2014
III.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
BC Leno 2019
Kljub poškodbi Greena smo uspeli predvsem po zaslugi fenomenalnega Oicate izsiliti tretjo tekmo.

Jutri bo sicer praktično misija nemogoče, Sunsi so si danes še malce dvignili entuziazem in potrebno bo tudi nekaj sreče da pridemo blizu presenečenja. Vseeno pa upam da bomo nudili dostojen odpor in bo zadnja tekme sezone paša za oči.

Leco, srečno! :)

Advertisement