Ukraina U21 vs. Eesti U21 91 - 70 (39515) +21Обіграли ще одних фаворитів групи Естонців і тим самим забезпечивши собі
історичні дві події:
1)
Ми вперше в історії ББ України виходимо в півфінал ЧЄ (попереднє досягнення 3є місце старша збірна)!!!!!2)
Ми вперше в історії виходимо на ЧС молодіжкою! І не через кваліфікацію, а НАПРЯМУ!!! і що саме головне, ми там не будемо статистами, бо наступного сезону склад буде не гірший ніж зараз і сезон тому (звичайно зі своїми + і -).
По матчу:
Перед матчем стикнувся з невеличкою проблемою: форма 7 в Шевелюхіна, і тут довелося придумувати нові перестановки з ЛФом, бо тому що лізти під щит було недоцільно, там нас зустрічали одні з найкращих великих 21 року, які є в складі естонії. Далі були роздуми над тактиками зовнішнього акценту і нейтрального. Віддав перевагу нейтральній, бо на мою думку, на зовнішню я міг попасти на угадайку, бо грав її проти сильних німців і проти естонців минулого сезону.
Так щодо ЛФа, то в атаці Цвейба відіграв вдало, але в захисті на жаль ми поступилися заточеному під щит ЛФу. Також не виправдав надії в атаці Ждага і Маковськи, які тільки роздавали паси та вдало захищалися на паркеті. Також нам допомогло те, що естонці чомусь недооцінили нас і зіграли менший настрій. Не знаю з чим це звязано. Але факт є фактом, ми накидали +21 очко, що навіть при рівному настрої забезпечило нам перемогу. ІМХО.
Наступний матч завершальний в груповій стадії, і він для нас нічого не вирішує, тому що навіть при поразці ми будемо в півфіналі, а там уже суперників не вибирають. Тому нас очікує знову протистоянні пік на мотс) тішить те, що я знову маю 1 матч для експерементів, для того щоб краще зрозуміти наші можливості в нестандартних тактиках.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/22/2016 3:28:12 PM